| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2009 m. balandžio 13 d. 01:50:37
Of course.
Čia iš tos serijos:
- Tu kalbiesi su savimi?
- Mhm, reikia gi pasitarti su protingu žmogumi.
: )
Taip ir išties.
O keistenybės yra gerai, o dar geriau, kad kiekvieno keistenybės yra unikalios. Kažkam, taip, jos baisiai nepatiks, o kitas juoksis nuoširdžiai ir už tai tave tik dar labiau mylės ir vertins. Natūrali atranka. Todėl, matyt, ir reikia labiausiai pačiam jausti kaip ir ką reikia mažumėl patobulinti savyje, o ką palikti taip tiesiog kaip mažą savitą perliuką.
2009 m. balandžio 13 d. 01:44:48
Ką jau ką, bet save labai myliu. Gal net labiausiai. Už ką? Už tas keletą tokių mielų man savybių, kurios be galo erzina kitus. Štai kodėl.
Mielai čia.
O žaviausia, kai kokią erzinančią tavo savybę vis tiek kažkas myli. Nes tai visuma, o be priekonių būtų ne tik nuobodu, bet ir neskoninga. O mylėti taip, būtinai reikia save. Nesuarogantinti [kitaip nėra šansų tobulėti], labiau žinant kodėl, kaip už ką, o kas ne taip šlifuoti ramiai, su savimi, taikiai. Nes kiti šlifavimų gali primesti per daug. Nemylintis savęs, matyt, atsirinkti nemokėtų.
O kaipgi. Bendrai paėmus save laikau gan mielu žmogum, kuris taip, kaip gali būti nepakenčiamas, taip gali būti ir toks mielas, nors prie žaizdos dėk. O jei rimtai, tai smagu, kad kažkam net ir su visais savo minusais patinki ir kai atsiranda visgi žmonių, kurie pasako: "Žinai, tu mane užknisi, bet vistiek man patinki". Manyk kaip nori. Bet taip - žavu.
O save mylėti reikia. Nes tu, kaip bebūtų esi turbūt vienintelė būtybė pasaulyje visiškai suprantanti savo kvailystes, keistenybes, idėjas. Geriausias draugas vos ne. O kaipgi tokio supratingo draugo nemylėt?
2009 m. balandžio 13 d. 01:36:12
Ką jau ką, bet save labai myliu. Gal net labiausiai. Už ką? Už tas keletą tokių mielų man savybių, kurios be galo erzina kitus. Štai kodėl.
Mielai čia.
O žaviausia, kai kokią erzinančią tavo savybę vis tiek kažkas myli. Nes tai visuma, o be priekonių būtų ne tik nuobodu, bet ir neskoninga. O mylėti taip, būtinai reikia save. Nesuarogantinti [kitaip nėra šansų tobulėti], labiau žinant kodėl, kaip už ką, o kas ne taip šlifuoti ramiai, su savimi, taikiai. Nes kiti šlifavimų gali primesti per daug. Nemylintis savęs, matyt, atsirinkti nemokėtų.
2009 m. balandžio 12 d. 23:21:57
o aš savęs nemyliu, nes matau per daug blogybių.
Jei nemoki mylėti savęs,kiti nemokės mylėti tavęs...
Tai gal ir nemyli, nežinau juk
2009 m. balandžio 12 d. 23:18:28
o aš savęs nemyliu, nes matau per daug blogybių.
Jei nemoki mylėti savęs,kiti nemokės mylėti tavęs...
2009 m. balandžio 12 d. 22:57:36
2009 m. balandžio 12 d. 19:07:00
2009 m. balandžio 12 d. 14:04:53
2009 m. balandžio 12 d. 12:17:25
2009 m. balandžio 12 d. 11:16:07
2007 m. rugsėjo 22 d. 16:07:17
2007 m. rugsėjo 22 d. 00:10:06
2007 m. rugsėjo 21 d. 22:19:24
2007 m. rugsėjo 21 d. 21:52:54
2007 m. rugsėjo 21 d. 19:01:19
2007 m. rugsėjo 14 d. 14:03:32
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. rugsėjo 10 d. 18:52:39
Manes uz ta nemegsta, bet as bent jau esu as.
2007 m. rugsėjo 6 d. 22:24:53
2007 m. rugsėjo 6 d. 22:23:55
2007 m. rugsėjo 6 d. 22:07:36