Billy Idolas dabar groja pop-pankroką. Tai nereiškia, jog tokį patį kaip blink-182 ar į juos panašūs. Tačiau galima pasakyti pank'n'rollą. Jo rokenroliukai naujame albume - nei per kieti, nei per minkšti. Tokie vat - kokie ir priklauso būti.
Liepos 6 d. už 100 lt nusipirkau Maximoje bilietėlį ir tiesiai su pliažiniais drabužiais nužygiavau į "Ledo rūmus". Buvo keturios išeiginės dienos, visi kurortuose, kaimuose, ežeruose, tad nebuvo problemų patekti į žvaigždės pasirodymą ir pabūti vienu iš tų pusantro tūkstančių laimingųjų žvaigždės koncerte.
Teko matyti Dangaus finalininką Joną Čepulį, kuris kvietėsi pirmą kartą matomą merginą, turbūt iš interneto pažinčių (kiek teko prisėlinus nugirsti jo pokalbį), mačiau prasilenkdamas koridoriuje Andrių Mamontovą su žmona...
Prieš Billy Idol grojo tokio prasta grupė, kad sėdėjau salės kamputyj užsimerkęs.
Tik išrinktosioms VIP žiūrovėms galima buvo arti scenos grūstis ir Billy raumeningas rankas tapšnoti, aptemptas šlaunis čiupinėti, kai kurias gerbėjas dainininkas net pabučiavo.
Pradėjo dainą - singlą iš naujojo albumo, tęsė su senu hitu "Dancing with myself", sugraudino "Eyes without the face", žiebtuvėlį uždegė "Sweet sixteen", perdaryta į regį stilių "Hot in the city". Visi šaukė "More, more, more" per "Rebel Yell", marškinius Bilis ant scenos nusimetė per "Mony mony", trečiąkart persirengė dainuodamas Doorsų šedevrą "LA woman" pakeisdamas priedainį į "Lithuanian Woman", "Hot in the city tonight" pakeitė į "Hot in Vilnius tonight", o per gitaristo Steve Stevens flamenko interpretaciją nuėjo į uzkulisius valandėlei. "He's probably doing lines", skaičiau po to, jog kažkas pasakė, o tai reiškia - tos "lines" tai iš baltų miltelių.
"I'm Billy f***ing Idol!!", paskutiniais žodžiais ir sviestais į minią marškinėliais su publika atsisveikino Billy Idolas.
Šiap man patinka jo dainos, tos senesnės, tokios smagios . Bet dabar girdėjau, kad jis paseno ir nukvakes kažkoks pasidarė, tai nerizikavau ir nėjau i tą koncą...
Hard-Pop'as man jis kažkoks, bent jau in eighties. Bet prieš tai jo grupė Generation X grojo pankroką. Daina "Speed" savo laiku buvo labai vežanti, kai tame filme vaidino Keenu Reeves, Wesley Snipes ir Sandra Bullock, ir grojo B.Idol ši daina.
Kopijuoti be autoriaus sutikimo draudžiama.
Rimtai.
Liamaz rašė: ka?? Billy Idol atvaziuoja Lietuvon??? Beje, kaip gali sukurti tema apie ji, jei tokie izulus sio saito administratoriai, net nera idejo sios zvaigzdes biografijos.. o dar skanduoja "didzdiausiiame" lietuviskas saitas.
Beje pas mane dabar skamba Billy Idol - Pumping On Steel
Niekas neparašė, todėl ir nėra, iš oro juk neatsiranda... Parašyk, įdės.
ka?? Billy Idol atvaziuoja Lietuvon??? Beje, kaip gali sukurti tema apie ji, jei tokie izulus sio saito administratoriai, net nera idejo sios zvaigzdes biografijos.. o dar skanduoja "didzdiausiiame" lietuviskas saitas.
