Nezinau, man asmeniskai pranoksta viska Muzika tiesiog uzburia :) Labai jausminga, stebuklinga.. Galeciau klausyti visa diena Kiekviena daina turi savita zavesi.. Laikas tiesiog nebeegzistuoja Kuo didziausios Jums sekmes zengiant toliau !!!!
A lia Foje, bent jau vokalistas Kazimieras bando perprasti Mamontovo kailį.
Šiaip, gan talentingi. Muzika normali - nieko kažko įspūdingo ir už širdies griebiančio, bet paskutiniojo koncerto metu Lofte visai jie man patiko. Smuikas duoda neblogą prieskonį.
Charizma? - nea, per daug šneka tik ant scenos.
Jaunųjų mergaičių svajos? - be to tikrai neapseisi.
Paklausiau daugiau dainų - įžvelgiu nemažai panašumų su rusiško roko grupių tekstais. Ypač išlenda Splin.
Šiaip, normaliai.
Dėkui, Vilte, kad išsakei tą patį, ką ir aš jau norėjau pastebėti. DjVaids, tavo riebūs pastebėjimai apie kai kurias dainas yra tiesiog nepagarbūs. Galėtum pasakyti, kad nepatinka, ne tavo skonio, bet ne, pasirenki mėšlo pylimą ir tai nėra gražu.
Man atrodo, neįkėlinėsime daugiau jokių pono prašymų su tokiais komentavimo pasirinkimais. Stengiamės, o atgal gaunam piktybinį šiukšlių pylimą? Taip tikrai nebus.
2012 m. rugsėjo 28 d. 16:03:27
Nezinau, man asmeniskai pranoksta viska
Muzika tiesiog uzburia :) Labai jausminga, stebuklinga.. Galeciau klausyti visa diena
Kiekviena daina turi savita zavesi.. Laikas tiesiog nebeegzistuoja
Kuo didziausios Jums sekmes zengiant toliau !!!! 
2012 m. gegužės 19 d. 14:36:07
Aciu, uz nuomone
2012 m. balandžio 5 d. 13:28:49
A lia Foje, bent jau vokalistas Kazimieras bando perprasti Mamontovo kailį.
Šiaip, gan talentingi. Muzika normali - nieko kažko įspūdingo ir už širdies griebiančio, bet paskutiniojo koncerto metu Lofte visai jie man patiko. Smuikas duoda neblogą prieskonį.
Charizma? - nea, per daug šneka tik ant scenos.
Jaunųjų mergaičių svajos? - be to tikrai neapseisi.
Paklausiau daugiau dainų - įžvelgiu nemažai panašumų su rusiško roko grupių tekstais. Ypač išlenda Splin.
Šiaip, normaliai.
2012 m. kovo 31 d. 14:02:33
Sveiki visi
Ką manote apie Karmą??
Ir ar jums patinka pavadinimas "Karma"?