Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vegetarizmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stripped
2010 m. spalio 28 d. 18:40:58
Dėl vegetarų filosofijos - ji net tik kad absurdiška,dar blogiau - ji tiesiog apgailėtina... Jei jie drysta mums teigti,kad gyvulio ,,nužudimas'' dėl valgymo,yra neteisinga,tuomet jie yra potencialūs žudikai,nes patys žudo daugybę augalų ir daržovių.Gyvulio ir daržovės nužudymas yra toks pats dalykas,nesvarbu kad daržovė nesugeba parodyti savo jausmų.Gyvuliai taip pat negali kalbėti mums suprantama kalba,bet dėl to jiems neskauda daugiau,nei agurkams,kurie yra nuskinami,bet galėtų laimingai supūti...

2010 m. spalio 28 d. 18:32:46
Pwoper_music rašė:
@stripped - Matosi, kad zmogus turi nuomone, tai pagirtina, taciau kai ji tampa tokia trumparegiska ir niekuom nepagrista, tai man tiesiog atima nora kalbet. Beprasmiska zmones, geriau nieko jam neaiskinkit. O kiti paskaitykit, ka rase sleeper, dziaugiuos, kad tokiu zmoniu yra kaip jis/ji.

Gerai,sakykim jūs apsimetat kad nepastebėjote,mano faktų [ne argumentų],apie mėsos būtinybę sveikam gyvenimui.Tai kur jūsų vegetariški argumentai,kurie būtų logiškai paaiškinami? Kažkodėl niekur tokių,dar neradau.Lengvumo požymis pavalgius salotų,kurių energetinė vertė lygi popieriui ir priedo su cheminėm priemaišom,nėra argumentas ar juolab faktas.Lengvai jaučiasi tik kregždutės apšikusios praeivį...

2010 m. spalio 28 d. 18:28:10
Pwoper_music rašė:
@stripped - Matosi, kad zmogus turi nuomone, tai pagirtina, taciau kai ji tampa tokia trumparegiska ir niekuom nepagrista, tai man tiesiog atima nora kalbet. Beprasmiska zmones, geriau nieko jam neaiskinkit. O kiti paskaitykit, ka rase sleeper, dziaugiuos, kad tokiu zmoniu yra kaip jis/ji.

Mano komentaruose buvo daugiau faktų,kodėl mėsos neverta atsisakyti,nei vegetarų,kurie bandė pagrysti savo iškrypimą,bet jiems nelabai pavyko...

2010 m. spalio 28 d. 17:49:32

2010 m. spalio 28 d. 17:08:37
miculka rašė:
to Strpped - pasiskaityk daugiau literatūros apie mėsa, gal pakeisi nuomonę, nes matosi, kad nelabai išmanai...

Mergyte,tikriausiai dar nesupranti,jog dėl tavo mėsos nevalgymo laimi vitaminų ir maisto papildų gamintojai,gydytojai,sveikatos priežiūros institucijos,ligoninės... Gadink savo sveikatą ir dėl monetas į geltono paršo taupyklę...

2010 m. spalio 28 d. 17:05:15
miculka rašė:
to Strpped - pasiskaityk daugiau literatūros apie mėsa, gal pakeisi nuomonę, nes matosi, kad nelabai išmanai...

Tikrai žinau daugiau nei jūs.Čia dar klausimas kam ir kokios literatūros reikėtų paskaityti.Jei jūsų vadinamoji literatūra - propagandiniai atsišaukimai,manęs jie tikrai nesudomins...

2010 m. spalio 28 d. 15:33:44

Atsakyti
Gabux
2010 m. spalio 28 d. 12:56:50
Oi. Esu gryna mėsėdė.
Kai tik yra proga, valgau mėsą.

Turiu netgi ypatingą potraukį tam: labai noriu išbandyti kuo daugiau įvairiausių mėsų, žvėrienos, pvz. Mat kiaulienos ir vištienos ganėtinai atsibodo.
Triušiena visai skani, o strutiena netgi labai patiko.
Būt įdomu elnieną, krokodilieną, ryklieną [nors čia labiau žuvis?]

