Aš tai mokėčiau iki 30 lt. Tuo tarpu pakloti už DM 300 lt. - man visai normalu.Bet aš suprantu, BJ gerbėjus.Tos dainos jiems turi visai kitokią reikšmę...
Va kur tikrai nesavanaudiška ir savo fanus mylinti grupė. Nesiekia jie aukštumų daugiausiai uždirbančių tope. Tikri fanai juos myli ir eina už bet kokias kainas. Taigi dabar matau, kad Bon Jovi kai kuriems jau suplanuotiems koncertams pasirinko per mažas arenas ir stadionus :) Bet aišku, svarbiausia kad ir mes galėtumėm pasidžiaugt tom mažom kainom, ir žinoma, jais pačiais :) Be galo jūsų laukiu!!!!!!
nemanau, kad GaGą perspjautų - vargiai ar 1000 Lt užsiprašytų (ypač po tokių pareiškimų). Nemanau, kad kainos prasidėtų kažkur 200+ ribose. Spėju, panašiai taip 170-200 Lt startinė kaina labai tikėtina. Visgi jei ka - 300 Lt tikrai nepagailėčiau
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. lapkričio 5 d. 17:01:51
Nežinau, kaip su Lietuva , vis dar tikiuosi :(
Bet va ką tik sužinojau, kad BJ koncertuos mūsų kaimynėje Lenkijoje. Birželio 19 d. Gdanske.
2012 m. spalio 31 d. 17:51:29
Man tai jau net nesvarbu kiek kainuos, svarbu, kad atvažiuotų...
Bet kad paleidžia ir pigesnius bilietus, už tai juos gerbiu, šaunuoliai.
2012 m. spalio 31 d. 15:23:27
Aš tai mokėčiau iki 30 lt. Tuo tarpu pakloti už DM 300 lt. - man visai normalu.Bet aš suprantu, BJ gerbėjus.Tos dainos jiems turi visai kitokią reikšmę...
2012 m. spalio 31 d. 14:22:09
100 litukų
2012 m. spalio 30 d. 20:14:04
Įdomus pareiškimas, nes per tiek metų jie jau spėjo užsitarnaut vienos iš brangiausiai apmokamų grupių vardą.
Taip, kad pinigų jie jau užtektinai turi, tai iš esmės galėtų tik simbolinį mokestį imt :D
O šiaip pati pakločiau max 250lt (jie nėra mano "favourite" grupė, bet užtat legendos, o visoms legendoms aš tokį patį limitą taikau :D ).
O jei bilietai kainuotų 50lt - nebūtų Lietuvoj tokios arenos, kurie milijoną žmonių sutalpintų...
2012 m. spalio 30 d. 20:12:51
Įdomus faktas, kad jeigu Lietuvoj būtų kainos nuo 50 iki 100lt, marketingistai vistiek pakeltų iki 300
2012 m. spalio 30 d. 19:38:29
Va kur tikrai nesavanaudiška ir savo fanus mylinti grupė. Nesiekia jie aukštumų daugiausiai uždirbančių tope. Tikri fanai juos myli ir eina už bet kokias kainas. Taigi dabar matau, kad Bon Jovi kai kuriems jau suplanuotiems koncertams pasirinko per mažas arenas ir stadionus :) Bet aišku, svarbiausia kad ir mes galėtumėm pasidžiaugt tom mažom kainom, ir žinoma, jais pačiais :) Be galo jūsų laukiu!!!!!!
2012 m. spalio 30 d. 18:04:05
Kad ir kiek bilietas kainuotu,as ji tureciau..ir buciau koncerte bet kokia kaina..jie PRIVALO atvaziuot ir i LT!!!!
2012 m. spalio 30 d. 17:50:27
nemanau, kad GaGą perspjautų - vargiai ar 1000 Lt užsiprašytų (ypač po tokių pareiškimų). Nemanau, kad kainos prasidėtų kažkur 200+ ribose. Spėju, panašiai taip 170-200 Lt startinė kaina labai tikėtina. Visgi jei ka - 300 Lt tikrai nepagailėčiau