Pentaxx, o kas tau nepatinka? Įsiskaityk, kas naujienoje parašyta buvo. Cituoju: "Kviečiame jau dabar susipažinti su visomis dainomis ir įvertinti šį albumą. Ar sutinkate su tokiu kūrinių parinkimu? Laukiame jūsų nuomonių komentarų skiltyje." Tai mes ir komentuojam. Nes, pavyzdžiui, aš, tokį nusipirkusi, tikrai niekada neklausysiu jokių gagų, byberių, bejonsių ir kitokio šlamšto. Šlamšto mano skoniui. O kad idėja gera, tai prie jos niekas ir nekimba. Tik atlikėjai surinkti tai tikrai ne patys geriausi. Juk kitam, pirkusiam albumą, gal giliai dzin, kam už jį gautos lėšos bus skiriamos. Bet ne dzin, kad jame bene du trečdaliai dainų nebus klausomi, taigi kaip ir pinigai į balą, a? Ir jis užuot pirkęs albumą tikrai verčiau jau paaukos pinigus tiesiogiai
tai mes mes prie dainu turim kabinetis ir kas jas dainuoja, dainuoja populiariausi, uztat gerbejai pirks savo zvaigzdziu pasirodymus, ir taip bus pinigu. tokia pagalba Japonijai, reikia pasidziaugt. proe ko cia tos Gagos? gal nusprendet kiti Japonijos garbe ginti atsisake kai kuriu daininku?
Pritariu sakantiems, kad siaubas. Mesčiau lauk visas gagas, bieberius, beyonces ir visas kitas pernai-užpernai iškilusias "žvaigždes" - man jie neatrodo verti tokios garbės. Nė vienas. Nu sorry - Bieberis ar Bruno Mars šalia Lennono, Dylano ir U2... Arba Gaga šalia Enyos ir Sade... Bet dabar tos tariamos žvaigždės įsiamžino šalia tikrų žvaigždžių ir neva tapo "tikresnės" ir vertingesnės.. Nė velnio. Palikčiau nebent 17 dainų. Na, bet kadangi ne mes jį sudarėm, kadangi tai labdaros projektas - tebūnie....
pfff.. neįdomu, bent dainos naujos būtų, Haičiui susirinko Slashas, LP, dar ten kažkas ir įrašė naujas dainas, o čia compilationą padarė ir jau svarbus reikalas
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2011 m. kovo 30 d. 22:13:51
2011 m. kovo 30 d. 15:55:59
2011 m. kovo 29 d. 17:52:26
Tai gal reik kaip nors ir irasu kompanijom pasidaryt pinigo ar pakelt reputacija...
2011 m. kovo 29 d. 12:03:51
2011 m. kovo 28 d. 21:39:12
2011 m. kovo 28 d. 21:09:05
2011 m. kovo 28 d. 20:41:25