Turbūt turi palaukt. Nes tai yra laaaaaabai skanu. Na nebent avokadą valgei kietą ir nesunokusį - tada jie tikrai šlykštūs. Savo kietumu ir kartumu (kurio neturi būt). Eilinės parduotuvinės alyvuogės tikrai ne stebuklas, bet specialiose gurmanų krsautuvėlėse (kurių pavadinimų nereklamuosiu) - visai kas kita.... Ir kartu avokadai su alyvuogėmis (aišku, ko nors reikia dar prie jų, pvz., pomidorų) tikrai dera. O iš šlykštukų... Nežinau, man taip nepasisekė (nes pomidorų sultys kažkokios ne tokios buvo) ar virtuvėj dirbo nelabai turintys supratimo, kas yra Kruvinoji Merė - Crazy Bull'e kartą man atnešė SALDŽIĄ KM.Yuk Kitam klube sekėsi kur kas geriau - galiu įvardint kaip turbūt kol kas skaniausią KM. Taip kad su šlykščiu maistu man gal labiau pavieniai atvejai siejasi. Kažko tokio super egzotiško ir mums neįprasto ir šiaip bjauriai trodančio ir dvokiančio valgyt neteko, tai susilaikysiu nuo komentaro.
Aš patyriau tikrą košmarą, kai valgiau salotas ir maniau, kad jos su agurkais. Man buvo šokas, kai paragavau ir ten buvo ne agurkas, o avokadas. Švelniai tariant, vos neapsivėmiau. Nuo tada vengiu avokado kaip velnio
Tai čia vėl panašu ne į kažkokį maisto netoleravimą, o psichologinę problemą, sakyčiau. Įsikalbėtas šlykštumas. Avokadą mėgstu ir net labai (aišku, jei gerai gerai sunokęs, bet tokių surast mūsų prekybcentriuose tikrai nelengva). O kaip jis tau panašus į alyvuoges, tai man sunku įsivaizduot - kitas skonis, konsistencija...
Nebuvo jis įsikalbėtas. Čia tiesiog dėl šoko gal taip. Ir šiaip, skonis nepatiko. O vienintelio ko aš netoleruoju, tai braškių. Organizmas protestuoja jų užvalgius.
Nežinau, gal tikrai kažkas ne taip su tais skonio receptoriais.
Braškės yra kaip ir alergenas. Gali būt, kad organizmas netoleruoja. Man yra buvę, kad suvalgius braškių ar žemuogių darydavosi bloga, pykindavo. Ir, kas apmaudžiausia - aš tas uogas mėgstu... Žiūrėsim, kaip bus šiemet, nes jau kuris laikas, atrodo, tos neigiamos reakcijos nebuvo.
Šokas suvalgius kažką nepažįstamą ar ko tikrai nemėgsti? Vis tiek psichologinėm priežastim kvepia...
Man skauda skrandį nuo jų. Ir jos visada man atrodydavo ne saldžios, bet rūgščios. Tiesa, jos svarbus vitaminų šaltinis, tad blogai jų netoleruoti. Na, bet yra ir kitokių vitaminų, tad gyventi galima :)
Valgyt kažką, nes tas produktas/patiekalas yra kažkokių medžiagų/vitaminų šaltinis? Net jei to valgyt negali? Va iš to dažniausiai ir atsiranda psichologinis maisto netoleravimas. O gal ir fiziologinis. Beje, man rūgštu = skanu, saldu - kaip kada... A, va, prisiminiau... vienas griežtas mano NE - saldiniai obuoliai. Visą savo sąmoningą gyvenimą daugiau kaip kąsnio praryt negaliu. Savotiškai ir su medum - man per saldu ir nuo to darosi šleikštu ir bloga. Bet jei medus dar skystas - viskas OK.
Beje, dar apie alyvuoges. Pirmoji pažintis įvyko, kai buvau visai dar vaikas. Valgėm kažką mėsiško ir aš prie mėsos pamačiau slyvas. Tamsias. O jau tada džiovintas (ir ne) tikrai mėgau Tik keistoka buvo tai, kad jos buvo mažiukės. Griebiau. Atkandau, nebeprisimenu, išspjoviau ar ne - SŪRIOS slyvos.... Tik gerokai vėliau supratau, kad tai buvo alyvuogės... Ir tada tai buvo ohoho koks deficitas, eilinėj parduotuvėj vargu ar galėdavai be didesnės šventės ir milžiniškų eilių (ar blato) gauti. Tiesa, turbūt dabartinės alyvuogės gaminamos kitaip ir greičiausiai yra kur kas skanesnės.
