Deathcrush rašė: Ne tik mano, yra krūvos kitų manančių taip pat... Negi tai sunku susivokt, kad tas albumas nieko vertas?
Taip, tai ne tik tavo nuomonė, bet ir kitų (ne)metalistų, kurie nemėgsta Nirvanos. Tiesiog nemoki įvertinti, čia visi mato, gal tiesiog baik, nes vistiek nieko nelaimėsi.
Bet tiesą sakei dėl Pearl Jam, man labiau patiko jų albumas. Jo pavadinimas "Ten".
Kiek tu ginčytis gali? Jei nepatinka tai ir nebandyk iteigt savo nieko vertos nuomones.
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
2009 m. gegužės 21 d. 17:39:26
Kalbant apie repą, tai šūdas yr anas, ritminiam fone repuojama apie bitches, niggas, motherfuckas, money, etc. that's all.
o kad dauguma dabartinių roko grupių yra pervertinamos, tai čia kas be ko... Tikro roko dabar beveik nėra, tik šūdo branduolio mtv roko imitacinės grupės... Reta grupė pasitaiko tikro roko o ne kažkokio modernaus surogato...
Deathcrush (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 21 d. 17:31:55
AŠ prie roką (gerą) nieko neturiu, bet galiu pasakyt, kad Muse yra šūdas... Jie groja fuckin' powerchordais, kaip ir kitos šūdinos grupės, vokalas erzinantis, šiek tiek gėjiškas, neesu tikras, bet gal net ir kompu apdirbtas studijiniuose įrašuose...
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 21 d. 16:21:25
Deathcrush rašė: ir linkin park taip pat
LP pirmoj vietoj.O šiaip yra daug kitų albumų,kurie pervertinti daug daugiau nei Nirvana.Ypač šiuolaikinių grupių... Manau,nereikėtų metalo muzikos gerbėjams skaldyti ale ,,teisingas'' nuomones,apie tas ,,pervertintas'' grupes,kurių muzikos jie išvis nesupranta/nepažysta/nesidomi.Kaip jums atrodytų,jei aš repo/hip hop muzikos antifanas,ja visiškai nesidomiu/jos nepažystu,bet tarkim vistiek vaidinu visų galų muzikologą ir rašinėju komentarus,kad Eminem'as yra pervertintas,Shaddys nesąmonė,o Reperius Snoopis yra popsistas ,o ne reperis?Kiek tiesos būtų mano žodžiuose,jei kalbėčiau apie tas grupes,kurių muzika man visiškai neaktuali.Kažkaip nemanau,kad metalistams būtų suprantama Muse...Panašių grupių tamstos profilyje nepastebėjau,ten daugiausiai hardas ir metalas...
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2010 m. sausio 13 d. 22:05:33
2010 m. sausio 13 d. 21:05:09
2009 m. gegužės 22 d. 07:18:30
Ne tik mano, yra krūvos kitų manančių taip pat... Negi tai sunku susivokt, kad tas albumas nieko vertas?
Taip, tai ne tik tavo nuomonė, bet ir kitų (ne)metalistų, kurie nemėgsta Nirvanos. Tiesiog nemoki įvertinti, čia visi mato, gal tiesiog baik, nes vistiek nieko nelaimėsi.
Bet tiesą sakei dėl Pearl Jam, man labiau patiko jų albumas. Jo pavadinimas "Ten".
2009 m. gegužės 22 d. 01:13:22
Ne tik mano, yra krūvos kitų manančių taip pat... Negi tai sunku susivokt, kad tas albumas nieko vertas?
Komentuok savo brutal death necrofil metalus,o ne apie grunge.Ten gal ir gaudaisi...
2009 m. gegužės 21 d. 23:39:58
2009 m. gegužės 21 d. 22:04:09
2009 m. gegužės 21 d. 21:59:17
2009 m. gegužės 21 d. 21:55:42
2009 m. gegužės 21 d. 21:54:56
2009 m. gegužės 21 d. 21:53:26
2009 m. gegužės 21 d. 21:52:28
2009 m. gegužės 21 d. 21:49:31
2009 m. gegužės 21 d. 21:48:51
2009 m. gegužės 21 d. 21:45:04
2009 m. gegužės 21 d. 21:32:04
2009 m. gegužės 21 d. 21:31:04
2009 m. gegužės 21 d. 17:39:26
o kad dauguma dabartinių roko grupių yra pervertinamos, tai čia kas be ko... Tikro roko dabar beveik nėra, tik šūdo branduolio mtv roko imitacinės grupės... Reta grupė pasitaiko tikro roko o ne kažkokio modernaus surogato...
2009 m. gegužės 21 d. 17:32:28
2009 m. gegužės 21 d. 17:31:55
2009 m. gegužės 21 d. 16:21:25
ir linkin park taip pat
LP pirmoj vietoj.O šiaip yra daug kitų albumų,kurie pervertinti daug daugiau nei Nirvana.Ypač šiuolaikinių grupių... Manau,nereikėtų metalo muzikos gerbėjams skaldyti ale ,,teisingas'' nuomones,apie tas ,,pervertintas'' grupes,kurių muzikos jie išvis nesupranta/nepažysta/nesidomi.Kaip jums atrodytų,jei aš repo/hip hop muzikos antifanas,ja visiškai nesidomiu/jos nepažystu,bet tarkim vistiek vaidinu visų galų muzikologą ir rašinėju komentarus,kad Eminem'as yra pervertintas,Shaddys nesąmonė,o Reperius Snoopis yra popsistas ,o ne reperis?Kiek tiesos būtų mano žodžiuose,jei kalbėčiau apie tas grupes,kurių muzika man visiškai neaktuali.Kažkaip nemanau,kad metalistams būtų suprantama Muse...Panašių grupių tamstos profilyje nepastebėjau,ten daugiausiai hardas ir metalas...