Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vegetarizmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 6789101112131415
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 17 d. 16:34:33
RockPrincess rašė:
Violator1982 rašė:
RockPrincess rašė:
Violator1982 -žuvies nuo mažens nevalgau, nes ji man niekada nebuvo skani. Charakteris šykart neprieko

Ne skonis,o tavo buki įsitikinimai.Tikrai atrastum skanią žuvę,jei nežinotum kad tai žuvis...

Nemanau, kad mani įsitikinimai yra kvaili, be to, vaikystėje valgiau viską, nepriklausomai tai anksčiau kvėpavo ar ne, todėl įsitikinimai čia ne prie ko. Paragavau kelis kartus žuvies, nepatiko, daugiau ir nevalgiau...
Kaip dūdelė dūduoji ta patį...Patiktų tau žuvis,netgi labai...Bet tu jos net nebandei...Čia tas pats kaip iš akmenuko,spręsti apie akmenį...Žuvų yra daugybė rūšių,dauguma jų skiriasi...Žuvis yra jėga...Myliu žuvis...Niam niam...

2009 m. balandžio 17 d. 16:28:41
Violator1982 rašė:
RockPrincess rašė:
Violator1982 -žuvies nuo mažens nevalgau, nes ji man niekada nebuvo skani. Charakteris šykart neprieko

Ne skonis,o tavo buki įsitikinimai.Tikrai atrastum skanią žuvę,jei nežinotum kad tai žuvis...

Nemanau, kad mani įsitikinimai yra kvaili, be to, vaikystėje valgiau viską, nepriklausomai tai anksčiau kvėpavo ar ne, todėl įsitikinimai čia ne prie ko. Paragavau kelis kartus žuvies, nepatiko, daugiau ir nevalgiau...

2009 m. balandžio 17 d. 16:25:56
RockPrincess rašė:

2009 m. balandžio 17 d. 15:52:58

2009 m. balandžio 17 d. 15:10:58
Violator1982 rašė:
... Pats nebevalgau kiaulienos kepsnio,renkuosi jautieną arba retkarčiais krokodilieną....

oho. Krokodiliena - ne juokas.

2009 m. balandžio 17 d. 12:42:43
RockPrincess rašė:
Daugiau nei puse metų nevalgau mėsos {žuvies apskritai niekada nevalgiau}, ir jokių sveikatos pablogėjimu nepastebėjau... Atvirkščiai- anksčiau dažnai sirgdavau gripu, o šiemet susirgus nebuvau,l veido oda tapo ne tokia riebi, plaukai ne taip greitai susiriebaluoja... Apskritai matau tik pliusus, o mano organizmas mėsos visiškai nepasigedo. Beje, manau tik pačio žmogaus reikalas ką jis valgo
Panele,tai tau tik atrodo kad jautiesi sveikai.Mėsos atsisakymas dar nereiškia jokios teigiamos sveikatos.Ypač šiais laikais,kai sveikų arba natūralių daržovių beveik nebėra...Visur chemija...O sveikai užauginti gyvulį kol kas bus galima...Aišku ne taip,kaip prieš 500 metų,bet vis tiek tokia natūrali mėsa kol kas nurungs daržoves,kurios nebeturi jokios vertės.Ateinama prie to,kad kai kuri natūraliai užauginta mėsa taps sveikesnė nei daržovės... Pats nebevalgau kiaulienos kepsnio,renkuosi jautieną arba retkarčiais krokodilieną....Taip pat kalakutiena ir aviena - yra gerai....Sveika mėsa yra labai gerai - dal ir dėl to kad mūsų protėviai tai valgė,ir viso šito atsisakyti - labai negarbinga...Aišku,nesakau kad reikia valgyti kiaulieną - tai sunkiai virškinama ir mažiausiai vertės turinti mėsa.Dar,man labai labai labai juokingi tie žmonės,kurie nuo mažumės nevalgo žuvies...Na ir charakteriai...]

2009 m. balandžio 17 d. 10:49:25
Ka norit sakykit, bet anekdotam ir bajeriam si tema tinka .

O visa kita pasirinkimo reikalas .
Ir kiek teko susidurti, dauguma moterikos lyties atstoviu tam pasiryzo.

Atsakyti
Teras
2009 m. balandžio 17 d. 10:07:09
Labai juokinga kai jus stumiat ant vegetaru (pats nesu) . Cia yra kekvieno zmogaus pasirinkimas valgyti ar nevalgyti mesos. Ar del sveikatos ar del is gailescio gyvunams. Mesoje yra choleresterolio kuris musu organizmui nenaudingas. Beje nebutinai reikia valgyti papildus, mesa galima pakeisti sojomis. Tik sojos neturi chorelesterolio.