Turbūt turi palaukt. Nes tai yra laaaaaabai skanu. Na nebent avokadą valgei kietą ir nesunokusį - tada jie tikrai šlykštūs. Savo kietumu ir kartumu (kurio neturi būt). Eilinės parduotuvinės alyvuogės tikrai ne stebuklas, bet specialiose gurmanų krsautuvėlėse (kurių pavadinimų nereklamuosiu) - visai kas kita.... Ir kartu avokadai su alyvuogėmis (aišku, ko nors reikia dar prie jų, pvz., pomidorų) tikrai dera. O iš šlykštukų... Nežinau, man taip nepasisekė (nes pomidorų sultys kažkokios ne tokios buvo) ar virtuvėj dirbo nelabai turintys supratimo, kas yra Kruvinoji Merė - Crazy Bull'e kartą man atnešė SALDŽIĄ KM.Yuk Kitam klube sekėsi kur kas geriau - galiu įvardint kaip turbūt kol kas skaniausią KM. Taip kad su šlykščiu maistu man gal labiau pavieniai atvejai siejasi. Kažko tokio super egzotiško ir mums neįprasto ir šiaip bjauriai trodančio ir dvokiančio valgyt neteko, tai susilaikysiu nuo komentaro.
Aš patyriau tikrą košmarą, kai valgiau salotas ir maniau, kad jos su agurkais. Man buvo šokas, kai paragavau ir ten buvo ne agurkas, o avokadas. Švelniai tariant, vos neapsivėmiau. Nuo tada vengiu avokado kaip velnio
Tai čia vėl panašu ne į kažkokį maisto netoleravimą, o psichologinę problemą, sakyčiau. Įsikalbėtas šlykštumas. Avokadą mėgstu ir net labai (aišku, jei gerai gerai sunokęs, bet tokių surast mūsų prekybcentriuose tikrai nelengva). O kaip jis tau panašus į alyvuoges, tai man sunku įsivaizduot - kitas skonis, konsistencija...
Nebuvo jis įsikalbėtas. Čia tiesiog dėl šoko gal taip. Ir šiaip, skonis nepatiko. O vienintelio ko aš netoleruoju, tai braškių. Organizmas protestuoja jų užvalgius.
Nežinau, gal tikrai kažkas ne taip su tais skonio receptoriais.
Braškės yra kaip ir alergenas. Gali būt, kad organizmas netoleruoja. Man yra buvę, kad suvalgius braškių ar žemuogių darydavosi bloga, pykindavo. Ir, kas apmaudžiausia - aš tas uogas mėgstu... Žiūrėsim, kaip bus šiemet, nes jau kuris laikas, atrodo, tos neigiamos reakcijos nebuvo.
Šokas suvalgius kažką nepažįstamą ar ko tikrai nemėgsti? Vis tiek psichologinėm priežastim kvepia...
Man skauda skrandį nuo jų. Ir jos visada man atrodydavo ne saldžios, bet rūgščios. Tiesa, jos svarbus vitaminų šaltinis, tad blogai jų netoleruoti. Na, bet yra ir kitokių vitaminų, tad gyventi galima :)
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Turbūt turi palaukt. Nes tai yra laaaaaabai skanu. Na nebent avokadą valgei kietą ir nesunokusį - tada jie tikrai šlykštūs. Savo kietumu ir kartumu (kurio neturi būt). Eilinės parduotuvinės alyvuogės tikrai ne stebuklas, bet specialiose gurmanų krsautuvėlėse (kurių pavadinimų nereklamuosiu) - visai kas kita.... Ir kartu avokadai su alyvuogėmis (aišku, ko nors reikia dar prie jų, pvz., pomidorų) tikrai dera. O iš šlykštukų... Nežinau, man taip nepasisekė (nes pomidorų sultys kažkokios ne tokios buvo) ar virtuvėj dirbo nelabai turintys supratimo, kas yra Kruvinoji Merė - Crazy Bull'e kartą man atnešė SALDŽIĄ KM.Yuk Kitam klube sekėsi kur kas geriau - galiu įvardint kaip turbūt kol kas skaniausią KM. Taip kad su šlykščiu maistu man gal labiau pavieniai atvejai siejasi. Kažko tokio super egzotiško ir mums neįprasto ir šiaip bjauriai trodančio ir dvokiančio valgyt neteko, tai susilaikysiu nuo komentaro.
