Kai nuskustų plaukus,iš tų plaukų pasidarai skiauterę ir prisiklijuoji
Esu matęs parduotuvę,kur galima nusipirkti,skiauterę,natūralią...
Labai daug veiksmu,poelgiu ir zodziu is tevu puses yra mane iskaudine... Nors visada tikinu,kad jie noori tik gero,taciau kartais tuo net labai abejoju...
aš esu ta ramioji dukrta, tačiau kai mano sesuo prisidirbo (eilinį kartą), mamos žodžiai mums abiems: kai užaugsit geriau niekada neturėkit vaikų.
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
Nu jei zodziuose neslypetu mintis, tai ir neskaudetu. o nelabai dziugu tai kai viesa nuomone svarbesne uz ta paprasta, tiesiogine ir tikra, nu ta akimirka, kai supranti, jog neverta bendrauti, nes aplink tik siurksciai lyja, o tu neturi skecio.
Mano nuomone, jei kadanors tureciau vaiku, tai jie patys sau tures pisti prota, o jei nepis, tai gyvens kad ir trumpai, tai bent jau patys.
*Prieš kelis metus: "Kokia dar aktorė iš tavęs? Norint būt aktore reikia talentą turėt". Autch. Skaudžiai tada buvo, o stot į aktorinį ir dabar dar noris(kažkiek).
visu pirma vengiu aplamai ju, kazkaip jauciu jiems didele antipatija, gal del tokiu fraziu kaip: "gal tu ivaikinta esi musu seimoj kad elgiesi nekaip visi normaluz zmones", kad as jiems daugiau problemu sukeliu nei kazka gero darau, kad esu jiem nasta.
gal tėvai nėra taip jau ir įskaudinę, nes su jais tiesiog labai mažai bendrauju. Bet močiutė tikrai yra, kartais aišku juokinga, ką jinai prisigėrus sapalioja, bet kartais tikrai labai paimu į širdį nors ir žinau, kad rytoj ji nieko neprisimins arba prisimins ir nieko nesakys (lyg niekur nieko)
Chiro, labai užjaučiu tikrai... Net pačiai negera pasidarė perskaičius tavo komentarą...
iš tėčio tai nebuvau niekad išgirdus kažko kas mane įžeistu, o mama tai dažnai nesąmonių prišneka, labiausiai įsiminę žodžiai : aš tavęs nekenčiu , tu kažkokia nenormali
Vienu žodžiu įskaudino tėvas,dėl mano išvaizdos rovėsi,sakyti to tiksliai nenoriu...Ir šiaip dažnai tėvai įskaudina mane savo kvailais žodžiais ir elgesiu...
,, Su tokiais mokslais tik karvių melžt eisi'', ,,idiote tu, avipyzda'', ,, ligoninėj man sukeitė vaikus'', ,, kaip tu dar turi draugų, jei tu visiškai nemoki bendraut'' ir t.t
kai mano mama pasake kad as esu monstras. ir pasake labai rimtai. dar viena syki as jjos kazko paklausiau o jinai pasake "ziuresim, kaip mokysies" siaip smulkmena, bet jinai pati zino, kad man to sakyt nereikia ir panasiai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2013 m. balandžio 11 d. 17:44:13
Kai nuskustų plaukus,iš tų plaukų pasidarai skiauterę ir prisiklijuoji

Esu matęs parduotuvę,kur galima nusipirkti,skiauterę,natūralią...
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. balandžio 10 d. 19:50:36
Kai norėjau skiauterę pasidaryt:
- Tik pamėgink! Mygom nuskutu galvą plikai.
Žlugo visos tuometinės mano svajonės. :D
2013 m. balandžio 8 d. 08:24:35
nu kad kažkada lyg ir norėjo, jog kreipčiausi: JŪS (use)
2013 m. balandžio 6 d. 20:24:27
Labai daug veiksmu,poelgiu ir zodziu is tevu puses yra mane iskaudine... Nors visada tikinu,kad jie noori tik gero,taciau kartais tuo net labai abejoju...
2013 m. sausio 23 d. 15:19:12
Kad istrauks liezuvi man
bet cia labai piktai buvo
2013 m. sausio 22 d. 22:21:55
aš esu ta ramioji dukrta, tačiau kai mano sesuo prisidirbo (eilinį kartą), mamos žodžiai mums abiems: kai užaugsit geriau niekada neturėkit vaikų.
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
2012 m. lapkričio 10 d. 23:56:44
Jokie žodžiai. Kai su manim VISAI nekalbėjo. Gan žiauru buvo :/ Gerai bent, kad neilgai.
2012 m. liepos 24 d. 22:49:00
"Nesuprantu, ko cia verki. Tai tik dar viena statistine mirtis" :)
2011 m. gegužės 19 d. 00:05:13
Nu jei zodziuose neslypetu mintis, tai ir neskaudetu. o nelabai dziugu tai kai viesa nuomone svarbesne uz ta paprasta, tiesiogine ir tikra, nu ta akimirka, kai supranti, jog neverta bendrauti, nes aplink tik siurksciai lyja, o tu neturi skecio.
Mano nuomone, jei kadanors tureciau vaiku, tai jie patys sau tures pisti prota, o jei nepis, tai gyvens kad ir trumpai, tai bent jau patys.
2011 m. gegužės 18 d. 22:45:24
2011 m. gegužės 18 d. 22:37:09
2011 m. gegužės 17 d. 23:11:59
"Atrodai kaip bomžas"
2011 m. gegužės 16 d. 21:08:18
2011 m. gegužės 16 d. 20:28:35
2010 m. lapkričio 28 d. 22:08:03
Chiro, labai užjaučiu tikrai... Net pačiai negera pasidarė perskaičius tavo komentarą...
2010 m. lapkričio 28 d. 22:01:16
2010 m. liepos 15 d. 23:32:54
2010 m. liepos 15 d. 23:27:48
2007 m. rugpjūčio 31 d. 19:45:24
O tu avatarą į save panašų rinkais, ne?
2007 m. rugpjūčio 31 d. 19:13:29
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.