Na, ji užsirašius perfrazuotus A. de Sent-Egziuperi žodžius iš "Mažojo Princo": "Akys yra aklos. Reikia ieškoti širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematoma." Gal ir skamba kiek banalokai, bet mintis stipri, ir kas be ko, teisinga.
Aš žinau, jog tai Egziuperi, ir kad tai tiesa, bet ji neįdomiai užsirašius. Reikėjo užsirašyti "akys yra aklos", tada būtų gavus kokius 8-9.
Na, ji užsirašius perfrazuotus A. de Sent-Egziuperi žodžius iš "Mažojo Princo": "Akys yra aklos. Reikia ieškoti širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematoma." Gal ir skamba kiek banalokai, bet mintis stipri, ir kas be ko, teisinga.
Laikrodis lyg kekšė, vaikščiojanti per namus.
tokiose temose šiaip nesu mėgėja reikštis, bet jau kai kreizyzą pamačiau, tai nesusilaikau.
4/10 vien už "Enjoy the Silence". velniškai teisingai. o tie kiti du punktai tai atsakančiai meta prie žemės. ypač iš tamstelės.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. balandžio 26 d. 14:17:35
2009 m. balandžio 26 d. 13:55:01
2009 m. balandžio 26 d. 13:02:47
2009 m. balandžio 26 d. 12:48:06
Muzikėlė - 3/10. Lėkštas, nuvalkiotas, neįdomus.
Aš žinau, jog tai Egziuperi, ir kad tai tiesa, bet ji neįdomiai užsirašius. Reikėjo užsirašyti "akys yra aklos", tada būtų gavus kokius 8-9.
2009 m. balandžio 26 d. 12:42:05
Muzikėlė - 3/10. Lėkštas, nuvalkiotas, neįdomus.
2009 m. balandžio 26 d. 12:09:54
2009 m. balandžio 26 d. 11:34:43
P.S. mano galit nevertint
2009 m. balandžio 26 d. 11:32:06
2009 m. balandžio 25 d. 17:32:47
2009 m. balandžio 25 d. 15:09:48
bent parašyk taisyklingai.4/10
2009 m. balandžio 25 d. 15:00:52
2009 m. balandžio 25 d. 14:32:04
2009 m. balandžio 25 d. 14:30:17
9/10 LC
0/10 nieko nepara6yta
2009 m. balandžio 25 d. 14:23:34
2009 m. balandžio 25 d. 14:22:58
Albertas Einšteinas
Laikrodis lyg kekšė, vaikščiojanti per namus.
Patiko su kvailiais. 7/10.
2009 m. balandžio 25 d. 14:19:35
3/10
2009 m. kovo 14 d. 20:00:49
vien už "Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs."
aš šitą pradėjau pats dažnai vartot: )
2009 m. kovo 14 d. 19:38:49
4/10 vien už "Enjoy the Silence". velniškai teisingai. o tie kiti du punktai tai atsakančiai meta prie žemės. ypač iš tamstelės.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 24 d. 21:09:01
-Sniečkus buvo komunistas.
-Nu, tai čia tas pats!.."
5/10
2009 m. sausio 24 d. 20:53:36