Daugiausia klausau muzikos, kur bosistams ne itin pavyksta individualiai pasireikšti. Vien bosu dainos nesugrosi, bet be boso daina irgi neskambės. Galiu išskirti tris, kurie labiau patinka gal dėl kitų instrumentų ar vokalo valdymo, charakterio savybių, prisidėjimo prie mano mėgiamų albumų, bet tikrai ne dėl jų techniškumo(negalėčiau objektyviai vertinti, nes nelabai galiu įvardinti, kas yra geras bosistas ar techniškas grojimas bosu). Tie trys būtų Geddy Lee, Roger Waters, Cliff Burton.
Flea (RHCP), John Entwistle (The Who), kad ir tas pats Chris Squire (Yes), na ir Geddy Lee (Rush) gan neblogai groja, bet jis labiau prie vokalo ir talento turi, John Paul Jones (Led Zeppelin) neblogas, patinka man jo solinės karjeros albumai (kad ir Zooma (berods 1999 m)), Roger Waters (Pink Floyd) visada liks mano vienas iš favoritų.
Iš metalo dar nelabai kas sudomino, na, gal Geezer Butler (Black Sabbath), Cliff Burton aišku (Metallica).
Dar prie roko pamiršau Jack Casady (Jefferson Airplane).
Bosistui pasižymėti lengviausia džiazo muzikoje, kur kiekvienam instrumenti suteikiama solo partija. Taigi, pastebimiausi savo grojimo techika yra Weather Report bosistai Jaco Pasatorius ir Victor Bailey. Supertechniška metalo grupė Dream Theater turi fantastiškąjį John Myung. Boso liniją išpučiantis iki vedančiosios partijos Chris Squire iš Yes. Roko muzikoje Jhon Paul Jones, Geddy Lee, Steve Harris yra ne tik labai geri bosistai, bet ir kompozitoriai. Na, negaliu apeiti Metallicos Cliff Burton, žybėjusio mano mėgiamiausiame albume Master of Puppets. Maniškiai Jethro Tull irgi turėjo jau amžinatilsį superinį bosą Jhon Glascock. Šiuo metu žaviuosi Atheist bei Cynic bosistu Tony Choy.
Man geriausias Steve DiGiorgio. Grojo tokiose žymiose bandose kaip Death, Autopsy, Control Denied, Testament, Vintersorg, Iced Earth, Sebastian Bach, Obituary, Sadus ir daug kitų. Gaila čia nė pusės jo darbų nėra šitam saite .
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2014 m. balandžio 30 d. 17:01:07
Mano topas, kurį sudariau labai neseniai, tiksliau, šį savaitgalį:
1. John Entwistle (The Who)
2. John Paul Jones (Led Zeppelin, Them Crooked Vultures)
3. Jaco Pastorius (Weather Report)
4. John Myung (Dream Theater)
5. Cliff Burton (Metallica)
6. Geddy Lee (Rush)
7. Tony Levin (King Crimson, Liquid Tension Experiment)
8. Les Claypool (Primus)
9. Tom Araya (Slayer)
10. Flea (RHCP)
2014 m. balandžio 30 d. 06:08:14
Bill Laswell, Jaco Pastorius, Mick Karn, Squarepusher
2014 m. balandžio 29 d. 17:55:34
Keiciam keiciam keiciam....
John Deacon (Queen)
John Leven (Europe)
Lexxi Foxx (Steel Panther)
Jim Lea (Slade)
Flash (Wig wam)
2014 m. sausio 24 d. 03:56:33
Man asmeniškai Marco Hietala yra geriausiais netik Bosistas, bat vokalistas
2013 m. gruodžio 27 d. 13:36:37
Cliff Burton (Metallica)
Rudy Sarzo (Quiet Riot, Whitesnake)
Duff McKagan (Guns n Roses)
Cliff Williams (AC/DC)
D.D.Verni (Overkill)
2013 m. gruodžio 27 d. 06:52:31
Les Claypool is Primus
2012 m. balandžio 26 d. 23:22:56
Daugiausia klausau muzikos, kur bosistams ne itin pavyksta individualiai pasireikšti. Vien bosu dainos nesugrosi, bet be boso daina irgi neskambės. Galiu išskirti tris, kurie labiau patinka gal dėl kitų instrumentų ar vokalo valdymo, charakterio savybių, prisidėjimo prie mano mėgiamų albumų, bet tikrai ne dėl jų techniškumo(negalėčiau objektyviai vertinti, nes nelabai galiu įvardinti, kas yra geras bosistas ar techniškas grojimas bosu). Tie trys būtų Geddy Lee, Roger Waters, Cliff Burton.
2012 m. balandžio 26 d. 20:24:43
Ok, aišku
2012 m. balandžio 26 d. 20:18:04
+1 reiškia tavo praeito komentaro palaikymą
2012 m. balandžio 26 d. 20:16:01
kas tas +1? O_o
2012 m. balandžio 22 d. 21:22:53
John Deackon - Queen
Jim Lea - Slade
Alec John Such - Bon Jovi
2012 m. balandžio 22 d. 20:47:02
+1 headacheee
2012 m. balandžio 22 d. 18:50:43
Flea!!!
2012 m. kovo 3 d. 23:56:10
Squarepusher
2012 m. kovo 3 d. 21:11:58
Turiu keletą favoritų:
Flea (RHCP), John Entwistle (The Who), kad ir tas pats Chris Squire (Yes), na ir Geddy Lee (Rush) gan neblogai groja, bet jis labiau prie vokalo ir talento turi, John Paul Jones (Led Zeppelin) neblogas, patinka man jo solinės karjeros albumai (kad ir Zooma (berods 1999 m)), Roger Waters (Pink Floyd) visada liks mano vienas iš favoritų.
Iš metalo dar nelabai kas sudomino, na, gal Geezer Butler (Black Sabbath), Cliff Burton aišku (Metallica).
Dar prie roko pamiršau Jack Casady (Jefferson Airplane).
2012 m. kovo 3 d. 20:09:44
Bosistui pasižymėti lengviausia džiazo muzikoje, kur kiekvienam instrumenti suteikiama solo partija. Taigi, pastebimiausi savo grojimo techika yra Weather Report bosistai Jaco Pasatorius ir Victor Bailey. Supertechniška metalo grupė Dream Theater turi fantastiškąjį John Myung. Boso liniją išpučiantis iki vedančiosios partijos Chris Squire iš Yes. Roko muzikoje Jhon Paul Jones, Geddy Lee, Steve Harris yra ne tik labai geri bosistai, bet ir kompozitoriai. Na, negaliu apeiti Metallicos Cliff Burton, žybėjusio mano mėgiamiausiame albume Master of Puppets. Maniškiai Jethro Tull irgi turėjo jau amžinatilsį superinį bosą Jhon Glascock. Šiuo metu žaviuosi Atheist bei Cynic bosistu Tony Choy.
2012 m. kovo 3 d. 19:03:02
Man geriausias Steve DiGiorgio. Grojo tokiose žymiose bandose kaip Death, Autopsy, Control Denied, Testament, Vintersorg, Iced Earth, Sebastian Bach, Obituary, Sadus ir daug kitų. Gaila čia nė pusės jo darbų nėra šitam saite
.
Va, viena geresnių dainų:
2012 m. kovo 3 d. 18:04:16
Taigi, prašom komentuoti šią temą. Pasisakykite, kokie bosistai jums labai patinka, ir kurie, jūsų manymu, yra asai savo srityje...