Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie rasizmą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 18 d. 21:56:22
wilcis123456 rašė:
slikstus dalikas tas rsizmas

Jeigu nebūtų rasizmo,tada savaime nebūtų kam dirbti žemiausios kastos darbus,ir bet kurios šalies ekonomika žlugtų...

2009 m. gegužės 18 d. 21:44:13

2009 m. gegužės 18 d. 21:43:47
slikstus dalikas tas rsizmas

2009 m. gegužės 18 d. 17:07:06
Violator1982 rašė:
Jei beždžionių elgesys būtų buvęs toks pat normalus kaip ir normaliūjų baltūjų - racizmas apskritai nebūtų išsivystęs.Racizmą išrado ne baltieji žmonės,o juodukai ir beždžionės su savo nešariu elgesiu ir t.t. Niekas pasaulyje neatsitinka savaime...

Haha. Žinoma... Tai gal gali papasakot plačiau kaip tas rasizmas atsirado?

Žinai, jei baltieji nebūtų vykdę agresyvios kolonializmo politikos ir nebūtų išradę tokių "nuostabių" dalykų kaip pvz. vergovė, tų pačių tavo vadinamų "beždžionių" ir elgesys ir požiūris į baltuosius būtų visai kitoks.

Violator1982 rašė:
Beje,pastebėjau kad daugiausiai prieš racizmą nusistatę repariai,ryenbistai ir rastamanai-žolės gurmanai,bei fakin hipipiai...

Čia maždaug "najezdas" buvo? Jei taip, tai nepataikei, nepatenku nei į vieną iš tavo išvardintų kategorijų.

O aš tai pastebėjau, kad rasistai dažniausiai būna itin siauro akiračio, nesugebantys sakinio be klaidų suregzti, "teisuoliai".

2009 m. gegužės 18 d. 17:04:33
Violator1982 rašė:
Sleeper rašė:
Violator1982 rašė:
Pvz,kaip aš galiu toleruoti daugumą indų/juodukų ir kitų beždžioniukų,kai po girdėtų,įvairių nuomonių apie juos kaip žmones,susiduriu su pirmu pasitaikiusiu indusu,ir jis netiesiogiai apvogia mane ir dar labiau apvogia mano brolį,kuris aklas ir nesupranta kad tokiais juodais arba rūdais [šiknos spalvos] baidyklėmis pasitikėti iš karto negalima.

Galima pagalvoti, kad baltieji nusikaltimų nedaro ir jais pasitikėti galima. Gyvenate savo pačių susikurtame proto kalėjime ir, kas blogiausia, nematote tame jokios problemos. Kas čia per viduramžiškas mąstymas? Juodas - reiškia blogas, o baltas - automatiškai geras? Iš kur toks poreikis ieškoti kažkokių tariamų priešų?
Apskritai, rasizmas - žemo intelekto ir riboto mąstymo produktas. Taip, kad nėra čia kuo didžiuotis.

Jei beždžionių elgesys būtų buvęs toks pat normalus kaip ir normaliūjų baltūjų - racizmas apskritai nebūtų išsivystęs.Racizmą išrado ne baltieji žmonės,o juodukai ir beždžionės su savo nešariu elgesiu ir t.t. Niekas pasaulyje neatsitinka savaime...

Šiaip tai mes su jais nenormaliai elgėmės.

Atsakyti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 18 d. 16:47:55
Sleeper rašė:
Violator1982 rašė:
Pvz,kaip aš galiu toleruoti daugumą indų/juodukų ir kitų beždžioniukų,kai po girdėtų,įvairių nuomonių apie juos kaip žmones,susiduriu su pirmu pasitaikiusiu indusu,ir jis netiesiogiai apvogia mane ir dar labiau apvogia mano brolį,kuris aklas ir nesupranta kad tokiais juodais arba rūdais [šiknos spalvos] baidyklėmis pasitikėti iš karto negalima.

Galima pagalvoti, kad baltieji nusikaltimų nedaro ir jais pasitikėti galima. Gyvenate savo pačių susikurtame proto kalėjime ir, kas blogiausia, nematote tame jokios problemos. Kas čia per viduramžiškas mąstymas? Juodas - reiškia blogas, o baltas - automatiškai geras? Iš kur toks poreikis ieškoti kažkokių tariamų priešų?
Apskritai, rasizmas - žemo intelekto ir riboto mąstymo produktas. Taip, kad nėra čia kuo didžiuotis.

