Tau net Knopfleris neįtinka??? O man netgi labai šauniai susiklausė
Be abejo, dar domina Pet Shopai, Tanita Tikaram (nesu jos gerbėja, bet sugrįžimas vis tiek įdomus - verta/neverta buvo?), tas pat pasakytina apie Melissa Etheridge. Dar įdomu Ronan Keating, galbūt Chick Corea ir netgi Grave Digger (tai, ką pastarosiom dienom Classic Rock FM groja kaip savaitės naujieną - netgi laaaabai neprastai skamba ). Taip kad bent sudominusių albumų tikrai kaip reta gausiai šį kartą užderėjo.
Na, dėl šito ir Chick Corea abejoju - gal kažkas ir yra... Bet va, paklausyt neprisiruošiu... Negundo kažkaip.
Jei neskaičiuosim PSB, kuriuos perklausiau jau senokai (jei čia jokių pakitimų), tai Knopfleris buvo pats pirmasis, kurio ėmiausi - na gal ir nieko labai naujesnio nuo Dire Straits laikų, bet nuteikia visai maloniai
Be abejo, dar domina Pet Shopai, Tanita Tikaram (nesu jos gerbėja, bet sugrįžimas vis tiek įdomus - verta/neverta buvo?), tas pat pasakytina apie Melissa Etheridge. Dar įdomu Ronan Keating, galbūt Chick Corea ir netgi Grave Digger (tai, ką pastarosiom dienom Classic Rock FM groja kaip savaitės naujieną - netgi laaaabai neprastai skamba ). Taip kad bent sudominusių albumų tikrai kaip reta gausiai šį kartą užderėjo.
Na, dėl šito ir Chick Corea abejoju - gal kažkas ir yra... Bet va, paklausyt neprisiruošiu... Negundo kažkaip.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. rugsėjo 8 d. 17:59:18
Gal juokauji ?
Itin produktyvi savaitė muzikos platybėse.
Ilgas sąrašas yra to, ką klausysiu kaip pvz.:
The Vaccines,
Bob Mould (nesveikai geras atradimas),
Svolk (stoneris gi čia, kaip žmonės nemėgsta tokios muzikos ? )
Ir dar Deerhoof, Matchbox Twenty ir Propagandhi... Oj, džiaugiasmas mano ausims
2012 m. rugsėjo 4 d. 22:53:42
Mono ir Animal Collective :)
2012 m. rugsėjo 4 d. 21:57:26
The Album Leaf! Mono! - lux.
2012 m. rugsėjo 4 d. 20:52:34
Jei neskaičiuosim PSB, kuriuos perklausiau jau senokai (jei čia jokių pakitimų), tai Knopfleris buvo pats pirmasis, kurio ėmiausi - na gal ir nieko labai naujesnio nuo Dire Straits laikų, bet nuteikia visai maloniai
2012 m. rugsėjo 4 d. 20:50:03
2012 m. rugsėjo 4 d. 20:46:35
Tau net Knopfleris neįtinka???
O man netgi labai šauniai susiklausė 
Be abejo, dar domina Pet Shopai, Tanita Tikaram (nesu jos gerbėja, bet sugrįžimas vis tiek įdomus - verta/neverta buvo?), tas pat pasakytina apie Melissa Etheridge. Dar įdomu Ronan Keating, galbūt Chick Corea ir netgi Grave Digger (tai, ką pastarosiom dienom Classic Rock FM groja kaip savaitės naujieną - netgi laaaabai neprastai skamba
). Taip kad bent sudominusių albumų tikrai kaip reta gausiai šį kartą užderėjo.
2012 m. rugsėjo 4 d. 19:33:37
Mark Knopfler,Pet Shop Boys,Dave Stewart
2012 m. rugsėjo 4 d. 18:34:58
Labai dertlinga savaitė. Mane dominančių aibė;Chic Corea, Dysrhythmia, Over Your Threshold,Ektomorf, Ex Deo, Glass Tiger, Grave Digger, Hanging Doll, Lustre, Mark Knopfler, Toundra.
2012 m. rugsėjo 4 d. 15:37:09
Schulz ir Pet
2012 m. rugsėjo 4 d. 15:20:06
Nothing to listen