Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Už ką gaunami įspėjimai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
dingusi_kazkur
2009 m. gegužės 7 d. 15:52:58
Oi kokie visi vargšai nuskriausti.
Crazy, tu tai geriau nepradėk vėl ir tylėk, nes tau tai tikrai buvo už ką duot tų įspėjimų.

2009 m. gegužės 6 d. 20:49:00
iš geros valios kažkas mestelėjo.
nieko tas vienetas gražiai šviečia mano anketoje.

2009 m. gegužės 6 d. 18:39:05
Atrodo adminemis tampama per lova

2009 m. gegužės 6 d. 18:23:29
na, bent aš gavau už nieką, neteisinga buvo.

Atsakyti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 6 d. 18:02:45
Skaitau,kai kurie musico adminai [arba tie paslaptingi kurie deda įspėjimus] yra iškastruoti debilų sistemos...Bet patys to nepastebi...

2009 m. gegužės 6 d. 17:35:31
kol kas nei vieno negavau, nors esu keikūnas kartais.

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 6 d. 16:46:34
Nesamone tie ispejimai, del kiekvieno menkniekio deda

2006 m. liepos 1 d. 19:42:10
kabinejuosi as snd prie visko :$

2006 m. liepos 1 d. 19:40:05
Lentsas rašė:
renny rašė:
Lankytojų komentarus MUSIC.LT portalo administracija gali ištrinti, jei jie neatitinka taisyklių.
mano atitinka, bet istrinami )) pakoreguokite taisykles. mazdaug taip turetu buti "Lankytojų komentarus MUSIC.LT portalo administracija gali ištrinti, jei vartotojo nuomone jiems nepriimtina" ar panasiai

renny, tave gal fobija kažkokia užpuolė? niekas be jokios priežasties nei vienos žinutės nėra ištrynęs. žinutė dar būna trinama, kada, sakykim tema apie kokią grupę dainą ar pan., o komentaras būna šypsenėlė, vienas žodis, kaip "taip", arba "ne". na čia manau čia gaunasi toks įspūdis, kad žmogus rašo ne tam, kad išreikštų savo nuomonę, o tam, kad pasididintų savo komentarų skaičių, nors nelabai suprantu, koks skirtumas kiek komentarų žmogus yra parašęs. čia mano nuomonė.

ne ne nesijaudink ne fobija taj apie ka as ir kalbu kad nebuvo nei sypsenele, nei vienas zodis. tu gal ir nesi istrynes, bet kiti taip. nes buna kad nueinu pasiziureti i tema kas po mano komentaro parasyta, o savo komentaro neberandu. ir siaip ne i tema nerasau, visada isreiskiu savo nuomone ta tema nu whatever kas padaryta nebesugrazinsi.

2006 m. liepos 1 d. 18:28:16
renny rašė:
Lankytojų komentarus MUSIC.LT portalo administracija gali ištrinti, jei jie neatitinka taisyklių.
mano atitinka, bet istrinami )) pakoreguokite taisykles. mazdaug taip turetu buti "Lankytojų komentarus MUSIC.LT portalo administracija gali ištrinti, jei vartotojo nuomone jiems nepriimtina" ar panasiai

renny, tave gal fobija kažkokia užpuolė? niekas be jokios priežasties nei vienos žinutės nėra ištrynęs. žinutė dar būna trinama, kada, sakykim tema apie kokią grupę dainą ar pan., o komentaras būna šypsenėlė, vienas žodis, kaip "taip", arba "ne". na čia manau čia gaunasi toks įspūdis, kad žmogus rašo ne tam, kad išreikštų savo nuomonę, o tam, kad pasididintų savo komentarų skaičių, nors nelabai suprantu, koks skirtumas kiek komentarų žmogus yra parašęs. čia mano nuomonė.

2006 m. liepos 1 d. 17:55:55
renny rašė:
tiesiog nevaidinsiu "aukos" ir patylesiu, nes jau is tikruju ir man nusibodo irodineti savo tiesas. deja zinute istrinta. tiesiog moderatoriai daro kas jiems patinka. tiksliau kieno nuomone jiems nepatinka whatever

Ir vis dėl to, parašyk, kas tavo manymu yra blogai. Gal iš tikrųjų kažkuris moderatorius daro kas jam patinka, o ne tai, ką reikia daryti? Buvo atvejų, kai moderatorius peržengia ribas, pradeda savivaliauti ir praranda galimybę moderatoriauti. Blogybių negalima ignoruoti, jas reikia tvarkyti ir spręsti.

Atsakyti
blink41
2006 m. liepos 1 d. 17:54:14
as karta gavu nes parasiaui kad daina mane weza

2006 m. liepos 1 d. 16:52:26

2006 m. liepos 1 d. 16:48:32
Nesamone tie ispejimai! Eina jie.. Turiu 3 ir vien del to kad per daug sauktuku,tasku,veiduku padejau nu ar cia teisinga? Nei as keikiuos, nei izeidineju kitus, nei kam nors kam nors blogo darau! Ir kas cia juos dalina? Administratoriai? Nu geriau patylesiu nes keiktis negalima..

2006 m. liepos 1 d. 16:41:51
ulira rašė:
tfu tfu tfu dar negavau ,bet manau per klaida ar kaip cia

tokiam mielam zmogeliukui niekas ispejimu nedalija

2006 m. liepos 1 d. 16:40:55
tfu tfu tfu dar negavau ,bet manau per klaida ar kaip cia

2006 m. liepos 1 d. 16:38:50
whatever rašė:
Renny, sakyk, tau dar nenusibodo aukos vaidinti? - vargšelė.
Paskaityk tai, ką ballsas parašė.

tikriausiai nesi maciusi kada zmogus vaidina buckiss ir tau :*

2006 m. liepos 1 d. 16:37:49
ballsas rašė:
renny rašė:
ispejimai uz nuomone, kuri nepatinka moderatoriui/administratoriui

Gal galima būtų konkretų atvejį pamatyti? Jei dar neištrinta, nukopijuok žinutę, už kurią gavai įspėjimą, kas įspėjimą davė? Aišku, moderatoriai irgi gali pasikarščiuoti, per stipriai užpykti, bet tokių atvejų pas mus ypač mažai, stengiamės, kad visai nebūtų. Jei pasirodys, kad įspėjimo duoti nebuvo verta, moderatorius gaus velnių

tiesiog nevaidinsiu "aukos" ir patylesiu, nes jau is tikruju ir man nusibodo irodineti savo tiesas. deja zinute istrinta. tiesiog moderatoriai daro kas jiems patinka. tiksliau kieno nuomone jiems nepatinka whatever

2006 m. liepos 1 d. 16:04:12
renny rašė:
ispejimai uz nuomone, kuri nepatinka moderatoriui/administratoriui

Gal galima būtų konkretų atvejį pamatyti? Jei dar neištrinta, nukopijuok žinutę, už kurią gavai įspėjimą, kas įspėjimą davė? Aišku, moderatoriai irgi gali pasikarščiuoti, per stipriai užpykti, bet tokių atvejų pas mus ypač mažai, stengiamės, kad visai nebūtų. Jei pasirodys, kad įspėjimo duoti nebuvo verta, moderatorius gaus velnių

Atsakyti
samsung
2006 m. liepos 1 d. 16:01:20
Gaunami uz tai, kad diskusijose neatsako i temos klausima... Arba tokie kaip as, kurie netycia 2 sykius is eiles ivelia ta pacia klaida........

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

ZZ Top ZZ Top
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3266
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 188199