na kagi... pribrendo laikas ir man pasireiksti... :)
kas pazista mano nika is seniau, tai zino, kad bendravau su tokia persona kaip Dziodas :) su juo susipazinau butent per sia svetaine. na ka gi. bendravom kelis menesius cia (music'e), paskui susitikom, o dabar... gyvenam kartu :)
beje - linkejimai seniesiems music.lt gyventojams :)
Taip, Dziodas&lost dar vis yra www.fotki.com/MusicLt nuotraukų albume (jei neklystu)
Kaip tik internetu bendraujant su nepažįstamu žmogumi daug lengviau kalbėti apie save tiesą. O ne kurti kažkokį melą.
Bet iš dalies pagalvojus visokių žmonių yra.
Su labai nebloga chebryte vienam puslapį susipažinau, teko su jais jau ne kartą galingus "vyjezdus" daryt, taip, kad susirast draugų, o ir draugių, įmanoma. Vieni iš jų va kaip tik ruošias vestuves kelt
Buvau su keliom draugem susitikus. Na , nei nusivyliau , nei labai nustebino.
O planu daug budavo su kuo susitikt, bet del atstumo neiseidavo ir nutruko bendravimas.
na kagi... pribrendo laikas ir man pasireiksti...
kas pazista mano nika is seniau, tai zino, kad bendravau su tokia persona kaip Dziodas su juo susipazinau butent per sia svetaine. na ka gi. bendravom kelis menesius cia (music'e), paskui susitikom, o dabar... gyvenam kartu
beje - linkejimai seniesiems music.lt gyventojams
Būna visaip.
Pavyzdžiui, visokių tokių svetainių "meet'ai" dažniausiai praeina puikiai ir palieka visai smagius atsiminimus. Draugų tokiais būdais nepasigaminau, bet tokiu "gerų pažįstamų" ratas prasiplečia,
Ir vis dėlto kol kas nesusitikčiau su žmogumi,su kuriuo susirašinėčiau sms žinutėmis.
Pirmiausia dėl to,kad nesusirašinėčiau
Zinoma teko ir ne viena karta ;> viena kart teko nusivilti,kai prie kokius ketverius metus susitikau su vaikinuku,kuris pasirode visiskai bukas ;> klasiokes nelaimei po santru metu daviau jai jo numeri, ir jie draugauja jau daugiau nei metus , uzjauciu ja o siaip meetai daznai buna smagus;>
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2017 m. vasario 18 d. 20:57:33
ʎɯ pǝʌoןǝq ɐʎsoz ǝzpɐɾ ɐʇız ɐʎuɐɾ ɐʎuos ɐʞuʎz & ɐʞʇǝıd
ƃuıɹq 2 sǝןʇʇoq ɟo ɔǝıʍʎz ɹo ıʞsʍoɥsnɹʞ ɹoɟ ɥɔɐǝ ǝnןq ɐןןǝɹʇsǝ sʞɔɐd 8 puɐ ǝɯoɔ ɹǝpun ǝɥʇ uǝǝɹƃ ǝƃpıɹq ʇɐ 5 ɯɐ ʍoɹɹoɯoʇ - ɐʞɯıɹ ɐuuɐʍ ʍoɥs noʎ ƃuıɥʇǝɯos
AR GAUNATE TOKIU PANASIU SIFRUOTU ZINUCIU PER INTERNETA/TELEFONKINA IS NEPAZISTAMU ASMENU -NEI IS SIO, NEI IS TO?
2013 m. rugsėjo 16 d. 20:06:44
Taip, Dziodas&lost dar vis yra www.fotki.com/MusicLt nuotraukų albume (jei neklystu)
2010 m. rugpjūčio 9 d. 19:16:55
manau internetines pazintys nera rimtos, visi 90% meluoja, kad tik patiktu kitiems, tiesiai sviesiai-lenda i sikna!!!
Aišku jei tu bendrauji su kokių iškrypėlių tai jo. Tada melo pilną tokiame bendravime.
Kaip tik internetu bendraujant su nepažįstamu žmogumi daug lengviau kalbėti apie save tiesą. O ne kurti kažkokį melą.
Bet iš dalies pagalvojus visokių žmonių yra.
2010 m. rugpjūčio 9 d. 19:00:53
siaip idomus dalykas tos internetines pazintys, tik reikia rast bendraminciu
2010 m. liepos 31 d. 20:58:57
2010 m. liepos 13 d. 12:31:23
2010 m. liepos 13 d. 12:28:20
O planu daug budavo su kuo susitikt, bet del atstumo neiseidavo ir nutruko bendravimas.
2010 m. liepos 13 d. 12:17:50
2007 m. sausio 31 d. 22:59:20
2007 m. sausio 14 d. 10:16:53
kas pazista mano nika is seniau, tai zino, kad bendravau su tokia persona kaip Dziodas
beje - linkejimai seniesiems music.lt gyventojams
2007 m. sausio 12 d. 21:21:30
Pavyzdžiui, visokių tokių svetainių "meet'ai" dažniausiai praeina puikiai ir palieka visai smagius atsiminimus. Draugų tokiais būdais nepasigaminau, bet tokiu "gerų pažįstamų" ratas prasiplečia,
Ir vis dėlto kol kas nesusitikčiau su žmogumi,su kuriuo susirašinėčiau sms žinutėmis.
Pirmiausia dėl to,kad nesusirašinėčiau
2007 m. sausio 12 d. 19:36:42
2007 m. sausio 12 d. 17:16:21
2006 m. gruodžio 25 d. 20:01:56
2006 m. gruodžio 25 d. 19:38:57
2006 m. gruodžio 14 d. 19:50:21
2006 m. liepos 11 d. 11:24:09
2006 m. liepos 10 d. 22:42:32
2006 m. liepos 10 d. 21:49:16
2006 m. liepos 10 d. 21:18:57