Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2016m. Eurovizijos Topas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Likus dienai iki pirmojo pusfinalio pradžios seku Einaro pavyzdžiu ir dalinuosi savo sukurtu šių metų Eurovizijos dalyvių topu. Kai kurių šalių pasirinkti sprendimai išties nustebino: tiek gerai, tiek blogai. Tarp favoritų šiemet atsidūrė ne tik tos šalys, kurios išlaiko aukštą lygį ir dažniausiai mano topuose būna bent pirmame 10-uke, bet ir tokios, kurių pasirodymų anksčiau nebūčiau svarstęs įtraukti net į top dvidešimtuką. 

 

Neabejotinai bus keletas kontraversiškų sprendimų (mėgstu eit prieš daugumą {#}), tačiau nevertėtų pamiršti, kad tai tėra ganėtinai subjektyvus simpatijų vertinimas. Tikrai labai stengiausi neatsižvelgti į politiką, manau, kad didžiąja dalimi tai pavyko. Būtų smagu išklausyti ir jūsų nuomones: su kuo mano tope sutinkate, o kas jūsų tope būtų gerokai aukščiau/žemiau?

Gero žiūrėjimo (ir klausymo!) {#}.

 

 
 2016 m. gegužės 9 d.

 2018 m. gegužės 8 d.
 2017 m. gegužės 8 d.
 2016 m. vasario 27 d.

Komentarai (22)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
4Blackberry
2016 m. gegužės 11 d. 19:19:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, pvz, eilinė pop daina man yra tiesiog eilinė pop daina. Daugiau nelabai galiu įžvelgti kitų žanrų atspalvių. Suprantu, elektronika naudojama daug kur dabar, ir tam pačiam popse. Bet reikia nepamiršti, kad tai yra ir atskiras žanras, turintis savo požanrių, o šie turi savo apibrėžimus, savo specifinį skambesį (neskaitant tų miksuotų naujadarių).

Aš dabar rašiau ne apie baltarusus ar kitokius konkrečius pavyzdžius, o apskritai. Nors jo, jokiose diskusijose be pavyzdžių turbūt negalima apsieiti. Apskritai reikalai, susiję su Eurovizija ir žmonės, dirbantys meno srityje, ruošiantys atlikėjus, sceną, efektus pasirodymams nėra tas pats menas, kurį aš turiu omenyje. O omenyje aš turiu kūrėjo individualumą. Na kad ir imant baltaruso pavyzdį. Galbūt visa jo pasirodymo idėja kilo jam ir tai yra jo kūrybinė iniciatyva. O galbūt idėja buvo sugalvota kokio kolektyvo. Skirtumas tame yra labai didelis. Ir esmė yra tame, kad jis vienas žino idėjos prasmę ir esmę, o pašaliniai žmonės kuria tik alternatyvias savo interpretacijas to, ką mato. Manau, tokia ir yra tikrojo meno esmė - leisti žmonėms laisvai interpretuoti, patiems būti kūrėjams. O tas tikras menas - mažai labai susijęs su komercija. Toliau, tu sugretinai dviejų skirtingų meno atstovų sritis - tai meno kritikas ir pats meno kūrėjas. Tai yra du skirtingi, beveik net nesusiję dalykai.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
velniux
2016 m. gegužės 11 d. 18:47:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nelabai ką keičia :). Vienaip ar kitaip turim prie ko kabinėtis {#}

 

Repas taip. Elektronikos pilna. Gryna ne gryna čia jau kitas klausimas, bet kažin ar apskritai kokį kūrinį galima apibūdinti kaip "grynai" vieno žanro.

 

Aš gal čia nieko nebekomentuosiu, tiesiog užtenka pasakyt, kad iš baltarusų kičinio "meno" eurovizijoj kone kasmet visi juokiasi. Ir tai, kad tu kažką studijuoji ir kažkam parengi pasirodymą/sukuri rūbus/parašai dainą, tai nu nė velnio nereiškia, kad tu tai sugebi daryti gerai ir ypač, kad tu sugebi atsižvelgti į esminius niuansus tą meno kūrinį kurdamas. Čia vėl panašu į tą amžiną argumentą, kad "jei nesugebi padaryt geriau, tai nekritikuok". Tokiu atveju pretty much visi, pavyzdžiui, sporto analistai netektų darbo, o sirgaliai apskritai negalėtų jokio nusivylimo ar neigiamų minčių išreikšt, nes, kad ir kaip akivaidžiai prastai žaistų NBA žvaigždė, sporto žurnalistas ar sirgalius už jį NBA arenoj geriau nepasirodytų. Ir tokie pavyzdžiai yra beveik kiekvienoj srity. 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
4Blackberry
2016 m. gegužės 11 d. 16:23:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žmogau, aš ne prie tavo vertinimų kabinėtis noriu, o prie pačių atlikėjų :D

