Labai jau čia įdomiai jų stilius pavadintas (antra pastaripa trečia eilutė nuo galo) "po-grunge". Ar norėta pasakyti "pop-grunge" ir čia gramatinė klaida? Netikiu, kad tai išverstas lietuviškas "po", turintis reikšti "post-grange"...
Nieko prieš juos neturiu, neturiu teisės smerkti. Kiek esu girdėjęs, tai nepatiko - visiška komercija. Ir dar labai draugai nervina, kai vis klausinėja ar žinau juos, kadangi mane labai jau "rokeriu" laiko :D
Tai kad panašiai blogų/šūdinų grupių yra MILIJARDAi... Galėčiau kokių 20 000 štūkų tokių pat šūdinų grupių išvardint, bet čia aišku tik laiko gaišimas.
Man tai blogiausia pastaruju metu grupe ir apskritai vienas didziausiu nuopuoliu tarp grupiu mano regimoje istorijoje
jasaz rašė: siaip idomu tokius vaizdelius paziuret, kiekvienai grupei/atlikejui/atlikejai teko toki nesusipratima iskesti turbut, Nickelback galim sakyt to beveik ir nusipelne
Kas čia įdomaus? Žiūrėti kaip kažkoks asilas sviedžia žmogui į galvą akmenį, butelį ar dar ką nors? Ir kas čia per - nusipelnė ar nenusipelnė? Teisėjai atsirado.
Išvis, kvailumo viršūnė eiti į koncertą vien tam, kad pažemintum nemėgstamą grupę, apmėtytum juos visokiu šlamštu ar pastūgautum kokias nesąmones. Nemėgsti tai ir nekreipk dėmesio, neklausyk - juk nieks neliepia. Drąsuoliai, gudruoliai atsirado. Vargu ar išdrįstų tiems muzikantams ką nors įžeidžiančio pasakyti akis į akį. Pastūgauti bandoj kitų tokių kvailių - visi drąsūs.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. rugpjūčio 23 d. 10:43:58
Tobula grupe, nors kai kurios dainos tirkas meslas
2012 m. liepos 3 d. 13:28:56
How you remind me... daugiau nieko
2012 m. liepos 3 d. 10:34:53
Labai jau čia įdomiai jų stilius pavadintas (antra pastaripa trečia eilutė nuo galo) "po-grunge". Ar norėta pasakyti "pop-grunge" ir čia gramatinė klaida? Netikiu, kad tai išverstas lietuviškas "po", turintis reikšti "post-grange"...
2012 m. kovo 14 d. 16:59:56
Nieko prieš juos neturiu, neturiu teisės smerkti. Kiek esu girdėjęs, tai nepatiko - visiška komercija. Ir dar labai draugai nervina, kai vis klausinėja ar žinau juos, kadangi mane labai jau "rokeriu" laiko :D
2012 m. kovo 13 d. 20:57:34
Nebloga. Atradau sau gerų dainų ;)
2010 m. lapkričio 29 d. 12:18:09
2010 m. lapkričio 28 d. 17:20:05
2010 m. rugsėjo 16 d. 19:41:26
2010 m. rugsėjo 13 d. 21:20:30
2009 m. liepos 6 d. 02:10:12
ir dar dar tonos panašių, ir, kas be ko, 99 % popso grupių.
2009 m. liepos 6 d. 02:06:42
2009 m. liepos 5 d. 22:16:19
2009 m. liepos 5 d. 20:19:41
siaip idomu tokius vaizdelius paziuret, kiekvienai grupei/atlikejui/atlikejai teko toki nesusipratima iskesti turbut, Nickelback galim sakyt to beveik ir nusipelne
Stai tas video:
https://www.youtube.com/watch?v=P7F3O6WYf HQ
Kas čia įdomaus? Žiūrėti kaip kažkoks asilas sviedžia žmogui į galvą akmenį, butelį ar dar ką nors? Ir kas čia per - nusipelnė ar nenusipelnė? Teisėjai atsirado.
Išvis, kvailumo viršūnė eiti į koncertą vien tam, kad pažemintum nemėgstamą grupę, apmėtytum juos visokiu šlamštu ar pastūgautum kokias nesąmones. Nemėgsti tai ir nekreipk dėmesio, neklausyk - juk nieks neliepia. Drąsuoliai, gudruoliai atsirado. Vargu ar išdrįstų tiems muzikantams ką nors įžeidžiančio pasakyti akis į akį. Pastūgauti bandoj kitų tokių kvailių - visi drąsūs.
2009 m. liepos 5 d. 18:02:03
2009 m. liepos 5 d. 15:38:44
Stai tas video:
https://www.youtube.com/watch?v=P7F3O6WYf HQ
2009 m. liepos 3 d. 18:44:31
1. vienas gėjiškiausių vokalų, kokius tik išgirdau;
2. idiotiškos lyrikos;
3. komercija
they suck
2009 m. liepos 3 d. 13:00:54
2009 m. liepos 3 d. 01:43:05
2009 m. liepos 3 d. 01:32:55