O, įdomi savaitė. Džiugu, lietuviškų albumų nemažai. Ta proga giminaičio riaumojimo/dainavimo paklausysiu, bandysiu vertint O šiaip, žinoma, Black Sabbath, galgi Beach Boys, įdomu, ar bent kiek bent mano skoniui pasitaisė Richard Marx, RoA takelis jau šiek tiek perklausytas, bet gal reikėtų pasidomėt labiau. Tiesa, kiek klausiau, moteriški vokalai kai kuriose dainose nuvylė - gerokai per silpni...
O, įdomi savaitė. Džiugu, lietuviškų albumų nemažai. Ta proga giminaičio riaumojimo/dainavimo paklausysiu, bandysiu vertint O šiaip, žinoma, Black Sabbath, galgi Beach Boys, įdomu, ar bent kiek bent mano skoniui pasitaisė Richard Marx, RoA takelis jau šiek tiek perklausytas, bet gal reikėtų pasidomėt labiau. Tiesa, kiek klausiau, moteriški vokalai kai kuriose dainose nuvylė - gerokai per silpni...
Giminaitis čia iš Obtest? . Baltai pavydžiu tokiu atveju .
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. birželio 13 d. 19:02:47
Circus Maximus visai nieko. Uzkabino
2012 m. birželio 6 d. 20:37:06
Olia, bent vienas žmogus irgi pgalvojo taip, kaip aš apie Black Sabbath.
Best albumuose juk nieko naujo nebūna...(Nebent albumo viršelis, su kuriuo fanai gali puikuotis prieš draugus..)
2012 m. birželio 6 d. 17:02:54
Sabbath Sabbath, ka tas tas Sabbath eilinis bestas, t.y. eilinis pasipinigavimas
Candlemass po pirmos perklausos kiek nuvyle, gana nuobodus albumas, praeitas labiau uzkabines buvo bet aisku reiks dar paklausyt daugiau
2012 m. birželio 6 d. 15:18:19
daug.
2012 m. birželio 6 d. 10:42:40
Sabbath!
2012 m. birželio 6 d. 07:21:27
Čia man yra ko pavydėt
. Nes Obtest viena mėgstamiausių mano grupių
.
2012 m. birželio 6 d. 01:31:49
naa... Sūnėnas, ir tiek. O dėl pavydo... Jei būčiau šio stiliaus gerbėja, tada gal ir būtų ko pavydėt, o dabar?
2012 m. birželio 6 d. 01:00:15
Giminaitis čia iš Obtest?
. Baltai pavydžiu tokiu atveju
.
2012 m. birželio 6 d. 00:58:09
O, įdomi savaitė. Džiugu, lietuviškų albumų nemažai. Ta proga giminaičio riaumojimo/dainavimo paklausysiu, bandysiu vertint
O šiaip, žinoma, Black Sabbath, galgi Beach Boys, įdomu, ar bent kiek bent mano skoniui pasitaisė Richard Marx, RoA takelis jau šiek tiek perklausytas, bet gal reikėtų pasidomėt labiau. Tiesa, kiek klausiau, moteriški vokalai kai kuriose dainose nuvylė - gerokai per silpni...
2012 m. birželio 5 d. 22:58:49
Eric Benet slapta mano meilė.
2012 m. birželio 5 d. 21:35:09
Gera savaitė
Patti Smith,Joe Walsh,Domantas Razauskas 
2012 m. birželio 5 d. 18:56:37
CANDLEMASS!!!
2012 m. birželio 5 d. 18:43:51
Black Sabath aišku, Pati Smith, Kaiser, Fear Factory
2012 m. birželio 5 d. 17:47:35
Viena geresniu savaiciu : Black Sabbath , LA Guns ir Ugly kids Joe
2012 m. birželio 5 d. 17:43:25
alexandra burke paklausysiu
2012 m. birželio 5 d. 17:31:49
OOOO, būtinai prigriebsiu grunge atstovų Ugly Kid Joe albumą ir glamerių L.A. Guns...
O The Melvins nuvylė labai, taip kad juos praleisiu
2012 m. birželio 5 d. 15:01:03
Candlemass!!!
2012 m. birželio 5 d. 14:34:03
Senokai jau tokia gera savaitė buvo.
Favoritų daug: Black Sabbath, The Melvins, The Beach Boys, Neil Young, D.Razauskas, Obtest ir t.t