Tai 2-3 čia yra daug jau :D Man kas atrodo ir turbūt atrodys egzotika Eurovizijoje, kad ir kiek tokių pasirodymų būtų - tai repas ar gryna elektronika.

Prašyčiau nemaišyti menininkų-megėjų, dažnai mėgstančių kurti meną net nesąmoningai ar iš neturėjimo ką veikti ir tikrų menininkų, kurie studijuoja savo amatą ir jį išmano {#}


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
velniux
2016 m. gegužės 11 d. 14:40:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jo, ten iš esmės keletas vietų priedainy, kur tie patys žodžiai ištarti ta pačia maniera skambant panašiai melodijai. Dėl to toks savotiškas "de javu" su "Umbrella" ir gaunas.

 

Apie Ispaniją puikiai surašyta, nelabai yra ką pridurti.

 

Dėl Olandijos nesutikčiau, nebent tu visą tokį muzikos stilių laikai atsilikusiu. Aš beveik neabejoju, kad kokiose JAV, ypač tuose regionuose, kur populiarus country, tokia daina būtų sutikta labai teigiamai. Nelabai suprantu, ką turi omeny išskirdamas tempą, negi dabar visos lėto tempo dainos yra atgyvena? Pritarčiau nebent, kad pati daina nėra labai originali. Visgi, tai tokio tipo kūrinys, kuris neerzina praktiškai nei vienu savo komponentu, tik tiek, kad pernelyg ir nesužavi. Tokia paprasta daina, puikiai tinkanti kaip background muzika. Kai kažkur pusės šių metų dainų (kas šiaip jau yra labai geras rezultatas eurovizijai) nei backgrounde, nei apskritai jokia kita forma daugiau nenorėsiu girdėt vos pasibaigus eurovizijai. 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2016 m. gegužės 10 d. 23:47:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Čia kiek įdomių komentarų iškepėt. Tai dabar apie visą, ką kalbėjot:

Australija. Rutonės minėta statika vaizdo klipe man atrodo visai gerai. Australė vien savo manieromis bando išspinduliuoti charizmą, eleganciją, solidumą, kas visai dera prie tos dainos. Ta daina nėra kažkoks greitukas, pagal kurį reiktų šokti. Aš Australijos dainą matau kaip vieną iš tokių rimtų, kietų, ledus pralaužiančių dainų.

Vokietija. Kažkaip nesusiejau su Umbrella skambesio panašumo. Vokietijos dainos žodžiai visai kitaip sudėlioti, frazuotėje paskęsta visos tos asociacijos. O šiaip, pop pasaulyje aš esu svetimas, todėl turėjau tą Umbrella įsijungti ir paklausyti visą, kad galėčiau ją susieti su Vokietijos daina. Vis tiek randu šiokių tokių panašumų muzikinėje kompozicijoje, tačiau atmosfera visai kitokia.

Baltarusija. Baltarusijos visas tas gaminys man skamba tragiškai ir absurdiškai vienu metu. Balsas man atrodo, jei ir gali būti vertinamas, tai tik ne šioje visatoje, arba bent jau ne šioje galaktikoje. Skambesys per grubus, o ritmas klasiškam bumčikiniame lygmenyje, kai kurios garsų asociacijos netgi kelia per vieną dešimtmetį atgal. Ne, aš tiesiog neįžvelgiu jokios estetikos, kokios ieškau bet kokiam pasirodyme, net ir nesusijusiame su Eurovizija.