Aš patyriau tikrą košmarą, kai valgiau salotas ir maniau, kad jos su agurkais. Man buvo šokas, kai paragavau ir ten buvo ne agurkas, o avokadas. Švelniai tariant, vos neapsivėmiau. Nuo tada vengiu avokado kaip velnio
Tai čia vėl panašu ne į kažkokį maisto netoleravimą, o psichologinę problemą, sakyčiau. Įsikalbėtas šlykštumas. Avokadą mėgstu ir net labai (aišku, jei gerai gerai sunokęs, bet tokių surast mūsų prekybcentriuose tikrai nelengva). O kaip jis tau panašus į alyvuoges, tai man sunku įsivaizduot - kitas skonis, konsistencija...
Nebuvo jis įsikalbėtas. Čia tiesiog dėl šoko gal taip. Ir šiaip, skonis nepatiko. O vienintelio ko aš netoleruoju, tai braškių. Organizmas protestuoja jų užvalgius.
Nežinau, gal tikrai kažkas ne taip su tais skonio receptoriais.
Braškės yra kaip ir alergenas. Gali būt, kad organizmas netoleruoja. Man yra buvę, kad suvalgius braškių ar žemuogių darydavosi bloga, pykindavo. Ir, kas apmaudžiausia - aš tas uogas mėgstu... Žiūrėsim, kaip bus šiemet, nes jau kuris laikas, atrodo, tos neigiamos reakcijos nebuvo.
Šokas suvalgius kažką nepažįstamą ar ko tikrai nemėgsti? Vis tiek psichologinėm priežastim kvepia...
Turbūt turi palaukt. Nes tai yra laaaaaabai skanu. Na nebent avokadą valgei kietą ir nesunokusį - tada jie tikrai šlykštūs. Savo kietumu ir kartumu (kurio neturi būt). Eilinės parduotuvinės alyvuogės tikrai ne stebuklas, bet specialiose gurmanų krsautuvėlėse (kurių pavadinimų nereklamuosiu) - visai kas kita.... Ir kartu avokadai su alyvuogėmis (aišku, ko nors reikia dar prie jų, pvz., pomidorų) tikrai dera. O iš šlykštukų... Nežinau, man taip nepasisekė (nes pomidorų sultys kažkokios ne tokios buvo) ar virtuvėj dirbo nelabai turintys supratimo, kas yra Kruvinoji Merė - Crazy Bull'e kartą man atnešė SALDŽIĄ KM.Yuk Kitam klube sekėsi kur kas geriau - galiu įvardint kaip turbūt kol kas skaniausią KM. Taip kad su šlykščiu maistu man gal labiau pavieniai atvejai siejasi. Kažko tokio super egzotiško ir mums neįprasto ir šiaip bjauriai trodančio ir dvokiančio valgyt neteko, tai susilaikysiu nuo komentaro.
Aš patyriau tikrą košmarą, kai valgiau salotas ir maniau, kad jos su agurkais. Man buvo šokas, kai paragavau ir ten buvo ne agurkas, o avokadas. Švelniai tariant, vos neapsivėmiau. Nuo tada vengiu avokado kaip velnio
Tai čia vėl panašu ne į kažkokį maisto netoleravimą, o psichologinę problemą, sakyčiau. Įsikalbėtas šlykštumas. Avokadą mėgstu ir net labai (aišku, jei gerai gerai sunokęs, bet tokių surast mūsų prekybcentriuose tikrai nelengva). O kaip jis tau panašus į alyvuoges, tai man sunku įsivaizduot - kitas skonis, konsistencija...
Nebuvo jis įsikalbėtas. Čia tiesiog dėl šoko gal taip. Ir šiaip, skonis nepatiko. O vienintelio ko aš netoleruoju, tai braškių. Organizmas protestuoja jų užvalgius.
Nežinau, gal tikrai kažkas ne taip su tais skonio receptoriais.