Neįsivaizduoju gyvenimo su lapais ir varškyte [nors juodi vegetarai gal ir jos nevalgo? Mat varškė iš pieno, o pienas - gyvuliškas produktas..]
Salotos skanu, ypač vasarą.
Bet jos dar skanesnės su marinuota, kepta mėsyte.

Vegetarų filosofijos aš nesuprantu visiškai o ir, tiesą pasakius, nesigilinu.
Tačiau, matyt, pats organizmas pasako, ko jam reikia labiausiai, o be ko galima ir apseiti.

2010 m. spalio 28 d. 11:50:56
miculka rašė:
Jau puse metų nevalgau mėsos ir esu labai patenkinta. Savijauta puiki, o hemoglobinas geresnis nei bet kurio mėsėdžio. Ir svoris šiek tiek sumažėjo. Gaila man žiūrėt kaip žmonės ėda mėsą, ir tik mėsą, - jokios įvairenybės.

Valgau ne vien mesa jei ka

Atsakyti
Stripped
2010 m. spalio 27 d. 22:19:09
Gerbiami vegeterai - Jei jau taip sureikšminate eilinį pavalgymą,ir spjaudot lašinukus iš sriubos,pagamintos Bernelių užeigoje,kodėl tada neatsisakote koka-kolos arba ledų? Nebevartokit vaisių sulčių,nebevalgykit sūrio,atsisakykite duonos - pamatysite,pasijusite dar geriau.Apsieikit ir be vandens ir be kruopų - Atsisakykite daržovių - kam tas maistas,jei puikiai galima pasimaitinti kvepuojant oru ir atsigerti iš saulės suteikiamos šviesos... Pasijusite taip lengvai,kad pradėsite skraidyti,ir niekada nebereikės naudoti kojų...Atmosferoje skraidysite kaip girtos musės...Aleliuja

2010 m. spalio 27 d. 22:12:02
tired rašė:
Man rods, jei zmogui nesinori tos mesos tai ir nereikia. As pati jauciu, kad mesos nevalgydama daug geriau jauciuosi. Ir isvis visos ligos ne nuo rukymo, gerimo, o nuo tu visu riebalu is persivalgymu. Taip, kad as uz sveiko proto vegetarizma ir lengvumo jausma
O aš maniau,kad lengvai jaučiasi tik narkomanai,po eilinės injekcijos...

2010 m. spalio 27 d. 22:09:48
Xpo rašė:
O kaip jūs, palaikot mano tokią poziciją? Kas palaiko?

Palaikau,labai palaikau,nors ir stengiuosi nevartoti tokių vulgarių žodžių,kaip lochas.Esu įsitikinęs,kad vegetarizmas nėra gerai,o aš niekada tokiu netapsiu,nes dar niekas logiškai nepaaiškino,kodėl vegetarai yra sveikesni žmones,už nevegetarus kurie laikosi tradicijų ir maitinasi taip kaip mūsų protėviai - kepta mėsa...

2010 m. spalio 27 d. 22:04:15
tired rašė:
Man rods, jei zmogui nesinori tos mesos tai ir nereikia. As pati jauciu, kad mesos nevalgydama daug geriau jauciuosi. Ir isvis visos ligos ne nuo rukymo, gerimo, o nuo tu visu riebalu is persivalgymu. Taip, kad as uz sveiko proto vegetarizma ir lengvumo jausma

Tam tikras kiekis riebalų,žmogaus organizmui yra reikalingas.Ypač žiemos laikotarpiu.O tam tikros rūšies riebalai žmogui yra labai naudingi - pvz. - žuvų.Jų galima suvartoti daug.