Ispanija. Komentarą berašydamas įsijungiu lygiagrečiai paklausyti dainos. Ritmo kaita kiekvienoje sekcijoj (o jų yra kokios penkios vienoje strofoje, kai paprastai būna verse/chorus arba verse/bridge/chorus, t.y. dviejų/trijų sekcijų strofos), skambesys catchy, bet kiekvienoje sekcijoje vėlgi visai kitaip jis veikia klausytoją. Greitas tempas, dinamika, atraktyvus vokalas, ir šiaip pakankamai pavargti vokaliai reikalaujanti daina (neįprasta ritmika reikalauja ir neįprastos technikos, frazuotės). Manau, kompozitoriai tikrai gerai padirbėjo prie šitos dainos. Iš jos išspausta viskas, ko reikia. Pridėkim dar firminį (gal ir ne patį originaliausią) judesiuką, ir turim vizitinę kortelę ir numerį, vertą bent penktos vietos šiųmetinėje Eurovizijoje.

Gruzija. Taip vat natūraliai išeina, kad tas triukšmas daug kam nepatinka vien dėl to, kad tai neatitinka diapazono, kurį priima klausos organai klausytojo, kuris pratęs prie „normalios“ muzikos. Man tas eksperimentas visai patinka, bet jis niekaip nepritempiamas, ta prasme, visiškai niekaip prie popsinio konkurso konteksto. O vat ta normali dainos dalis yra pernelyg statiška ir net man ji ne visai patinka.

Olandija. Man šita daina nuvalkiota ir atsilikusi visomis prasmėmis (tempo, ritmo, epochos, klausytojo potraukio, originalumo ir kt.), todėl nevertinu.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
velniux
2016 m. gegužės 10 d. 20:56:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taigi viskas ok, tu galėtum kabintis ir kabintis prie mano vertinimų, aš lygiai taip pat prie tavųjų.

Na, 2-3 dainos iš 42, sakyčiau, visgi egzotika {#}

 

O vat požiūris, kad, jei kažkas konkretaus meno nesupranta, tai ne menininko bėdos, sorry, tiesiog yra labai labai iškreiptas. Nes tada kiekvienas patys žinom kas moksleivio matematikos sąsiuviny būtų menas, kurio kažkodėl neišprusę mokytojai nesupranta ir nevertina. 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
4Blackberry
2016 m. gegužės 10 d. 20:37:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nebandau ginčytis, tiesiog man įdomu palyginti jūsų skonius su savuoju :)

Visada visi vieni už kitus balsuodavo visuose regionuose. Na gal dabar pastaraisiais metais tik pradėjo daugiau atsižvelgti į kitus faktorius, o ne tik į tai, kad šalis yra kaimynė.

Tai reklama visada ne pro šalį. O dar tokia... Na, bet pateikimas manęs šiais metais visai nedomina. Kaip jau minėjau atsakydama į Viliaus komentarą, man esmė yra pati daina ir balsas. Kalbant apie reklamas, daugelis jas paruošia manau. Donatas irgi gal ką nors paruoš daugiau apart įdomios šukuosenos, sukėlusios apkalbas ir legendinio suktuko :) Bent jau salto šį kartą :)


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
4Blackberry
2016 m. gegužės 10 d. 20:31:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Menas yra menas. Jį galima interpretuoti visaip. Tad jeigu žmogus jo nesupranta, tai to žmogaus, o ne menininko bėdos :D Bet aš net nežiūrėjau, kas ten derinasi, o kas nesiderina. Aš pačią dainą ir vokalą tik stebėjau beveik visur. Na, tik į Čekijos klipą labiau atkreipiau dėmesį. Vizualus pateikimas sužavėjo ir įsiminė.

Nesutinku, kad rokas eurovizijoje egzotika. Pavyzdžiais nesimėtysiu, nes ir taip jau visi žino. Tas pats Kipras šiemet pateikė roką. Na, labiau pop roką, bet vis tiek, į tą pusę. Tačiau šansai laimėti tokiai dainai realūs visai, mano manymu. Aukščiau - į top 10. Tada labiau mano nuomonę atitiktų :D

Kiek klausiau (o tai buvo keli kartai), manęs nepatraukė nei melodija, nei kas kita. Vokietijos iš karto asociacijos su "Umbrella", kaip anksčiau ten minėjot, ir merginos vokalas ne prie širdies... Žodžiu, galėčiau kabintis ir kabintis, tad geriau to nedarysiu, nes būsiu apkaltinta vienokiu ar kitokiu dalyku.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Rutonė
2016 m. gegužės 10 d. 19:47:14 2016-05-10 19:47:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kad nekiltų klausimas - "o kodėl jums patinka tai, kas man nepatinka?" - dėl skonio nesiginčijama {#}

Su Australija man kažkas ne visai taip. Daina gera, bet žiūrint video - na man pagal dainą atlikėja per statiška... O visa kita - OK. Taip, šįkart Balkanų dainos pakankamai neblogos, bet... Bent man jau išsivystė kažkokia atmetimo reakcija - nuo tų laikų, kai jie vieni už kitus balsuodavo (nesijaudinkit, šiemet ne kitaip bus). 

