Na va - ir vėl galiu išdidžiai () ištart "O ką aš sakiau?" - finale pamatysim ir Donny Montell, ir Donny Montell su Sasha Song - kaip tokia nešališka ir teisinga komisija galėtų nepraleist pačių tinkamiausių eurovizijai dainininkų?? Nors keista - praleido ir Urtę Šilagalytę... Ui, rimta konkurencija Rūtai... Komisija negalės išsirinkt tarp tobulybių - Rūta, Donny Montell, Sasha Song, jie abudu, Linas Adomaitis..... Jei komisijoje vėl bus Čivilytė, greičiausiai išsiųs Rūtą, jei ne... Va čia mano orakulo gebėjimai baigiasi...
Man visai patiko finalas. Dabar kai sergu tai net tokį mėšlą žiūriu . Bet Rūta - gėdų gėda man tokią būtų siųsti. Nuobodi, tragiška. Adomaitis jėga - smagi, įdomi, profesionali. Dar praleisčiau Acoustic Avenue, nes daina patiko, bet ne visiems taip atrodė... O ta trečia laimėtoja, tai sorry, bet WTF?? Aš jau geriau praleisčiau Flaer - tai buvo visiška nesąmonė, bet jėga. Ta prasme žmonės nori rimtai į tai žiūrėti ir visad prakiša. Matosi, kad žmogus prikolnas, ir net padainuoja biški. Man labiau gėda būtų siųsti Rūtą, su mln kartų girdėta daina, negu tą šūdą, kuris bent juokingas, smagus kažkiek. Nu tikėkimės Adomaitis neprakiš, nes jo irgi nebūtų gėda siųsti..
Nenustebino komisijos simpatijos nė kiek - jos favoritai jau buvo žinomi iš anksto. Nustebino tik tai, kad pagaliau komisijoje Čivilytės nebuvo. Kad neapkaltintų palankumu kai kam? Bet vis tiek rezultatas tas pats. Ir sakau dar kartą - nenustebsiu finale išvydusi ir Donny Montell, Ir Sashą Songą su juo - juk negali nedalyvaut jie. Nors jeigu jau ruošiamas kelias Rūta - dar visko gali būt. Ir, tiesa, Adomaitis jai koją pakišt gali.. Vėl liks antra... Na, ką beišsiųstų komisija, viskas juk jau aišku. Užkuraitis gi sakė, kad jam patinkančios dainos paprastai lieka visiškoj uodegoj. O kadangi komisija atiduoda simpatijas toms dainoms, kurie jiems patinka..... O kadangi kai kurių komisijos narių balsai tikriausiai turi didesnį svorį nei kitų... Eurovizijos finale Lietuvos tikrai nėra.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2011 m. vasario 21 d. 17:36:15
2011 m. vasario 20 d. 15:27:04
2011 m. vasario 20 d. 15:19:37
2011 m. vasario 20 d. 14:45:30
2011 m. vasario 20 d. 13:56:55
2011 m. vasario 20 d. 13:40:06
2011 m. vasario 20 d. 01:18:03
2011 m. vasario 20 d. 00:44:06