| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2010 m. spalio 28 d. 18:40:58
2010 m. spalio 28 d. 18:32:46
@stripped - Matosi, kad zmogus turi nuomone, tai pagirtina, taciau kai ji tampa tokia trumparegiska ir niekuom nepagrista, tai man tiesiog atima nora kalbet. Beprasmiska zmones, geriau nieko jam neaiskinkit.
Gerai,sakykim jūs apsimetat kad nepastebėjote,mano faktų [ne argumentų],apie mėsos būtinybę sveikam gyvenimui.Tai kur jūsų vegetariški argumentai,kurie būtų logiškai paaiškinami? Kažkodėl niekur tokių,dar neradau.Lengvumo požymis pavalgius salotų,kurių energetinė vertė lygi popieriui ir priedo su cheminėm priemaišom,nėra argumentas ar juolab faktas.Lengvai jaučiasi tik kregždutės apšikusios praeivį...
2010 m. spalio 28 d. 18:28:10
@stripped - Matosi, kad zmogus turi nuomone, tai pagirtina, taciau kai ji tampa tokia trumparegiska ir niekuom nepagrista, tai man tiesiog atima nora kalbet. Beprasmiska zmones, geriau nieko jam neaiskinkit.
Mano komentaruose buvo daugiau faktų,kodėl mėsos neverta atsisakyti,nei vegetarų,kurie bandė pagrysti savo iškrypimą,bet jiems nelabai pavyko...
2010 m. spalio 28 d. 17:49:32
2010 m. spalio 28 d. 17:08:37
to Strpped - pasiskaityk daugiau literatūros apie mėsa, gal pakeisi nuomonę, nes matosi, kad nelabai išmanai...
Mergyte,tikriausiai dar nesupranti,jog dėl tavo mėsos nevalgymo laimi vitaminų ir maisto papildų gamintojai,gydytojai,sveikatos priežiūros institucijos,ligoninės... Gadink savo sveikatą ir dėl monetas į geltono paršo taupyklę...
2010 m. spalio 28 d. 17:05:15
to Strpped - pasiskaityk daugiau literatūros apie mėsa, gal pakeisi nuomonę, nes matosi, kad nelabai išmanai...
Tikrai žinau daugiau nei jūs.Čia dar klausimas kam ir kokios literatūros reikėtų paskaityti.Jei jūsų vadinamoji literatūra - propagandiniai atsišaukimai,manęs jie tikrai nesudomins...
2010 m. spalio 28 d. 15:33:44
2010 m. spalio 28 d. 12:56:50
Kai tik yra proga, valgau mėsą.
Turiu netgi ypatingą potraukį tam: labai noriu išbandyti kuo daugiau įvairiausių mėsų, žvėrienos, pvz. Mat kiaulienos ir vištienos ganėtinai atsibodo.
Triušiena visai skani, o strutiena netgi labai patiko.
Būt įdomu elnieną, krokodilieną, ryklieną [nors čia labiau žuvis?]
Neįsivaizduoju gyvenimo su lapais ir varškyte [nors juodi vegetarai gal ir jos nevalgo? Mat varškė iš pieno, o pienas - gyvuliškas produktas..]
Salotos skanu, ypač vasarą.
Bet jos dar skanesnės su marinuota, kepta mėsyte.
Vegetarų filosofijos aš nesuprantu visiškai o ir, tiesą pasakius, nesigilinu.
Tačiau, matyt, pats organizmas pasako, ko jam reikia labiausiai, o be ko galima ir apseiti.
2010 m. spalio 28 d. 11:50:56
Jau puse metų nevalgau mėsos ir esu labai patenkinta. Savijauta puiki, o hemoglobinas geresnis nei bet kurio mėsėdžio. Ir svoris šiek tiek sumažėjo. Gaila man žiūrėt kaip žmonės ėda mėsą, ir tik mėsą, - jokios įvairenybės.
Valgau ne vien mesa jei ka
2010 m. spalio 27 d. 22:19:09
2010 m. spalio 27 d. 22:12:02
Man rods, jei zmogui nesinori tos mesos tai ir nereikia. As pati jauciu, kad mesos nevalgydama daug geriau jauciuosi. Ir isvis visos ligos ne nuo rukymo, gerimo, o nuo tu visu riebalu is persivalgymu. Taip, kad as uz sveiko proto vegetarizma ir lengvumo jausma
2010 m. spalio 27 d. 22:09:48
O kaip jūs, palaikot mano tokią poziciją?
Palaikau,labai palaikau,nors ir stengiuosi nevartoti tokių vulgarių žodžių,kaip lochas.Esu įsitikinęs,kad vegetarizmas nėra gerai,o aš niekada tokiu netapsiu,nes dar niekas logiškai nepaaiškino,kodėl vegetarai yra sveikesni žmones,už nevegetarus kurie laikosi tradicijų ir maitinasi taip kaip mūsų protėviai - kepta mėsa...
2010 m. spalio 27 d. 22:04:15
Man rods, jei zmogui nesinori tos mesos tai ir nereikia. As pati jauciu, kad mesos nevalgydama daug geriau jauciuosi. Ir isvis visos ligos ne nuo rukymo, gerimo, o nuo tu visu riebalu is persivalgymu. Taip, kad as uz sveiko proto vegetarizma ir lengvumo jausma
Tam tikras kiekis riebalų,žmogaus organizmui yra reikalingas.Ypač žiemos laikotarpiu.O tam tikros rūšies riebalai žmogui yra labai naudingi - pvz. - žuvų.Jų galima suvartoti daug.
2010 m. spalio 27 d. 17:54:02
2010 m. spalio 27 d. 17:47:36
2010 m. spalio 27 d. 16:42:31
2010 m. spalio 27 d. 14:44:00
Mano manymu, vegetarai yra lochai.
Parodyk,nors vieną sveiką vegetarą - tai yra visiškas mitas,sukurtas pačių vegetarų,kad į savo tamsiają bendruomenę pritrauktų kuo daugiau,mažai išmanančių jaunų žmonių...
2010 m. spalio 27 d. 14:34:10
2010 m. spalio 27 d. 12:58:33
2010 m. rugpjūčio 19 d. 03:29:25
Mėsa:
Kupina vitaminų,kurie reikalingi mūsų širdžiai.Mėsa yra soti.Vieną kartą paragavęs negali sustot.Mėsa yra natūralus produktas.Mėsos vartojimas [arba skanavimas]padeda tolygiai paskirstyti gyvūnų populiaciją.Kad šie nesugalvotų susivienyti ir užpulti žmones.Karvėms patinka būti valgomoms.
Sriuba tfui - Žolė: Nesoti.Vieną kartą paragavęs niekada nebenorėsi vėl.Žolė yra pusiau natūralus produktas,kadangi ji paskaninama trašomis.Žolė turi daug vitaminų.Deja,didžioji jų dalis neturi realaus poreikio mūsų organizmams.Žolėdžiai visada vaišto išalkę,tik kažkodėl tai slepia,kad niekas neįtartų,kaip jie pasiilgo mėsytės...