Baltarusija... Hmm, daina visai nieko, nekliūva man pernelyg ir jos "įvaizdinimas", bet laaaaabai įdomu, kiek/kaip/AR pavyks įvykdyti pažadą išeit į sceną nuogam (visiškai???) ir dar vedinam vilku ar net keliais. Tas pažadas ir kaitina vaizduotę, ir kertasi (neabejoju) su EV taisyklėmis, ir greičiausiai tėra didžiulis piaras. Ir man niekaip nedera su dainos turiniu. Ir tikriausiai nemaža dalim sužaidžia politiniai motyvai.

Gruzijos rokas būtų neblogai, bet kad ten kažkoks chaosas.... Man daug daug daug visko ir nieko, kas tą daug visko sulipdytų į darnų kūrinį. 

Ispanija - mistika, bet... Vertinau dainą laaabai prastai, bet kaskart klausant ji kažkodėl tampa vis labiau ir labiau catchy, nors tokio stiliaus pakęst negaliu. O va to pagavumo gali pakakt jai užlipt gana aukštai.


Atsakyti
velniux
2016 m. gegužės 10 d. 18:39:42 2016-05-10 18:39:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tiesiog baltarusas man ten yra visiškos beskonybės ir banalumo derinys. Plius minus tas pats kaip danų berniukai, tik kad daugiau išvis su daina nesiderinančių projekcijų. Suprantu, kaip ta melodija gali patikti ir jei būčiau turėjęs ir vertinęs tik audio failus, ji turbūt būtų kažkur per vidurį. Kokiu būdu ją galima vertinti kaip geriausią, tiesa, išlieka mistika {#}.

 

Gruzijos daina, kaip ir minėjau atsakyme į Einaro komentarą, iš esmės yra gera, ir rokas, kas Eurovizijoj tebėra egzotika, bet tiesiog visiškai ne mano skoniui. Nyderlandai ir Kroatija visai aukštai dar, sakyčiau, nežinau, kur ten dar aukščiau dėt {#}

 

Įdomiai. Vokietija ir Australija turi labai geras melodijas, Vokietijos ypač kabinanti. Ispanų kitokia, aš pats stebiuosi, kodėl man ta daina patinka, nes tai visiškai ne mano stilius, bet kažkuo patraukia.  


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
4Blackberry
2016 m. gegužės 10 d. 16:59:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ok, tai pvz., mane truputi stebina, kodėl visi baltaruso taip nemėgsta. Ar čia man su klausa kažkas ne taip pasidarė, išsiderino su laiku, ar yra kitokios priežastys. Nes man jo daina visai gerai skamba. Taip gerai, kad net į pirmą vietą skiriu savo asmeninėse simpatijose :D Gruzija yra tarp mano favoritų, o tu jai skyrei tik 27 vietą. Latvija, aišku, kiek aukščiau galėtų būti, nors jos realiai nepalaikau. Toliau, Juodkalnija, Nyderlandai turėtų būti aukščiau. Kroatija taip pat.

Ir dar aš nesuprantu, ką jūs gero girdite arba matote Ispanijos, Vokietijos ar Australijos pasirinkimuose. Na, visiškai nesiklauso man :D

 


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Sahja
2016 m. gegužės 10 d. 11:01:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Toks jausmas,kad šiemet daug ką lems reklama , na ir aišku yra viena kita daina truputį išskirtinės...Šiemet dauguma dainų vienodos,nors neblogos,bet kiek neišskirtinės.Stebina Australija,kuri jau antri metai,stipriai dalyvauja,nors nėra Euro šalis.Sveikinimai.


____________________
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Rutonė
2016 m. gegužės 9 d. 21:22:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Oi, gimimo dienas buvau pamiršusi {#} Italija tikrai labai maloniai klausosi, o Kipras - na vis tiek Eurovizijai tokia muzika vis dar neformatas, ten gi dominuoja popsas. Tai nors šiokia tokia atgaiva ausims.

