Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
sisley
2012 m. kovo 10 d. 17:01:18

Nesakau, kad daina gera, jei visiems žinoma, tiesiog tada daina yra populiari. Dėl radijų, tai vien peržvelgus neregioninių stočių topus dainų yra labai daug ir įvairių, o jei įtrauktų ir daugiau stočių, kad ir tą patį "Lietų", topas gautųsi dar neobjektyvesnis. Na, vienaip ar kitaip, topo sudėtis ne nuo sudarinėtojų priklauso. Manau, kad šis topas geras kaip populiariosios muzikos topas :)

Atsakyti
Rutonė
2012 m. kovo 9 d. 23:01:06

pritariu tik dėl to, kad idėja gera. Kad ne vienam dainos žinomos, dar nereiškia, kad jos yra geros. Na bet vis dėlto, įdomu, apie kokias į topą netrauktinas stotis kalbi? A2? Russkoje radio Baltija? Lietus? Ar dar kokias kitas?

Atsakyti
sisley
2012 m. kovo 9 d. 22:25:28

Topas geras, turint omeny tai, kad sudarytas iš stočių, grojančių populiarią muziką, taigi tai gaunasi lyg ir populiariausių stočių populiariausių kūrinių topas. Aišku, yra čia visokio plauko dainų, tačiau kai pasižiūri į kai kurių kitų radijų topus tai pasidaro aišku, kodėl jie neįtraukti į šitą topą. O dėl to, kad pasigendama tos vadinamos "rimtos" arba kitų stilių muzikos, tai arba reiktų atskiro topo, arba vargu ar tos dainos pasiektų tokias aukštas vietas. Juk galų gale čia sudėtos tikrai populiarios, visiems žinomos dainos. Aišku, viskas priklauso dar ir nuo to, kaip jie tuos topus sudarinėja ir kaip skaičiuoja. Bet man asmeniškai šitas topas patiko, ir idėja sudarinėti iš kelių radijo stočių topų yra gera :)

Atsakyti
Rutonė
2012 m. kovo 9 d. 21:02:02 2012-03-09 21:03:10

Hmm, būtų kur kas įdomiau, jei būtų įtraukta daugiau stočių, ir grojančių ne tik pačią naujausią, bet ir MUZIKĄ. Pritarsiu čia jau pasisakiusiems, kurie kritikavo, kad per maža stočių (asmeniškai aš pasigedau Geras FM, Extra FM, Laisvosio bangos ir dar tikrai ne vienos kitos). Kitas dalykas, kokiais kriterijais remiasi stotys sudarydamos topus. Tie patys geriečiai liedžia klausytojams 4 žvaigždučių sistema įvertint, kiek kūrinys jiems patinka, ir tuo remdamiesi žada jį grot dažniau. Tad susidaro jau savotiški du topai - faktiškai grojamų ir pageidaujamų groti (arba, kitaip, klausytojų palankiausiai vertinamų) kūrinių topai. Na ir pagaliau, tikrai pasigendu tų, kurie groja tikrą muziką, ne tik šiandieninį subproduktą. Suprantu, tokioje gausybėje naujausios produkcijos rimtesnė muzika tiesiog ištirptų, bet gal situacija būtų objektyvesnė. O dabar iš esmės nėr ką klausyt. Na, pipirai, Bryanas Adamsas (kuris ir popsovai gerai skamba) ir galbūt Gotye su Kimbra. OK, 10%. Todėl savo laikos neduosiu. Per maža susiklausančių kūrinių.

Atsakyti
kalipse
2012 m. kovo 9 d. 14:01:12

Topas toks,kad sauk menulin...Apie pirma numeri,is viso geriau nekalbesiu....

Atsakyti
Ruttalla
2012 m. kovo 9 d. 13:42:25

siauras stociu spektras. kaip kazkas minejo dar vienas eilinis popso rinkinys

Atsakyti
elenute
2012 m. kovo 9 d. 09:46:01

Na, nejaugi tikrai šiose nurodytose radio stotyse ir portaluose ("Music.lt", "European Hit Radio", "Zip FM", "Power Hit Radio", "M-1“ bei "Radiocentro") tokios populiarios "Pupytės"? kažkas čia ne taip... Bent keturiuose iš nurodytų vietų šių mergelių topuose nėra iš viso...

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2012 m. kovo 9 d. 01:30:33 2012-03-09 01:31:05

asmeniskai as toki niekala esu bandes daryt pries kokius 7-8 metus. bet itraukiau daugiau topu su visais regioniniais. idomu, kaip cia skaiciuoja: koks koeficientas 40ukui, koks 20ukui. bet kuriuo atveju manau kad tai tik laiko gaisimas

2012 m. kovo 8 d. 23:16:24

man, statistikos megejui, idomus reiskinys, uzskaitau :)

2012 m. kovo 8 d. 23:01:10

Na, topas atspindi tai, už ką balsuoja LT klausytojai :) O kadangi sudaryti jo iš lietuvių pirkimų, kaip Anglijoje, nelabai realu, belieka remtis tokia topų analize.

Atsakyti
vilmis7
2012 m. kovo 8 d. 22:17:10

Liūdnokas topas,nieko įdomaus {#}

Atsakyti
JGmore
2012 m. kovo 8 d. 21:48:00

Nenustebino ir visai nepradžiugino šis topas... eilinis popso rinkinys...

2012 m. kovo 8 d. 20:40:30

cha. kode big top 40? toki pavadinima turi iTunes topas Jungtineje Karalysteje. ir angliskas pavadinimas tam, kad orientuojames ir uzsienio rinka? bet kam topui orientuotis i uzsienio rinka? bezdzionaujat ir tiek

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Kosheen Kosheen
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:45 - Silentist
Siandien meiles svente. Susimildamas apie damas... Sveikinu visas moteris, kuriu vardas yra MILDRED "mild" ("mild") + "þryð" ( " power, strength" )
10:09 - Silentist
*Your looks are laughable

*Unphotographable

*Yet you're my favorite work of art

Don't change your hair for me
Unphotoshopable
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:28 - Silentist
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
13:25 - Silentist
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
12:41 - Silentist
sukk kaleeedom
12:31 - Silentist
LEONIDAS in the house!
12:30 - Silentist
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why

Leonidas XIV is
11:35 - Silentist
Indija - Pakistanas (branduolinis ginklas : branduolinis ginklas) 0:0 kol kas
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 282
  Iš viso užsiregistravę: 73592
  Naujausias narys: ElizabethI