Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 15 d. 19:19:14
Lt United tai tikrai nepagerins

2009 m. gegužės 15 d. 17:52:20
mechanical_animal rašė:
nesuprantu to buko nepasitenkinimo kad paskutini posma sasha sudainavo rusu kalba - super valio - slavisku tautu dalyvaujanciu eurovizijoje neuzhtektu suskaiciuoti dvieju plastaku, tai jau didziulis pliusas, bukim biedni ir teisingi - niekas nevaziuoja ten tik padainuoti, visi vaziuoja susizerti kuo daugiau balsu. netgi labai pagirtinas ejimas - rusu kalba grazi, ka ir ka besakytu uzhkalkeje rusofobai

man ne pati kalba trukdo, man trukdo, tai, jog atstovaudami Lietuvą vis tiek buvo pasirinktas anglų/rusų, bet ne tarkim aglų/lietuvių variantas(juk atstovaujama Lietuva, jos kultūra, kiek tai įmanoma tokiam konkurse), man tai pasirodė per nelyg noras sulįsti vieną gerą vietą Rusijai/publikai nesvarbu... šiaip ar taip, man šis žingsnis nepatiko ir tiek, bet pasirodymas buvo neblogas/geras netgi sakyčiau ir dainavo gerai... bet man ta pabaiga vis tiek nepatiko...

2009 m. gegužės 15 d. 17:32:46
heikki rašė:
nemanau kad sasha pagerins LT United rezultata

Būtų totali fantastika..

2009 m. gegužės 15 d. 17:28:58
nemanau kad sasha pagerins LT United rezultata

2009 m. gegužės 15 d. 17:20:19
oo, geras, kad Lietuviai bus pirmi finale. ;]]

Atsakyti
mechanical_animal
2009 m. gegužės 15 d. 17:19:38
nesuprantu to buko nepasitenkinimo kad paskutini posma sasha sudainavo rusu kalba - super valio - slavisku tautu dalyvaujanciu eurovizijoje neuzhtektu suskaiciuoti dvieju plastaku, tai jau didziulis pliusas, bukim biedni ir teisingi - niekas nevaziuoja ten tik padainuoti, visi vaziuoja susizerti kuo daugiau balsu. netgi labai pagirtinas ejimas - rusu kalba grazi, ka ir ka besakytu uzhkalkeje rusofobai

Atsakyti
tylosMinute
2009 m. gegužės 15 d. 15:24:19
aš taip ir žinojau, kad Sasha turi patekti.
Dainavo juodai įsijautęs, viskas suderėjo.
Dabar maišau. TArodo, Slovėnija buvo duteas? Tragiškas. Net balsai tarpusavyje nederėjo. Jokio ritmo, makalynė.
Ukraina, kaip visada pasidraskė.
Norvegija, (mm) patinka man tas vaikis. Kokia charizma ir akys (kerinčios) !
Danija. Va visai normali daina, greit įsimenanti. Reikia pripažinti, kad kai peržiūrėjau Greenroom klipelius Slovėnų duetui labiau sekėsi dainuoti šią dainą, o ne savo.
Estija jokio įspūdžio nepaliko. Man ji tik Lily Allen šukuosenos klonė. Kažkam juk reikės pralaimėti...

Patricia, manau Sashai ne kliūtis. Nesvarbu, kokias žvaigždes siunčia tos šalys - rėmėjos. Vis tiek paprastai ima paskutines vietas, toks dėsnis.

1 numeris, gal ir neblogai. Reikia pasidžiaugti už Sashą, kad jis jau gavo kažkokių pasiūlymų, ir yra palaikomas kitų šalių.

2009 m. gegužės 15 d. 14:06:29
Gerai, kad pateko

2009 m. gegužės 15 d. 13:27:50
Eurovizijos niekada bežiūrėjau, bet linkiu sekmės Sasai

2009 m. gegužės 15 d. 12:45:34
Labai patiko Estija ir Norvegija - tikrai puikūs pasirodymai. Lūžau per Vengru pasirodyma...

