Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

80's metalas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kalipse
2013 m. liepos 10 d. 19:09:12

MYLIU!!!

Atsakyti
Alvydas1
2012 m. vasario 7 d. 10:13:06

Dėkui už retenybes. Čia radau Black Hole, ilalų doomą

2012 m. vasario 7 d. 10:04:28

Geriausi 80's albumai : https://www.youtube.com/watch?v=ytpsub8WL2c , tikrai yra vertu demesio albumu , kurie praples akirati.. 80's grupes: https://www.youtube.com/watch?v=kcmOUIq6Wc0

Dar vienas sarasiukas: https://rateyourmusic.com/list/warpigcat/the_top_100_heavy_metal_albums_of_the_80s__as_picked_by_the_metal_fans_of_the_world

Reciausiu albumu sarasiukas: https://rateyourmusic.com/list/cirithungol/digging_for_steel__some_of_metals_rarest_albums , idomiu albumu yra..

Ir pan..

Atsakyti
pharazyt
2012 m. vasario 7 d. 09:32:54 2012-02-07 09:40:26

Na domiuosi 80's , nesu jau toks baisus zinovas :D Apie situos modelius ivairius tai cia labai jau mandriai suformulavai :)) Hmz kazkas is zinomesniu [glam , heavy , hard rock..]: "Skid row - skid row" (1989) , "Europe - The final Countdown" (1986) , "Lef Leppard - Hysteria" (1987) , kad ir tie patys "Whitesnake - Whitesnake" (1987) ir pan.. Thrash grupiu nemazai: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_thrash_metal_bands

Atsakyti
Alvydas1
2012 m. vasario 7 d. 09:20:37

Akivaizdu, jog esi tos muzikos žinovas. Ką galėtum rekomenduoti iš sferos kur esti hard roko, thrush bet dar su glamo apraiškomis, na tipo pereinamasis modelis, jei yra toksai.

2012 m. vasario 6 d. 21:48:27

80's ... aplamai,vienas geriausiu laikotariu,per musu era.... Judas Priest,Iron maiden,Metallica,Motley Cure...

Atsakyti
kaktusas2598
2012 m. vasario 6 d. 16:04:44 2012-02-06 16:06:38

80s' metalas, bent jau mano nuomonę - geriausias laikotarpis metalo istorijoje, tik kokie Black Sabbath 70s sukūrė savo geriausius darbus, arba pirmieji Motorhead, Judas Priset arba Maidenų darbai, o 80s' turi be galo platų pasirinkimą, pradent NWOBHM ir baigiant Death metal. Jei nori NWOMBH, tai rekomenduoju: Iron Maiden, Judas Priest, Venom, Motorhead, Saxon, Diamond Head ir t.t. O šiaip tai thrashas sužybėjo šiuo laikotarpiu - Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Testament, Sodom, Kreator, Exodus, Sepultura, Overkill ir pan. Jo daugiausiai ir klausau. Dar neseniai ant Black Metal šaknų užsikabinau, tai pagrinde Mercyful Fate ir Venom, paskui gal gilinsiuos daugiau, bandysiu Celtic Frost, Bahory, Mayhem, Burzum ir t.t. Taip pat užkabino Death Metal, pagrinde - Death, kol kas mėgstamiausi jie, bet dar bandysiu kada Morbid Angel, Possesed ir t.t.Iš tikrųjų šiuo laikotarpiu yra labai didelis pasirinkimas, vis gi tai buvo metalo klestėjimo laikai, todėl apstu gerų grupų galima rasti, jei kas susidomės, tai mėgstu gilinti savo žinias, naudodamas šiuos sąrašus iš metalrules.com:

Top 50 Extreme Metal albums: https://www.metal-rules.com/polls/index.php?id=7 Top 100 Heavy Metal Albums: https://www.metal-rules.com/polls/index.php?id=6Visgi šituose sąrašuose daugiausia albumų, būtent iš 80s'

2012 m. vasario 6 d. 15:48:05

Is NWOBHM va dar prisiminiau "Starfighters"

Starfighters - Starfighters (1981)

Killing time gabalas: https://www.youtube.com/watch?v=FV9cbRFaxW0

Is Megadeth stovyklos , hmz.. nebent sueina "So Far , So Good... So What?" (1988)

Kalbant apie thrash`a tai jo labai daug grupiu yra.. PVZ: "EXUMER - Rising from the sea" (1987) galingas albumas. "STORMWITCH – The Beauty And The Beast" (1987) vokieciu ketvirtas albumas (toks gan savotiskas.. bet kita syki sueina :D) Sodom , Kreator , Anthrax , Nuclear Assault ir panasiu grupiu gi yra pilna klasikiniu albumu :s PVZ: "NUCLEAR ASSAULT – Survive" (1988) - klasikos perliukas :D. Sabbat albumas "Dreamweaver" (1989).. Lenku "KAT" - 666 (1986) gan ir idomus albumas , ir t.t.

