Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kas yra istorija - mokslas ar menas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
skaistusia
2010 m. kovo 31 d. 00:18:01
mokslas

2010 m. kovo 30 d. 20:03:24
mokslas , pagal mane. sausi faktai, nuo kada menas?

Atsakyti
1234567
2009 m. birželio 13 d. 18:20:56
kokia tau bl't daina kiekvienas galetu parasyti ? tai ko neparaso ? ir is viso, ka tu vadini daina ? taip pat kiekvienas kuria istorija, tik ne kiekvienas patenka i vadoveli. is viso viskas yra per moteris, gejai tai jau seniai suprato.

Atsakyti
nutle
2009 m. birželio 13 d. 18:04:35
bet vis tiek, kaip ir sakiau - menas - tai, ka kiekvienas GALI padaryt Gal ir visiskai neprofesionaliai gautusi, bet juk kiekvienas galetu parasyti daina O istorijos niekaip neparasysi, nebent pats prie jos prisidesi. Is vis, manau, tai net ne mokslas.. istorija ir yra istorija

2009 m. birželio 13 d. 18:01:48
Dead_soul rašė:
o nemanai, kad dalis istorijos yra išgalvota? negi tiki viskuo ką rašo istorijos vadovėliai? ;o vienas puikiausių pavyzdžių vadinami tamsieji amžiai - istorija apie juos mokaisi iš homero grožinių kūrinių. Ir tai ne menas?

na taip, ypac apie SSRS labai daug nesamoniu dabar raso uzsimenama lietuviu okupacija, o kad patys lietuviai norejo istot i SSRS bijodami vokieciu, tai nutylima.
o homeras tai pakankamai senai rase, neaisku dabar, kaip ten is tikro buvo gal kas ir paredagavo, o gal ir viskas is lempos..

2009 m. birželio 13 d. 17:57:00
gretten rašė:
Genius_loci rašė:
Istorija iš tikrųjų yra nelaimės ir mūšiai, žmonių skerdynės ir neigiami padariniai aplinkai. O mane vis tiek traukia... Kaip ir meno istorija.

...nu netik nelaimes...

Kur is vienos puses laime, is kitos - nelaime Pvz buvo laime buvo visiems, kada buvo atrasta Amerika. O is indenu puses tai jau buvo musiai ir nelaimes kol galu gale jie buvo beveik visiskai isnaikinti.

2009 m. birželio 13 d. 17:56:38
o nemanai, kad dalis istorijos yra išgalvota? negi tiki viskuo ką rašo istorijos vadovėliai? ;o vienas puikiausių pavyzdžių vadinami tamsieji amžiai - istorija apie juos mokaisi iš homero grožinių kūrinių. Ir tai ne menas?

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
nutle
2009 m. birželio 13 d. 17:54:21
Lempute zmogus isrado, o po to ja ir sukure Cia sitaip gilintis belekiek galima..

Esme, kad menas - tai, ka tu gali sukurti is nieko, tarkim, savo fantazijos deka - ar skulptura, ar daina, ar piesini.
O istorija.. Kas ivyko, tas jau ivyko, nieko cia nebesukursi. O visa tai mokytis tai jau butu mokslas. Pvz, kiekvienam galima parasyti koki isgalvota romana - tai dar bus menas, bet juk istorijos tai neparasysi

2009 m. birželio 13 d. 13:38:01
nutle> lemputė yra išrasta visa tai išradimai reiškia mokslas

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
nutle
2009 m. birželio 13 d. 09:46:26
Dead_soul rašė:
aišku menas kažkas yra pasakęs, kad istoriją kuria laimėtojai. visiškai tam pritariu. Istorija yra sukurta - vadinasi ji menas

technika yra sukurta.. lempute yra sukurta.. vadinas, mokslas - irgi menas?

2009 m. birželio 13 d. 09:04:31
o dieve, ir už ką aš užsitraukiu šitą nelaimę? ;/

Atsakyti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. birželio 13 d. 02:13:00
Dead_soul rašė:
aišku menas kažkas yra pasakęs, kad istoriją kuria laimėtojai. visiškai tam pritariu. Istorija yra sukurta - vadinasi ji menas
Nesąmonę parašėt...

2009 m. birželio 12 d. 22:15:23
greit lis.

Atsakyti
Dead_soul
2009 m. birželio 1 d. 21:40:46

Atsakyti
gretten
2007 m. balandžio 10 d. 17:19:17
Genius_loci rašė:
Istorija iš tikrųjų yra nelaimės ir mūšiai, žmonių skerdynės ir neigiami padariniai aplinkai. O mane vis tiek traukia... Kaip ir meno istorija.

...nu netik nelaimes...

2007 m. balandžio 10 d. 17:16:21

2006 m. balandžio 22 d. 19:53:24
Aš mokausi istoriją kaip ir kt.pamokas.Šiaip man iristorija tai mokslas.Ši pamoka man nėra lb įdomi ir dar tokia nuobodi...Čia aišku tik mano nuomonė.

2006 m. balandžio 20 d. 10:19:06
mūsų istorijos mokytoja iš šito dalyko padarydavo modernųjį meną. ir šiaip, istorikė Jarmalauskienė mūsų šulioj buvo vienintelis žmogus, prieš kurį lenkiu galvą nes visi kiti mokytojai, deja, niekada nebuvo man autoritetais

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Silentist
2006 m. balandžio 20 d. 07:05:09
Man "istorija" asocijuojasi su "pasakojimu", nutikimu, nuotykiu. Jei istorija išradingai perpasakota, galima užskaityti kaip "meną".

2006 m. balandžio 18 d. 21:17:17
mokslas aisku

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Flunk Flunk
6,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1918
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 205470