2010 m. spalio 27 d. 17:54:02

Atsakyti

2010 m. spalio 27 d. 17:47:36
Ok. pusę metų gal ir daugiau jūs nevalgysite mėsos,tuo metu viskas jums bus gerai,bet pasekmės atsiranda po kiek laiko,po metų,prasideda visokios ligos ir manau tai tik tada suprasite, kai 'mėnesį' sirgsite -pasveiksite-ir vėl sirgsite,tada tikrai pasikeis jūsų požiūris į vegetarizmą ir kitas jo 'šakas'.

Atsakyti
vilmis7
2010 m. spalio 27 d. 16:42:31
Mėsos į morką nekeisčiau

Atsakyti
Stripped
2010 m. spalio 27 d. 14:44:00
Vaiduoklyte98 rašė:
Xpo rašė:
Mano manymu, vegetarai yra lochai.
O aš manau kad loche esu tu,nes vegetarai yra labai protingi ir sveiki žmonės ..

Parodyk,nors vieną sveiką vegetarą - tai yra visiškas mitas,sukurtas pačių vegetarų,kad į savo tamsiają bendruomenę pritrauktų kuo daugiau,mažai išmanančių jaunų žmonių...

2010 m. spalio 27 d. 14:34:10
Visiškas mėsos atsisakymas dar nė vienam žmogui sveikatos nepataisė.O jeigu jie mano,kad jaučiasi gerai,tai yra pirmas ligos ženklas.Net ir turėdamas galimybę,visada valgyti natūraliu būdu užaugintas daržoves,tačiau visiškai nevartodamas mėsos,savo kraują tikrai susilpninsi,o tavo organizmui trūks vitaminų.Tačiau kiek žmonių sau leidžia vartoti močiutės užaugintas salotas? tikrai,tik mažuma.Vegetarizmas yra liga,tai yra nukrypimas.Laimingam gyvenimui reikalinga pusiausvyra,o paneigimas nors vienos amžinos tiesos [šiuo atveju dėl žmogui reikalingos mėsos valgymo] tampa spartus žingsnis į visišką susinaikinimą... Jautį ir kiaulę dievas sukūrė tam,kad jais maitintusi žmogus.

2010 m. spalio 27 d. 12:58:33
Jau puse metų nevalgau mėsos ir esu labai patenkinta. Savijauta puiki, o hemoglobinas geresnis nei bet kurio mėsėdžio. Ir svoris šiek tiek sumažėjo. Gaila man žiūrėt kaip žmonės ėda mėsą, ir tik mėsą, - jokios įvairenybės.

Atsakyti
kristis9
2010 m. rugpjūčio 19 d. 03:29:25
Stripped rašė:
Mėsa:
Kupina vitaminų,kurie reikalingi mūsų širdžiai.Mėsa yra soti.Vieną kartą paragavęs negali sustot.Mėsa yra natūralus produktas.Mėsos vartojimas [arba skanavimas]padeda tolygiai paskirstyti gyvūnų populiaciją.Kad šie nesugalvotų susivienyti ir užpulti žmones.Karvėms patinka būti valgomoms.
Sriuba tfui - Žolė: Nesoti.Vieną kartą paragavęs niekada nebenorėsi vėl.Žolė yra pusiau natūralus produktas,kadangi ji paskaninama trašomis.Žolė turi daug vitaminų.Deja,didžioji jų dalis neturi realaus poreikio mūsų organizmams.Žolėdžiai visada vaišto išalkę,tik kažkodėl tai slepia,kad niekas neįtartų,kaip jie pasiilgo mėsytės...
Nu zinau, kad si zinute sena, bet tu cia perdedi. nieko nesupranti. Viena kart paragaves gali apsivemt tiesa pasakius. Taaip, labai joms patinka buti valgomoms. Prie ko zole? mes valgom bulvikes ir agurkelius uzaugintus pas mociute darze be jokiu steroidu ir panasiai (kitaip nei mesa) ir tai yra pats sveikiausias maistas. Niekad nebunu isalkes, neikad nepasilgau mesos, vemt vercia paizurejus i ja. Zmoogau, galvok ka sneki ir kalbek uz save...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Will.i.am Will.i.am
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3220
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 105528