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Turbūt turi palaukt. Nes tai yra laaaaaabai skanu. Na nebent avokadą valgei kietą ir nesunokusį - tada jie tikrai šlykštūs. Savo kietumu ir kartumu (kurio neturi būt). Eilinės parduotuvinės alyvuogės tikrai ne stebuklas, bet specialiose gurmanų krsautuvėlėse (kurių pavadinimų nereklamuosiu) - visai kas kita.... Ir kartu avokadai su alyvuogėmis (aišku, ko nors reikia dar prie jų, pvz., pomidorų) tikrai dera. O iš šlykštukų... Nežinau, man taip nepasisekė (nes pomidorų sultys kažkokios ne tokios buvo) ar virtuvėj dirbo nelabai turintys supratimo, kas yra Kruvinoji Merė - Crazy Bull'e kartą man atnešė SALDŽIĄ KM.Yuk Kitam klube sekėsi kur kas geriau - galiu įvardint kaip turbūt kol kas skaniausią KM. Taip kad su šlykščiu maistu man gal labiau pavieniai atvejai siejasi. Kažko tokio super egzotiško ir mums neįprasto ir šiaip bjauriai trodančio ir dvokiančio valgyt neteko, tai susilaikysiu nuo komentaro.
Aš patyriau tikrą košmarą, kai valgiau salotas ir maniau, kad jos su agurkais. Man buvo šokas, kai paragavau ir ten buvo ne agurkas, o avokadas. Švelniai tariant, vos neapsivėmiau. Nuo tada vengiu avokado kaip velnio
Tai čia vėl panašu ne į kažkokį maisto netoleravimą, o psichologinę problemą, sakyčiau. Įsikalbėtas šlykštumas. Avokadą mėgstu ir net labai (aišku, jei gerai gerai sunokęs, bet tokių surast mūsų prekybcentriuose tikrai nelengva). O kaip jis tau panašus į alyvuoges, tai man sunku įsivaizduot - kitas skonis, konsistencija...
Alyvuogės jėga, o jei dar žalios ir gerai, drėgnai išlaikytos (užkonservuotos skardinėje) - euforija skonio receptoriams. Avokadai mano repertuare yra retas dalykas, bet ir prieš juos neturiu nieko prieš.
Oo, su žaliom alyvuogėm priminei šį tą. Kaip minėjau mažas gurmaniškas krautuvėles, tai vienoj tokių teko ragaut žalių alyvuogių su piri piri (tiesiog ankštis įkišta į ertmę nuo kaulo). Pirmas krimst - o, nieko nieko, antras krimst - O, trečias - OOOO, o kai nuryji - dar pusvalandį gerklė ir giliau dega.... Va čia tai gėris. Ne, GĖRIS.
Turbūt turi palaukt. Nes tai yra laaaaaabai skanu. Na nebent avokadą valgei kietą ir nesunokusį - tada jie tikrai šlykštūs. Savo kietumu ir kartumu (kurio neturi būt). Eilinės parduotuvinės alyvuogės tikrai ne stebuklas, bet specialiose gurmanų krsautuvėlėse (kurių pavadinimų nereklamuosiu) - visai kas kita.... Ir kartu avokadai su alyvuogėmis (aišku, ko nors reikia dar prie jų, pvz., pomidorų) tikrai dera. O iš šlykštukų... Nežinau, man taip nepasisekė (nes pomidorų sultys kažkokios ne tokios buvo) ar virtuvėj dirbo nelabai turintys supratimo, kas yra Kruvinoji Merė - Crazy Bull'e kartą man atnešė SALDŽIĄ KM.Yuk Kitam klube sekėsi kur kas geriau - galiu įvardint kaip turbūt kol kas skaniausią KM. Taip kad su šlykščiu maistu man gal labiau pavieniai atvejai siejasi. Kažko tokio super egzotiško ir mums neįprasto ir šiaip bjauriai trodančio ir dvokiančio valgyt neteko, tai susilaikysiu nuo komentaro.
Aš patyriau tikrą košmarą, kai valgiau salotas ir maniau, kad jos su agurkais. Man buvo šokas, kai paragavau ir ten buvo ne agurkas, o avokadas. Švelniai tariant, vos neapsivėmiau. Nuo tada vengiu avokado kaip velnio
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Dar nesuprantu, kaip žmonės gali valgyti alyvuoges ir avokadus (gal dar reikia palaukti, kol pasikeis skonio receptoriai).
Turbūt turi palaukt. Nes tai yra laaaaaabai skanu. Na nebent avokadą valgei kietą ir nesunokusį - tada jie tikrai šlykštūs. Savo kietumu ir kartumu (kurio neturi būt). Eilinės parduotuvinės alyvuogės tikrai ne stebuklas, bet specialiose gurmanų krsautuvėlėse (kurių pavadinimų nereklamuosiu) - visai kas kita.... Ir kartu avokadai su alyvuogėmis (aišku, ko nors reikia dar prie jų, pvz., pomidorų) tikrai dera. O iš šlykštukų... Nežinau, man taip nepasisekė (nes pomidorų sultys kažkokios ne tokios buvo) ar virtuvėj dirbo nelabai turintys supratimo, kas yra Kruvinoji Merė - Crazy Bull'e kartą man atnešė SALDŽIĄ KM.Yuk Kitam klube sekėsi kur kas geriau - galiu įvardint kaip turbūt kol kas skaniausią KM. Taip kad su šlykščiu maistu man gal labiau pavieniai atvejai siejasi. Kažko tokio super egzotiško ir mums neįprasto ir šiaip bjauriai trodančio ir dvokiančio valgyt neteko, tai susilaikysiu nuo komentaro.