2009 m. balandžio 17 d. 09:38:29
Daugiau nei puse metų nevalgau mėsos {žuvies apskritai niekada nevalgiau}, ir jokių sveikatos pablogėjimu nepastebėjau... Atvirkščiai- anksčiau dažnai sirgdavau gripu, o šiemet susirgus nebuvau,l veido oda tapo ne tokia riebi, plaukai ne taip greitai susiriebaluoja... Apskritai matau tik pliusus, o mano organizmas mėsos visiškai nepasigedo. Beje, manau tik pačio žmogaus reikalas ką jis valgo

2009 m. balandžio 17 d. 01:28:16
green_moon rašė:
Tie vegetarai, kurie nevalgo mėsos, dėl įsitikinimų kažkokių, dėl sveikatos, sakykim, o medžiagų trūkumą, atsisakius mėsos, užpildo kokiais papildais ar kitais produktais, suprantu ir pateisinu.
Tik įdomiai atrodo, kai kokių 11 metų vaikas sugalvoja taip 'pažaisti'.

Tai galvoji yra sveikiau nevalgyti mėsos ir jos trūkumą sveikatai,užpildyti papildais?Jokie papildai niekada neatstos to,ką gali suteikti natūraliai užauginto gyvulio mėsa.Skonio reikalas - kitas dalykas,o vegetarazimas yra visiškai toks pat savęs ir kitų žmonių apgaudinėjimas kaip nealkoholinis alus,arba kava be kofeino...Klaidingas įsitikinimas kad nevalgant mėsos,tačiau naudojant jos gėrį imituojantį kičą yra sveika...Šiuolaikinis vegetarizmas nebeturi nieko bendro su gera sveikata ar savijauta...

2009 m. balandžio 17 d. 01:21:39
Vegerizmas - debilizmas. Aišku yra žmonių, kurie negali valgyt mėsos, bet kurie šiaip nevalgo, tai sakau - debilizmas...

2009 m. balandžio 17 d. 00:34:58
Tie vegetarai, kurie nevalgo mėsos, dėl įsitikinimų kažkokių, dėl sveikatos, sakykim, o medžiagų trūkumą, atsisakius mėsos, užpildo kokiais papildais ar kitais produktais, suprantu ir pateisinu.
Tik įdomiai atrodo, kai kokių 11 metų vaikas sugalvoja taip 'pažaisti'.

2009 m. balandžio 17 d. 00:19:21
Kalbant apie vegetarus kaip žmones,tenka suabejoti jų psichine sveikata...

2007 m. rugpjūčio 27 d. 09:28:03
kiekvieno asmeninis reikalas ka valgyt o ko nevalgyt neshnekekit nesamoniu uzhtai kad edat visoki sh... ir gimsta poto daunai

2007 m. rugpjūčio 26 d. 18:56:08
lietusryte rašė:
philia rašė:
lietusryte rašė:
Tai šlykštu.Lietuviai privalo valgyti mėsą!

šūdus kalbi.
Mūsų protėviai valgė mėsą ir tie kurie jos nevalgo yra žmonijos išdavikai ir gaidžiai
dar ko,tokiu nesamoniu dar negirdejau;}

2007 m. rugpjūčio 24 d. 17:54:13
philia rašė:
lietusryte rašė:

šūdus kalbi.
Mūsų protėviai valgė mėsą ir tie kurie jos nevalgo yra žmonijos išdavikai ir gaidžiai

Atsakyti
giedrootja
2007 m. rugpjūčio 24 d. 17:32:34
kadfangi negaliu gyventi be mesos tai negaliu buti ir vegetare.... neturiu tiek valios kad praeiti pro maista

Atsakyti
MoHax
2007 m. rugpjūčio 24 d. 11:45:45
hare_bo rašė:
xsena_in_da_house rašė:
O kodėl vegetarai gali valgyti žuvį ir vistiek būti vegetarais? AS TAIP PAT TO NESUPRANTU.

"Vegetarizmo tipai :
Veganai – griežtas (visiškas) vegetaras – nevartoja jokių gyvulinës kilmës maisto produktų. Amerikoje jų yra apie 2% visų vegetarų.
Ovolaktovegetarai – nevalgo žuvies, mësos, bet valgo kiaušinius, pienà ir jo produktus.
Laktovegetarai – valgo pienà ir pieno produktus (propaguoja krišnajistai, vienuoliai trapistai).
Semivegetarai ar i dalies (pusiau) vegetarai – nevalgo raudonos mësos, valgo baltà mësà ir žuvį, taip pat kiaušinius, pienà ir jo produktus."
štai taip..

is kokios cia abeceles raides DD

2007 m. rugpjūčio 24 d. 11:39:20
o ar jus girdejot apie veganus? nusisaut galima...

aj nu as tai valgau viska, neturiu jokiu problemu... nors aisku pritariu zmonems atsisakusems miesos ir t.p. nevalgikit, teisingai gal but busite sveikesni, ir gyvensit iki 110 metu aby i sveikata
nors siaip tai galeciau ir nevalgyt mesos, man dzin, tik kad kas su manim zais, ir maitins mane ne mesa? valgit taj rejke

2007 m. rugpjūčio 23 d. 18:50:27
lietusryte rašė:

šūdus kalbi.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 6789101112131415
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Will.i.am Will.i.am
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3328
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 111969