Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2009 m. birželio 12 d. 11:35:29
Kiek pas jus daug pykčio. Žmonės, calm down, gyvenkim taikoj. Man nepatinka Jonas Brothers bet aš nevadinu jų gerbėjų durneliais. Kiekvienas klauso sau patinkančią muziką ir reikia toleruoti kito pomėgius. Peace.
Pritariu visom keturiom. Dieve tu mano, laukiu nesulaukiu naujojo albumo. Ray'us (gitaristas) ju svetaineje rase kad jie jau pradejo irasineti pirmas dainas.
2009 m. birželio 2 d. 17:25:18
2009 m. kovo 31 d. 19:42:59
eij... nu kuo tolaisu skaitau ttuo baisiau .. o jus visi kas varot ant ju ... esate ju klause ?? girdeje isigiline i dainu zodzius ??? mcr yra kad issaugotu zmoniu gyvybes kad padetu zmonems o ne kad juos naikintu ...
2009 m. vasario 21 d. 19:02:38
eij... nu kuo tolaisu skaitau ttuo baisiau .. o jus visi kas varot ant ju ... esate ju klause ?? girdeje isigiline i dainu zodzius ??? mcr yra kad issaugotu zmoniu gyvybes kad padetu zmonems o ne kad juos naikintu ...
EPIC FAIL ^^
2009 m. vasario 13 d. 19:11:44
2009 m. vasario 13 d. 19:06:39
2009 m. vasario 12 d. 12:43:16
2009 m. vasario 9 d. 22:25:01
negi niekad nepaglvojai kad jie praturtejo savo sugebejimu deka? o kad hitleris ju bijojo tai cia jau jo bedos. taip pat kaip ir tavo bedos kad pats ju bijai
Kodėl pastoviai nukrypsti nuo temos?Nekalbėjom kokiu būdu jie praturtėjo,nes ne tame esmė...Iš vis daugiau žinių semkis apie viską,tada gal ir galėsi jomis pasigirti...Dabar kaip su mažu šuniuku bendrauju...Jam nieks neaišku...;]
2009 m. vasario 9 d. 16:38:02
2009 m. vasario 9 d. 14:41:45
europa susidaro is lietuvos. kasdien daraisi vis kvailesnis
Durneli,kur Europoj egzistuoja žydų mafija?Kvailiuk popsiuk,atsakyk...
Mano istorijos žinios tikrai daug platesnės nei tavo,nes aš ar tuo domiuosi pats,o netikiu kiekvienu parašytu žodžiu,istorijso vadovėliuose,kaip tu - juose buna privelta daugiau ar mažiau klaidų.Ir dar knygas skaitau...Puikiai žinau,kad jei hitleris nebūtų uždraudęs žydų,jie turėtų pilną galimybę valdyti europą,todėl kad jau tada tas buvo juntama,jie buvo turtingi,ir mokėjo tuo
disponuoti.Matosi,kad tu ničnieko nenutuoki,ir nieko nesidomi,nes tavo ir taip žiauriai siauros žinios dar yra ir klaidingos...Tavo amžiaus buvau daug pranašesnis,už tave...
2009 m. vasario 9 d. 14:09:42
lenku mafijos irgi nera, gal ir cia hitlerio nuopelnas? jei bent truputi pasidometum istorija suzinot kad hitleris neuzdraude zydu ir tikrai naikino ne del to kad bijojo zydiskos mafijos. taip pat nepakenktu praplest ir geografijos zinias - zydu pilna visur, lietuvoj taip pat. panasu kad kazkam reiktu pradet lankyt mokykla (zinoma nebent tau labai patinka buti beviltisku degraduku)
2009 m. vasario 8 d. 20:00:49
2009 m. vasario 8 d. 19:59:55
Palyginus su tavo mąstymu tai esi visiškas nulis...
2009 m. vasario 8 d. 10:58:52
2009 m. vasario 7 d. 19:33:22
svarioje europoje be zydu mafijos??? tu smegenis pragerei ar isvis ju net neturejai??
Ar daug žydų Lietuvoj gyvena?Tu čia nesiterliok,nieko nereiškia tie tavo atkartojimai,nuo to ką pasakiau aš...
2009 m. vasario 7 d. 19:20:00
2009 m. vasario 7 d. 18:54:37
2009 m. vasario 7 d. 18:47:40
Šiaip emo yra [maybe...] rokas, bet labai šūdinas
kaip aš skaitau - šūdinas rokas turi tik techniškai panašius į roką rėmus,o geras rokas dar turi ir vidų - idealoginę pusę [ką jie tau nori pasakyti].Juk tam kas nesupranta apie roką,dainelė su gitara irgi atrodys rokas...techniškai gal ir bus panašumų,bet jei dainos tekstai bus apie gėlytes,tai anaiptol čia ne rokas...neprokur....
2009 m. vasario 7 d. 18:44:26
Šiaip emo yra [maybe...] rokas, bet labai šūdinas
kaip aš skaitau - šūdinas rokas turi tik techniškai panašius į roką rėmus,o geras rokas dar turi ir vidų - idealoginę pusę [ką jie tau nori pasakyti].Juk tam kas nesupranta apie roką,dainelė su gitara irgi atrodys rokas...techniškai gal ir bus panašumų,bet jei dainos tekstai bus apie gėlytes,tai anaiptol čia ne rokas...neprokur....
2009 m. vasario 7 d. 18:41:33
''Visas pasaulis žino kad atrodo kai emo,tik nesubrendę emo paaugliukai,tokie kaip tu...'' iš šių žodžiu nusprendžiau, kad kalbi apie tai kokia neva aš esu... Manau jau pats metas baigti šią diskusiją, nes vienodos nuomonės niekada vistiek neprieisim... Gero vakaro