| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2009 m. balandžio 17 d. 16:34:33
Violator1982 -žuvies nuo mažens nevalgau, nes ji man niekada nebuvo skani. Charakteris šykart neprieko
Ne skonis,o tavo buki įsitikinimai.Tikrai atrastum skanią žuvę,jei nežinotum kad tai žuvis...
Nemanau, kad mani įsitikinimai yra kvaili, be to, vaikystėje valgiau viską, nepriklausomai tai anksčiau kvėpavo ar ne, todėl įsitikinimai čia ne prie ko. Paragavau kelis kartus žuvies, nepatiko, daugiau ir nevalgiau...
2009 m. balandžio 17 d. 16:28:41
Violator1982 -žuvies nuo mažens nevalgau, nes ji man niekada nebuvo skani. Charakteris šykart neprieko
Ne skonis,o tavo buki įsitikinimai.Tikrai atrastum skanią žuvę,jei nežinotum kad tai žuvis...
Nemanau, kad mani įsitikinimai yra kvaili, be to, vaikystėje valgiau viską, nepriklausomai tai anksčiau kvėpavo ar ne, todėl įsitikinimai čia ne prie ko. Paragavau kelis kartus žuvies, nepatiko, daugiau ir nevalgiau...
2009 m. balandžio 17 d. 16:25:56
2009 m. balandžio 17 d. 15:52:58
2009 m. balandžio 17 d. 15:10:58
... Pats nebevalgau kiaulienos kepsnio,renkuosi jautieną arba retkarčiais krokodilieną....
oho. Krokodiliena - ne juokas.
2009 m. balandžio 17 d. 12:42:43
Daugiau nei puse metų nevalgau mėsos {žuvies apskritai niekada nevalgiau}, ir jokių sveikatos pablogėjimu nepastebėjau... Atvirkščiai- anksčiau dažnai sirgdavau gripu, o šiemet susirgus nebuvau,l veido oda tapo ne tokia riebi, plaukai ne taip greitai susiriebaluoja... Apskritai matau tik pliusus, o mano organizmas mėsos visiškai nepasigedo. Beje, manau tik pačio žmogaus reikalas ką jis valgo
2009 m. balandžio 17 d. 10:49:25
O visa kita pasirinkimo reikalas
Ir kiek teko susidurti, dauguma moterikos lyties atstoviu tam pasiryzo.
2009 m. balandžio 17 d. 10:07:09
2009 m. balandžio 17 d. 09:38:29
2009 m. balandžio 17 d. 01:28:16
Tie vegetarai, kurie nevalgo mėsos, dėl įsitikinimų kažkokių, dėl sveikatos, sakykim, o medžiagų trūkumą, atsisakius mėsos, užpildo kokiais papildais ar kitais produktais, suprantu ir pateisinu.
Tik įdomiai atrodo, kai kokių 11 metų vaikas sugalvoja taip 'pažaisti'.
Tai galvoji yra sveikiau nevalgyti mėsos ir jos trūkumą sveikatai,užpildyti papildais?Jokie papildai niekada neatstos to,ką gali suteikti natūraliai užauginto gyvulio mėsa.Skonio reikalas - kitas dalykas,o vegetarazimas yra visiškai toks pat savęs ir kitų žmonių apgaudinėjimas kaip nealkoholinis alus,arba kava be kofeino...Klaidingas įsitikinimas kad nevalgant mėsos,tačiau naudojant jos gėrį imituojantį kičą yra sveika...Šiuolaikinis vegetarizmas nebeturi nieko bendro su gera sveikata ar savijauta...
2009 m. balandžio 17 d. 01:21:39
2009 m. balandžio 17 d. 00:34:58
Tik įdomiai atrodo, kai kokių 11 metų vaikas sugalvoja taip 'pažaisti'.
2009 m. balandžio 17 d. 00:19:21
2007 m. rugpjūčio 27 d. 09:28:03
2007 m. rugpjūčio 26 d. 18:56:08
Tai šlykštu.Lietuviai privalo valgyti mėsą!
šūdus kalbi.
2007 m. rugpjūčio 24 d. 17:54:13
šūdus kalbi.
2007 m. rugpjūčio 24 d. 17:32:34
2007 m. rugpjūčio 24 d. 11:45:45
O kodėl vegetarai gali valgyti žuvį ir vistiek būti vegetarais? AS TAIP PAT TO NESUPRANTU.
"Vegetarizmo tipai :
Veganai – griežtas (visiškas) vegetaras – nevartoja jokių gyvulinës kilmës maisto produktų. Amerikoje jų yra apie 2% visų vegetarų.
Ovolaktovegetarai – nevalgo žuvies, mësos, bet valgo kiaušinius, pienà ir jo produktus.
Laktovegetarai – valgo pienà ir pieno produktus (propaguoja krišnajistai, vienuoliai trapistai).
Semivegetarai ar i dalies (pusiau) vegetarai – nevalgo raudonos mësos, valgo baltà mësà ir žuvį, taip pat kiaušinius, pienà ir jo produktus."
štai taip..
is kokios cia abeceles raides
2007 m. rugpjūčio 24 d. 11:39:20
aj nu as tai valgau viska, neturiu jokiu problemu... nors aisku pritariu zmonems atsisakusems miesos ir t.p. nevalgikit, teisingai
nors siaip tai galeciau ir nevalgyt mesos, man dzin, tik kad kas su manim zais, ir maitins mane ne mesa?
2007 m. rugpjūčio 23 d. 18:50:27
šūdus kalbi.