Oi dabar prasidės, kad čia nemetalas ir panašiai. Man dabartinė Anathema, net priimtinesnė už doom laikų Anathema. Reikės rimtai apsvarstyti dalyvavimą.
Šitoj svetainėj gal ir neprasidės stumimas, bet va kokiam ferrume tai 100% prasidės Anathemos drabstymas purvais, kaip gi "popsas" pasirodys metalo festivaly.....
Planavau nevažiuoti šiais metais į VA nes nėra man metalas prie širdies, bet kadangi tokia alternatyvaus roko grupė kaip Anathema pasirodys - negaliu praleist
Šiaip, sukurti bazinį renginį (be jo aprašymo) yra ganėtinai paprasta (tiesa, iš duoto šablono neaišku, kokių matmenų norima iš didelės ir mažos nuotraukos). Bet gražiai pateikti aprašą reikia mokėti. Gerai, kad yra gerų pavyzdžių, be jų sunkiai.
Norėjau įkelti šiandien vyksiantį The Skys koncerto anonsą į music'ą, tai teko išpildyt seniai duotą pažadą pasimokyt renginius įkėlinėt. Damnit, yra ką paveikt, ypač kai ničnieko apie HTML neatsimeni.
Gavau Silentist kvietimą į draugus music'e. Būtent tada, kai aš pradėjau rimtai diskutuoti apie galimas jo besikartojančio neapdairaus elgesio pasekmes. Ne, nepriimsiu, Silentist, bet ačiū (o ir šiaip priėmimas į draugus music'e turi tik simbolinę prasmę)
Kai yra ne vienas ir ne du žmonės, kurie yra pasipiktinę tamstos elgesiu, galbūt problema ne visuose tuose žmonėse, o tamstoje? – klasikinis psichologinis klausimas, bet labai tinka šioje situacijoje.
Nu bet kaip gali būti sunku suprasti, kad tai nėra asmeninės atakos su kažkokiais piktais asmeniniais kėslais. Tai yra spaudimas, kylantis iš tamstos nuolatinio nusiženginėjimo music.lt taisyklėms ir neetiškumo.
2012 m. vasario 10 d. 15:56:51
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
2012 m. vasario 10 d. 10:22:59
Man asmeniškai jų kūrybos viršūnė yra albumas The Silent Enigma. Bet jų naujieji darbai irgi tikrai verti dėmesio. Naujiena fantastiška :)
2012 m. vasario 9 d. 19:31:46
Nereali naujiena. Jau buvau nusprendus nebesilankyt VA šiemet, bet dabar viskas keičiasi.
2012 m. vasario 9 d. 16:11:36
Jezau tu mano, Anathema atvaro sakes jei tik busiu lietuvoj tikrai meginsiu ten sudalyvaut.
2012 m. vasario 9 d. 15:17:41
Sunku patikėt, kad mano mieste gros Anathema. Nesuvokiama.
2012 m. vasario 9 d. 15:02:08
Šitoj svetainėj gal ir neprasidės stumimas, bet va kokiam ferrume tai 100% prasidės Anathemos drabstymas purvais, kaip gi "popsas" pasirodys metalo festivaly.....
2012 m. vasario 9 d. 10:49:59
Oi dabar prasidės, kad čia nemetalas ir panašiai. Man dabartinė Anathema, net priimtinesnė už doom laikų Anathema. Reikės rimtai apsvarstyti dalyvavimą.
2012 m. vasario 9 d. 10:22:19
O dieve o dieve o dieve!!! Jei finansai išneš, tai būtinai būtinai būtinai!!!!
2012 m. vasario 9 d. 09:50:51
Niekad nebūčiau pagalvojusi, kad tokia grupė pasirodys VA, maniau kad Galapaguose gal...bet VA ? Nustebino :D
Planavau nevažiuoti šiais metais į VA nes nėra man metalas prie širdies, bet kadangi tokia alternatyvaus roko grupė kaip Anathema pasirodys - negaliu praleist