Per M-1+ ištisai reklamuoja Billy Idol koncertą, žvilgtelėjau čia - ne tik apie koncertą, bet ir apie Billy Idol nei vienos temos nėra. Na, tai paplepėkim apie jį. Aš vienu metu irgi buvau užsivežęs ant jo muzikos, klausiau
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2009 m. gegužės 6 d. 15:53:32
2009 m. balandžio 18 d. 01:56:55
2006 m. rugpjūčio 18 d. 15:39:23
Liepos 6 d. už 100 lt nusipirkau Maximoje bilietėlį ir tiesiai su pliažiniais drabužiais nužygiavau į "Ledo rūmus". Buvo keturios išeiginės dienos, visi kurortuose, kaimuose, ežeruose, tad nebuvo problemų patekti į žvaigždės pasirodymą ir pabūti vienu iš tų pusantro tūkstančių laimingųjų žvaigždės koncerte.
Teko matyti Dangaus finalininką Joną Čepulį, kuris kvietėsi pirmą kartą matomą merginą, turbūt iš interneto pažinčių (kiek teko prisėlinus nugirsti jo pokalbį), mačiau prasilenkdamas koridoriuje Andrių Mamontovą su žmona...
Prieš Billy Idol grojo tokio prasta grupė, kad sėdėjau salės kamputyj užsimerkęs.
Tik išrinktosioms VIP žiūrovėms galima buvo arti scenos grūstis ir Billy raumeningas rankas tapšnoti, aptemptas šlaunis čiupinėti, kai kurias gerbėjas dainininkas net pabučiavo.
Pradėjo dainą - singlą iš naujojo albumo, tęsė su senu hitu "Dancing with myself", sugraudino "Eyes without the face", žiebtuvėlį uždegė "Sweet sixteen", perdaryta į regį stilių "Hot in the city". Visi šaukė "More, more, more" per "Rebel Yell", marškinius Bilis ant scenos nusimetė per "Mony mony", trečiąkart persirengė dainuodamas Doorsų šedevrą "LA woman" pakeisdamas priedainį į "Lithuanian Woman", "Hot in the city tonight" pakeitė į "Hot in Vilnius tonight", o per gitaristo Steve Stevens flamenko interpretaciją nuėjo į uzkulisius valandėlei. "He's probably doing lines", skaičiau po to, jog kažkas pasakė, o tai reiškia - tos "lines" tai iš baltų miltelių.
"I'm Billy f***ing Idol!!", paskutiniais žodžiais ir sviestais į minią marškinėliais su publika atsisveikino Billy Idolas.
2006 m. rugpjūčio 1 d. 23:33:22
va, patikima info apie įvykusį koncertą. ypač tokiems nesusipratėliams kaip Liamaz ar Bacteria paskaityti.
2006 m. liepos 29 d. 17:51:57
Šiap man patinka jo dainos, tos senesnės, tokios smagios
ot durnelis, maziau ligoniu klausyk, daryk tai kas tau patinka.
2006 m. liepos 29 d. 16:48:23
2006 m. liepos 28 d. 17:19:09
2006 m. liepos 23 d. 13:07:11
Akupunkturadusk> koncertas, kaip bebūtų keista, buvo G E R A S.
Na o dėl šito 'gerumo', tai galima būtų ginčytis.
Gal dėl to, kad tikėjausi kažko 'labesnio', taip ir nusivyliau, bet buvo baisu.
2006 m. liepos 13 d. 00:54:39
2006 m. liepos 12 d. 23:46:06
2006 m. liepos 5 d. 19:20:40
2006 m. gegužės 28 d. 11:20:30
2006 m. gegužės 19 d. 20:40:36
2006 m. gegužės 19 d. 20:15:49
ka?? Billy Idol atvaziuoja Lietuvon??? Beje, kaip gali sukurti tema apie ji, jei tokie izulus sio saito administratoriai, net nera idejo sios zvaigzdes biografijos.. o dar skanduoja "didzdiausiiame" lietuviskas saitas.
Niekas neparašė, todėl ir nėra, iš oro juk neatsiranda... Parašyk, įdės.
2006 m. gegužės 18 d. 00:29:02
2006 m. gegužės 18 d. 00:18:31
2006 m. gegužės 18 d. 00:16:54
2006 m. gegužės 17 d. 12:42:56