| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2009 m. gegužės 15 d. 19:19:14
2009 m. gegužės 15 d. 17:52:20
nesuprantu to buko nepasitenkinimo kad paskutini posma sasha sudainavo rusu kalba - super valio - slavisku tautu dalyvaujanciu eurovizijoje neuzhtektu suskaiciuoti dvieju plastaku, tai jau didziulis pliusas, bukim biedni ir teisingi - niekas nevaziuoja ten tik padainuoti, visi vaziuoja susizerti kuo daugiau balsu. netgi labai pagirtinas ejimas - rusu kalba grazi, ka ir ka besakytu uzhkalkeje rusofobai
man ne pati kalba trukdo, man trukdo, tai, jog atstovaudami Lietuvą vis tiek buvo pasirinktas anglų/rusų, bet ne tarkim aglų/lietuvių variantas(juk atstovaujama Lietuva, jos kultūra, kiek tai įmanoma tokiam konkurse), man tai pasirodė per nelyg noras sulįsti vieną gerą vietą Rusijai/publikai nesvarbu... šiaip ar taip, man šis žingsnis nepatiko ir tiek, bet pasirodymas buvo neblogas/geras netgi sakyčiau ir dainavo gerai... bet man ta pabaiga vis tiek nepatiko...
2009 m. gegužės 15 d. 17:32:46
nemanau kad sasha pagerins LT United rezultata
Būtų totali fantastika..
2009 m. gegužės 15 d. 17:28:58
2009 m. gegužės 15 d. 17:20:19
2009 m. gegužės 15 d. 17:19:38
2009 m. gegužės 15 d. 15:24:19
Dainavo juodai įsijautęs, viskas suderėjo.
Dabar maišau. TArodo, Slovėnija buvo duteas? Tragiškas. Net balsai tarpusavyje nederėjo. Jokio ritmo, makalynė.
Ukraina, kaip visada pasidraskė.
Norvegija, (mm) patinka man tas vaikis. Kokia charizma ir akys (kerinčios) !
Danija. Va visai normali daina, greit įsimenanti. Reikia pripažinti, kad kai peržiūrėjau Greenroom klipelius Slovėnų duetui labiau sekėsi dainuoti šią dainą, o ne savo.
Estija jokio įspūdžio nepaliko. Man ji tik Lily Allen šukuosenos klonė. Kažkam juk reikės pralaimėti...
Patricia, manau Sashai ne kliūtis. Nesvarbu, kokias žvaigždes siunčia tos šalys - rėmėjos. Vis tiek paprastai ima paskutines vietas, toks dėsnis.
1 numeris, gal ir neblogai. Reikia pasidžiaugti už Sashą, kad jis jau gavo kažkokių pasiūlymų, ir yra palaikomas kitų šalių.
2009 m. gegužės 15 d. 14:06:29
2009 m. gegužės 15 d. 13:27:50
2009 m. gegužės 15 d. 12:45:34
2009 m. gegužės 15 d. 12:13:00
2009 m. gegužės 15 d. 11:57:00
2009 m. gegužės 15 d. 11:47:28
saunuolis!!!! taip ir toliau, Lietuva uz tave
2009 m. gegužės 15 d. 11:40:59
Norvegas mane papirko ne savo daina (nors ji man visą dieną galvoje skamba) - o šypsena.
Pasibaisėjau Vengrijos atstovais ir jų pasirodymu.
O ta kylanti Sakio scena iš viršaus man priminė plaukų tiesinimo žnyples, ir šeijp jo pasirodymas man kokybiškenė Vengrų versija.
Kiti atmintyje neužstrigo.
2009 m. gegužės 15 d. 10:37:40
Man patiko lietuvių pasirodymas, labai solidus, labai paprastas, be didžilių šviesų ir blizgesio, toks paprasta, bet gražus.
Labai patiko Slovėnija, kuri gaila nepateko, ir dabar klausau jų dainą, turi jėgos.
Balsauvau už Estiją, nes tai išvis buvo viso vakaro geriausia daina, jau prieš dvi savaitęs ją išgirdau ir sugalvojau, kad estai tai jau tikrai gaus mano balsą. Man taip patinka tos fino-ugrų kalbos.
2009 m. gegužės 15 d. 09:54:41
Dėl Lietuvos: Kaip jau sakiau, kai tik išsirinko Sasha, kad man nei šilta nei šalta, jei laimės nebūsiu palaikymu prisidėjęs. Daina man labai nepatinka, kaip ir pats Sasha, o dar uždainavo pabaigoje Rusiškai, tai rimtai, kodėl ne Lietuviškai? Žodžiu nerūpi man jis...
Bendras vaizdas:
Pagaliau po labai ilgo laiko Eurovizijoje surada fantastišką dainą. Lenkiu galvą ir atiduodu didžiausią pagarbą Estijai. Tobula daina, negaliu atsiklausyti. Fantastika. Tik antrą kartą per Euroviziją balsavau ir tai dariau Už Estus (Pirmą kart už Vanilla Ninja).
Toliau patiko tikrai Norvegas, išsiskirianti daina ir balsas.
Dar iš aptekusių Kroatija gal visai nieko.
O labiausiai gaila tai : Slovėnijos, Slovakijos ir Kipro. Geros dainos buvo visos tikrai ir išskirtinės. Tikra muzika.
O slovakijos pavyzdys iš vis puikus. Jei neturi geros dainos nedalyvauk, o kai padarai labai gera ir eik. Man daina žiauriai patiko.
Niekaip nesurpantu kaip galėjo praeiti Moldova su Albanija. Na kad Sakis Rouvas išeis į finalą tai čia nei lažintis nereikėjo, kaip ir Arash.
Finale būsiu už Estiją ir Islandiją.
Ai o Airija tai Vanilla Ninja nuklonavo, bet nieko gero
2009 m. gegužės 15 d. 09:16:11
2009 m. gegužės 15 d. 08:41:57
2009 m. gegužės 15 d. 08:32:47
2009 m. gegužės 15 d. 02:24:14