Alyvuogės jėga, o jei dar žalios ir gerai, drėgnai išlaikytos (užkonservuotos skardinėje) - euforija skonio receptoriams. Avokadai mano repertuare yra retas dalykas, bet ir prieš juos neturiu nieko prieš.
Avokadų skonis panašus į alyvuogių. Na matai kaip tau gerai, turi gerus skonio receptorius.
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Dar nesuprantu, kaip žmonės gali valgyti alyvuoges ir avokadus (gal dar reikia palaukti, kol pasikeis skonio receptoriai).
Alyvuogės jėga, o jei dar žalios ir gerai, drėgnai išlaikytos (užkonservuotos skardinėje) - euforija skonio receptoriams. Avokadai mano repertuare yra retas dalykas, bet ir prieš juos neturiu nieko prieš.
2015 m. birželio 8 d. 23:38:38
Valgyt kažką, nes tas produktas/patiekalas yra kažkokių medžiagų/vitaminų šaltinis? Net jei to valgyt negali? Va iš to dažniausiai ir atsiranda psichologinis maisto netoleravimas. O gal ir fiziologinis. Beje, man rūgštu = skanu, saldu - kaip kada... A, va, prisiminiau... vienas griežtas mano NE - saldiniai obuoliai. Visą savo sąmoningą gyvenimą daugiau kaip kąsnio praryt negaliu. Savotiškai ir su medum - man per saldu ir nuo to darosi šleikštu ir bloga. Bet jei medus dar skystas - viskas OK.
Beje, dar apie alyvuoges. Pirmoji pažintis įvyko, kai buvau visai dar vaikas. Valgėm kažką mėsiško ir aš prie mėsos pamačiau slyvas. Tamsias. O jau tada džiovintas (ir ne) tikrai mėgau Tik keistoka buvo tai, kad jos buvo mažiukės. Griebiau. Atkandau, nebeprisimenu, išspjoviau ar ne - SŪRIOS slyvos....
Tik gerokai vėliau supratau, kad tai buvo alyvuogės... Ir tada tai buvo ohoho koks deficitas, eilinėj parduotuvėj vargu ar galėdavai be didesnės šventės ir milžiniškų eilių (ar blato) gauti. Tiesa, turbūt dabartinės alyvuogės gaminamos kitaip ir greičiausiai yra kur kas skanesnės.
2015 m. birželio 8 d. 23:00:38
Man skauda skrandį nuo jų. Ir jos visada man atrodydavo ne saldžios, bet rūgščios. Tiesa, jos svarbus vitaminų šaltinis, tad blogai jų netoleruoti. Na, bet yra ir kitokių vitaminų, tad gyventi galima :)
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
2015 m. birželio 8 d. 22:57:25
Braškės yra kaip ir alergenas. Gali būt, kad organizmas netoleruoja. Man yra buvę, kad suvalgius braškių ar žemuogių darydavosi bloga, pykindavo. Ir, kas apmaudžiausia - aš tas uogas mėgstu... Žiūrėsim, kaip bus šiemet, nes jau kuris laikas, atrodo, tos neigiamos reakcijos nebuvo.
Šokas suvalgius kažką nepažįstamą ar ko tikrai nemėgsti? Vis tiek psichologinėm priežastim kvepia...
2015 m. birželio 8 d. 22:55:10
Nebuvo jis įsikalbėtas. Čia tiesiog dėl šoko gal taip. Ir šiaip, skonis nepatiko. O vienintelio ko aš netoleruoju, tai braškių. Organizmas protestuoja jų užvalgius.
Nežinau, gal tikrai kažkas ne taip su tais skonio receptoriais.