Beje,pastebėjau kad daugiausiai prieš racizmą nusistatę repariai,ryenbistai ir rastamanai-žolės gurmanai,bei fakin hipipiai...

2009 m. gegužės 18 d. 16:46:08
Sleeper rašė:
Violator1982 rašė:

2009 m. gegužės 18 d. 16:14:17
Violator1982 rašė:

2009 m. gegužės 18 d. 15:40:29
Firestarter rašė:
rasizmas nesomone, nesuprantu kuo jum uzkliuva tamsiaodziai ar azijieciai. jie galetu taip pat musu nekesti.

Matau,kad mastai truputį vaikiškai,trūksta tau patirties,subrendimo....Pvz,kaip aš galiu toleruoti daugumą indų/juodukų ir kitų beždžioniukų,kai po girdėtų,įvairių nuomonių apie juos kaip žmones,susiduriu su pirmu pasitaikiusiu indusu,ir jis netiesiogiai apvogia mane ir dar labiau apvogia mano brolį,kuris aklas ir nesupranta kad tokiais juodais arba rūdais [šiknos spalvos] baidyklėmis pasitikėti iš karto negalima.

2009 m. gegužės 18 d. 15:11:54
Diville rašė:
Firestarter rašė:
rasizmas nesomone, nesuprantu kuo jum uzkliuva tamsiaodziai ar azijieciai. jie galetu taip pat musu nekesti.

Man asmeniškai jie neužkliūna, bet būna kad patys lenda, o paskui prašo apmokėt už „žalą“..

geras su berneen buvo ja pastume ir tik tada pamate kad ji tamsiaode

2009 m. gegužės 18 d. 01:10:21
Firestarter rašė:
Violator1982 rašė:
Nekenčiu racizmo ir negrų...
tai reiskias tu rasistas ...
Nesupratai bajerio jo?

Atsakyti
Diville
2009 m. gegužės 17 d. 21:51:24
Firestarter rašė:

Man asmeniškai jie neužkliūna, bet būna kad patys lenda, o paskui prašo apmokėt už „žalą“..

Atsakyti
Firestarter
2009 m. gegužės 12 d. 15:52:35

2009 m. gegužės 12 d. 15:51:50
Violator1982 rašė:
tai reiskias tu rasistas ...

2009 m. gegužės 12 d. 15:21:24
Rasizmas nesamone

2009 m. gegužės 12 d. 13:25:39

2009 m. gegužės 12 d. 12:03:17
pakartosiu krisbut zodzius: Tie, kurie mano, kad viena rase ar tauta geresne uz kitas yra taip sakant ne viso proto. Visiskai niekas nepriklauso nuo to kokiame kontinente esi gimes. vis delto kad ir meskit i mane akmeni, bet as negaliu ilgai tvert zydo ar žydės draugijoje. tiesiog kazkokia antipatija ir viskas. uzknisa kad kai kurie zmones diskriminuoja juodaodzius. jie irgi zmones ir dar kokie, tik kartais diskriminuojami ir kiti uzauge labai netinkamoje aplinkoje ir negali pasikeisti. shape rasizmas nera gerai. labai negerai. visgi nesu labai ispruses kad snekeciau sia tema, todel diskutuot neturiu noro

Atsakyti
HalaHalaHala
2009 m. gegužės 12 d. 01:27:12
Rasizmą vertinu neigiamai. Manau, kad kiekvienas žmogus turi teisę gyventi toje šalyje, kurioje nori (nebent keltų grėsmę aplinkiniams dėl savo įsitikinimų ar dar ko) ir turi teisę būti gerbiamas.

Nei viena rasė nėra pranašesnė už kitas, vertingesnė ar dar kaip nors.

Atsakyti
krisbut
2009 m. balandžio 7 d. 20:10:21
Tie, kurie mano, kad viena rase ar tauta geresne uz kitas yra taip sakant ne viso proto. Visiskai niekas nepriklauso nuo to kokiame kontinente esi gimes.

Atsakyti
Bee-Myself
2009 m. balandžio 7 d. 17:48:58
Tai va, kad jai ne indų išvaizda, o kažkodėl visa tauta nepatinka.

Atsakyti
Puslapiai: 1234567 ... 21
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Van Canto Van Canto
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 314
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 125446