Atsakyti
vinipuchas
2009 m. gegužės 15 d. 12:13:00
Iš tikrųjų, būčiau labai nustebęs, jei Sasha nebūtų patekęs į finalą. Tai yra viena iš profesionaliausių dainų, kalbant apie abu pusfinalius. Eurovizijoje nebėra tikros muzikos, tikrų žmonių, tikrų jausmų. Ir tik dėl tokių atlikėjų kaip Sasha, verta ją žiūrėti. Be abejonės, tai buvo geriausias Lietuvos pasirodymas Eurovizijos istorijoje. Kad ir kaip bepasibaigtų finalas, jis man yra Eurovizijos nugalėtojas. Vakar žiūrint pusfinalį, suvokiau kokia gėda būtų, jei būčiau graikas, ukrainietis, vengras...

Atsakyti
k_b
2009 m. gegužės 15 d. 11:57:00
Tiek daug praleidęs dabar jaučiuosi. Neatleistina...

2009 m. gegužės 15 d. 11:47:28

saunuolis!!!! taip ir toliau, Lietuva uz tave

Atsakyti
Jut
2009 m. gegužės 15 d. 11:40:59
Pirmą kartą išgirdau Lietuvių Eurovizinę dainą, ir ji tikrai daug geresnė už kaikurių kitų.
Norvegas mane papirko ne savo daina (nors ji man visą dieną galvoje skamba) - o šypsena.
Pasibaisėjau Vengrijos atstovais ir jų pasirodymu.
O ta kylanti Sakio scena iš viršaus man priminė plaukų tiesinimo žnyples, ir šeijp jo pasirodymas man kokybiškenė Vengrų versija.
Kiti atmintyje neužstrigo.

Atsakyti
Bee-Myself
2009 m. gegužės 15 d. 10:37:40
Kas čia per tik ne rusiškai, koks skirtumas, tai gi ne vabalų kalba dainavo, o žmonių.
Man patiko lietuvių pasirodymas, labai solidus, labai paprastas, be didžilių šviesų ir blizgesio, toks paprasta, bet gražus.
Labai patiko Slovėnija, kuri gaila nepateko, ir dabar klausau jų dainą, turi jėgos.
Balsauvau už Estiją, nes tai išvis buvo viso vakaro geriausia daina, jau prieš dvi savaitęs ją išgirdau ir sugalvojau, kad estai tai jau tikrai gaus mano balsą. Man taip patinka tos fino-ugrų kalbos.

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. gegužės 15 d. 09:54:41
Mano nuomonė:

Dėl Lietuvos: Kaip jau sakiau, kai tik išsirinko Sasha, kad man nei šilta nei šalta, jei laimės nebūsiu palaikymu prisidėjęs. Daina man labai nepatinka, kaip ir pats Sasha, o dar uždainavo pabaigoje Rusiškai, tai rimtai, kodėl ne Lietuviškai? Žodžiu nerūpi man jis...

Bendras vaizdas:

Pagaliau po labai ilgo laiko Eurovizijoje surada fantastišką dainą. Lenkiu galvą ir atiduodu didžiausią pagarbą Estijai. Tobula daina, negaliu atsiklausyti. Fantastika. Tik antrą kartą per Euroviziją balsavau ir tai dariau Už Estus (Pirmą kart už Vanilla Ninja).

Toliau patiko tikrai Norvegas, išsiskirianti daina ir balsas.

Dar iš aptekusių Kroatija gal visai nieko.

O labiausiai gaila tai : Slovėnijos, Slovakijos ir Kipro. Geros dainos buvo visos tikrai ir išskirtinės. Tikra muzika.

O slovakijos pavyzdys iš vis puikus. Jei neturi geros dainos nedalyvauk, o kai padarai labai gera ir eik. Man daina žiauriai patiko.

Niekaip nesurpantu kaip galėjo praeiti Moldova su Albanija. Na kad Sakis Rouvas išeis į finalą tai čia nei lažintis nereikėjo, kaip ir Arash.

Finale būsiu už Estiją ir Islandiją.

Ai o Airija tai Vanilla Ninja nuklonavo, bet nieko gero

2009 m. gegužės 15 d. 09:16:11
Bet Norvegijos daina tai tikrai tokia kitokia isimintina, gal ir gerai butu jei jinai laimetu ...

2009 m. gegužės 15 d. 08:41:57
Pirmiem grot negerai, nezinau kodel, bet negerai

2009 m. gegužės 15 d. 08:32:47
Šeštadinį mes pirmi, grojam

2009 m. gegužės 15 d. 02:24:14
Daina tai apgailėtina - Na,Rusams su jų popso kultūra tai turėjo patikti...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1817
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 16875