Atsakyti
V3rtig0
2012 m. vasario 6 d. 15:14:20 2012-02-06 15:15:09

Iš grupių dabar į galvą tik Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Megadeth. Jų klausau nemažai(ypač Maiden), o įvairių kitų grupių - tik po vieną, dvi, tris dainas.

2012 m. vasario 6 d. 14:57:02

O taip. 80's - man vienas iš geriausių laikotarpių, vien jau todėl, jog tai thrash'o klestėjimo laikotarpis. Prie jau paminėtų grupių dar pridėčiau Megadeth, Razor, Sodom, Kreator, Artillery, Sadus, Exciter, Nuclear Assault - daugumą galima vadinti thrash'o klasika. Taipogi, daug mano mėgstamų death metal stiliaus kolektyvų tada susiformavo: Possessed, Atheist, Morbid Angel, Bolt Thrower, Autopsy, ir, kas be ko, mano asmeniniai favoritai - Death.Kas dėl NWOBHM, tai pati asmeniškai tokio stiliaus ne mėgėja, klausau nebent Judas Priest ir Iron Maiden, bet neverta ir rekomenduoti, vistiek visi juos žino :)

2012 m. vasario 6 d. 10:27:44

Pakalbekime apie senaja metalo mokykla..

Mano megstamiausios grupes ir kai kurie albumai:

Metal Church - The dark (1986)

Savatage - Sirens (1983) , Hall of the Mountain King (1987)

Pantera - Projects in the Jungle (1984)

Sepultura - Beneath the Remains (1989)

Bathory - Blood fire death (1988)

na ir t.t. Grupes: Motorhead , Slayer , Savatage , Metal Church , Sepultura , Bathory , Pantera , Black Sabbath , Dio , Celtic Frost , Sabbat , Saint Vitus , Overkill , Exodus , Exumer , Candlemass , Whitesnake , Anthrax , Venom , Annihilator ir t.t.

Tai vat klausote tokios muzikos , ne? Ir galbut parekomenduotumete kokias grupes , kad ir is - NWOBHM.

Na apskritai diskusijos apie metalo muzika is 80's.

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Silentist Focus Janis
 Focus

einaras13 Roisin Murphy Let Me Know
 Roisin Murphy
 Nuotaika legendarinei 2000s groovy elektropopinei muzikai
malia Keane Is It Any Wonder?
 Keane

Sahja Ani Lorak  Poyavis moy suzhenniy
 Ani Lorak

Konditerijus Jessica Shy Manija
 Jessica Shy

Šiuo metu vertiname

Joe Bonamassa Joe Bonamassa
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

21:57 - Alvydas1
Rugpjūčio 1 - 0 naujų albumų? Negerai.
13:29 - 4Blackberry
Na ir šiaip iš jų man tik keli patinka ir naudojami buvo, o taip tai ir man užtenka klasikinių simbolių kombinacijų.
13:27 - 4Blackberry
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
12:42 - einaras13
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
12:40 - einaras13
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
12:39 - einaras13
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
01:30 - 4Blackberry
Kaip ir va emoji aptarimas yra naudingas. Būtų įdomu sužinoti ir visų nuomonę apie juos, kad ir esamus, kas kokius mėgsta naudoti, arba kodėl nemėgsta.
01:28 - 4Blackberry
Ne jokia segregracija, tiesiog būtų chaosas jei ne iki galo funkcionuojantis būtų pas visus iš karto. Yra ką galima pokalbių dėžutėje pasakyt, ir yra ko ne. Manau, vis tiek maloniau žinoti, kad kažkas išvis daroma, negi ne?
01:24 - einaras13
Emoji mačiau. Honestly, jie atrodo labai whatever (bent jau tie, kuriuos tu panaudojai)... kaip ir tie mūsų žemiečių turimo redaktoriaus emoji.
01:23 - einaras13
Segregacija kažkokia... )))))))))
Kadangi mes neturėtume žinot šios informacijos, tai gal geriau jam a.ž. rašyt negu pokalbių dėžutėje dėstyti problemas. Efektyviau tiesiog. Mes vis tiek nerelate'inam.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2275
  Iš viso užsiregistravę: 73662
  Naujausias narys: noeliadrak
  Šiandien apsilankė: 57391