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
2015 m. birželio 8 d. 22:52:07
Tai čia vėl panašu ne į kažkokį maisto netoleravimą, o psichologinę problemą, sakyčiau. Įsikalbėtas šlykštumas. Avokadą mėgstu ir net labai (aišku, jei gerai gerai sunokęs, bet tokių surast mūsų prekybcentriuose tikrai nelengva). O kaip jis tau panašus į alyvuoges, tai man sunku įsivaizduot - kitas skonis, konsistencija...
2015 m. birželio 8 d. 22:49:01
Oo, su žaliom alyvuogėm priminei šį tą. Kaip minėjau mažas gurmaniškas krautuvėles, tai vienoj tokių teko ragaut žalių alyvuogių su piri piri (tiesiog ankštis įkišta į ertmę nuo kaulo). Pirmas krimst - o, nieko nieko, antras krimst - O, trečias - OOOO, o kai nuryji - dar pusvalandį gerklė ir giliau dega.... Va čia tai gėris. Ne, GĖRIS.
2015 m. birželio 8 d. 22:47:40
Aš patyriau tikrą košmarą, kai valgiau salotas ir maniau, kad jos su agurkais. Man buvo šokas, kai paragavau ir ten buvo ne agurkas, o avokadas. Švelniai tariant, vos neapsivėmiau. Nuo tada vengiu avokado kaip velnio
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
2015 m. birželio 8 d. 22:45:58
Jūs keisti žmonės :D
2015 m. birželio 8 d. 22:44:32
Aš irgi hematogeną labai mėgau ir mėgstu iki šiol. Tik kad šiek tiek brangus malonumas.
____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
2015 m. birželio 8 d. 22:43:15
Teko ragaut plastilino?
Man tai hematogenas vos ne vaikystės skanėstas buvo. Ritualas nusipirkt hematogeno kiekvieną kartą einant į vaistinę 
____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
2015 m. birželio 8 d. 22:43:14
Turbūt turi palaukt. Nes tai yra laaaaaabai skanu. Na nebent avokadą valgei kietą ir nesunokusį - tada jie tikrai šlykštūs. Savo kietumu ir kartumu (kurio neturi būt). Eilinės parduotuvinės alyvuogės tikrai ne stebuklas, bet specialiose gurmanų krsautuvėlėse (kurių pavadinimų nereklamuosiu) - visai kas kita.... Ir kartu avokadai su alyvuogėmis (aišku, ko nors reikia dar prie jų, pvz., pomidorų) tikrai dera. O iš šlykštukų... Nežinau, man taip nepasisekė (nes pomidorų sultys kažkokios ne tokios buvo) ar virtuvėj dirbo nelabai turintys supratimo, kas yra Kruvinoji Merė - Crazy Bull'e kartą man atnešė SALDŽIĄ KM. Yuk
Kitam klube sekėsi kur kas geriau - galiu įvardint kaip turbūt kol kas skaniausią KM. Taip kad su šlykščiu maistu man gal labiau pavieniai atvejai siejasi. Kažko tokio super egzotiško ir mums neįprasto ir šiaip bjauriai trodančio ir dvokiančio valgyt neteko, tai susilaikysiu nuo komentaro.
2015 m. birželio 8 d. 22:41:42
Man tik strūktūra kaip plastelino, bet skonis tai nieko visai (ignoruojant faktą, kad ten veršiuko kraujo prifarširuota).
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
2015 m. birželio 8 d. 22:39:57
Avokadų skonis panašus į alyvuogių. Na matai kaip tau gerai, turi gerus skonio receptorius.
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
2015 m. birželio 8 d. 22:39:49
Iš dalies taip, nu ir šiaip, kad skonis, kaip kokio plastelino...
2015 m. birželio 8 d. 22:38:34
Dėl veršiuko kraujo?
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
2015 m. birželio 8 d. 22:38:10
Na matai, kai geležies nuolat trūksta, tai tenka į racioną įtraukti...
2015 m. birželio 8 d. 22:36:00
Hematogenas? Įdomu...
____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
2015 m. birželio 8 d. 22:35:33
Alyvuogės jėga, o jei dar žalios ir gerai, drėgnai išlaikytos (užkonservuotos skardinėje) - euforija skonio receptoriams. Avokadai mano repertuare yra retas dalykas, bet ir prieš juos neturiu nieko prieš.
____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
2015 m. birželio 8 d. 22:33:12
Šaltiena, juka, šviežių kopūstų sriuba, kepenėlės, hematogenas.
2015 m. birželio 8 d. 22:28:12
Dar nesuprantu, kaip žmonės gali valgyti alyvuoges ir avokadus (gal dar reikia palaukti, kol pasikeis skonio receptoriai).
____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.