Daugumai keistas ir nepriimtinas, kitiems kaip tik patrauklus dėl savop savito stiliaus, o man patinka todėl, kad prikelia užmirštas dainas, ar miuziklus, dėl to, kad iškelia problemas tiek paauglių tiek suaugusių ir jas pateikia kiek kitokiu savitu Glee stiliumi. Kad pilnai mėgautumeisi šiuo serialu reikia trijų dalykų: turėti supratimą kas yra Ryan Murphy koks jo stilius (arba bent jau nebūti priešiškai nusiteikus prieš jo stilių), neturėti nusiteikimo prieš koverius, turėti humoro jausmą ir mėgautis žvilgsniu iš kito kampo.
Serialas vienas iš mano mėgstamiausių kadangi iškeliamos problemos yra būtent paauglių kasdienybėje pasitaikančios.Mėgstamiausia serija tikriausiai būtų 2 sezono 14-a, tačiau yra ir šiaip labai gerų, įdomių...patiko 3 sezono pirmos 3 serijos, lapkričio mėnesį naujos serijos turbūt bus dar geresnės, taigi labai laaaukiu ir myliu šitą serialą ) Ps.ar patiks ar nepatiks didžiausią įtaką manyčiau turi amžius...
Serialas neblogas, tačiau maksimaliai neprikausto prie ekranų, kaip kiti geri serialai. Mintis gal nebloga, siužetas irgi neprastas,tačiau kiek ištęstas su bereikalingom scenom, per kurias dainuojama. Manau geriau būtų iš to padaryti gerą filmą.
Tai tik šou, su super gera reklama, kaip ir visi amerikietiški pop gaminiai.
Manau tie kurie nemėgsta ziurėti serialo bent jau turėtų pripažinti jog šie jaunuoliai puikiai perdirba iki skausmo žinomus garsius kūrinius tokius kaip ONE, LIKE A PRAYER, IT'S MY LIFE ir t.t.. seni geri kūriniai atgyja naujai ir šviežiai, juos vėl įdomu klausyt O kaip manote jūs?
2013 m. liepos 15 d. 19:34:28
Klaida,atsiprašau..Nepamačiau...
2013 m. liepos 15 d. 19:28:53
*cancer
2013 m. liepos 15 d. 18:00:43
"This comment just give me a canceer" ...
2013 m. liepos 15 d. 15:10:52
Man patinka kaip jie perdainuoja dainas
2012 m. spalio 3 d. 09:30:11
2012 m. rugpjūčio 27 d. 17:05:42
Mano megstamiausias serialas dabar be jo gyvent negaliu o ir muzika nuostabi
2012 m. gegužės 4 d. 23:38:12
Daugumai keistas ir nepriimtinas, kitiems kaip tik patrauklus dėl savop savito stiliaus, o man patinka todėl, kad prikelia užmirštas dainas, ar miuziklus, dėl to, kad iškelia problemas tiek paauglių tiek suaugusių ir jas pateikia kiek kitokiu savitu Glee stiliumi. Kad pilnai mėgautumeisi šiuo serialu reikia trijų dalykų: turėti supratimą kas yra Ryan Murphy koks jo stilius (arba bent jau nebūti priešiškai nusiteikus prieš jo stilių), neturėti nusiteikimo prieš koverius, turėti humoro jausmą ir mėgautis žvilgsniu iš kito kampo.
2012 m. vasario 20 d. 23:31:23
Prisipažinsiu, bandžiau žiūrėti.
2012 m. vasario 20 d. 22:24:20
Manau jie talentingi ir žavūs jaunuoliai, o visa kita išpūstas komercinis reikalas, kaip ir daugelis dalykų Amerikoje.
2012 m. vasario 1 d. 22:12:28
nu visai nieko, dabar perdainavo Michael Jackson dainas, ir turetu netrukus pasirodyti serijos naujausios;)
2011 m. spalio 16 d. 13:41:54
2011 m. liepos 28 d. 00:21:04
2011 m. liepos 26 d. 15:41:11
2011 m. liepos 13 d. 12:40:08
2011 m. birželio 20 d. 21:56:13
ar (irgi lėkšto šou sukurtą koverį) https://www.youtube.com/watch?v=m...featu re=related
2011 m. birželio 20 d. 21:53:06
Tai tik šou, su super gera reklama, kaip ir visi amerikietiški pop gaminiai.
2011 m. gegužės 27 d. 14:04:49
2011 m. gegužės 26 d. 16:12:06
2011 m. gegužės 25 d. 23:27:51