Pharellio ir aš nesu mėgėja, bet nori nenori, kai suko tą jo klipą ir bandė jį daug kas atkartot (netgi miestai tarpusavy varžėsi, kieno šaunesni miestiečiai, kas geriau sušoks tą "laimingą" šokį), tas įsisėdo atmintin ilgam :) 

Dėl vokietės sutinku - "Umbrella" primena, bet ne tiek akivaizdžiai, kaip kažkada Danijos daina buvo dviejų ("Every Breath You Take" ir The Best") plagiatas. Ir prisimink, kas tokiu atveju sakoma - visos dainos sudainuotos, tik ne visi pinigai paimti. Gal to panašumo nebuvo siekta sąmoningai?


Atsakyti
velniux
2016 m. gegužės 9 d. 20:46:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Oo, čia rimta, kai dvi mėgstamiausios dainos sutampa. Matyt ta pati gimimo diena čia suveikė {#}

Armėnija labai daug žadančią pradžią turi, bet priedainis labai jau skystas.

Nežinau dėl ispanės klipo (kažkaip Pharello klipų nežiūriu), bet vat kas man iš tikrųjų užkliuvo, tai vokietės dainos priedainis. Labai jau "Umbrella" girdis {#}.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2016 m. gegužės 9 d. 20:36:24 2016-05-09 20:37:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na tikrai, su Italija ir Kipru nustebinai - maniau, pirmoj vietoj bus Italija (man ta daina irgi LABAI patinka). Kipras... Kipras šiemet man apskritai po padidinamuoju stiklu dėl asmeninių priežasčių - spalį ten savaitėlę paatostogausim :) Bet jei vertint tik dainą - tokie rokavi gabalai man irgi patinka. Į mano dešimtuką patektų vienareikšmiškai, tik į kurią vietą - vargiai pasakyčiau. Latvijos daina man kažkaip šį kartą kabina daug labiau nei pernai Aminatos (taip, žinau, kad ji ir šiųmetę parašė) - neklausk, kodėl, bet va man tas bumčikas net labai sueina (nors tikrai nesu tokios muzikos mėgėja). Su Lenkija nustebinai, kad davei tokią aukštą vietą (ir nors kai kam šita daina nepatinka, ji man irgi visai maloni ausims - nepalyginsi su tom "sviesto mušėjom", o ir apskritai man lenkų pasirodymai būdavo kažkokie per mažai melodingi). Manau, mano tope Armėnija būtų jei ne dešimtuke, tai bent arti jo. Kokiam 15-e. Ispaniją galbūt grūsčiau kur nors žemiau - tokios dainos (ir super prasmingas tekstas; nors jis tikrai ne pats svarbiausias bent pastaruoju metu, kaip man atrodo, nebent situacija pasikeitė) man vėžį varo, Nors kai daugiau paklausau, gal ir nieko - kažkiek kabina. Tačiau klipo idėja kažkur matyta... Šokis kitas, bet idėja... Kartais ne Pharrell Williams - Happy? 

O savo dešimtuko turbūt iki galo taip ir nesudėlioju. Kažkaip ta eurovizija buvo toli toli, ir va - jau ryt... {#} Su visais kūriniais susipažinau, bet dorai nesusigyvenau. 

Beje, čia tik man žiūrint į Šveicarijos atstovę vaidenasi Polina Gagarina? Daina ne, bet įvaizdis.... 

OK, bandau sudėliot savo simpatijas:

1-2. Italija

Kipras

3. Latvija

4. Ukraina

5. Lenkija

6. Estija

7. Izraelis

8. Australija

9. Armėnija

10. Azerbaidžanas/Vengrija.


Atsakyti
velniux
2016 m. gegužės 9 d. 20:17:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai pasidalink, kokie tavo mėgstamiausieji (kuriuos aš taip negailestingai ir giliai nugrūdau {#}) be Italijos ir Čekijos?


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
velniux
2016 m. gegužės 9 d. 20:15:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aha, nors man jos albaniška dainos versija patiko labiau. Lenkas gal tam konkurso kontekste kiek komiškai atrodo, bet tai viena tų dainų, kurias mielai klausyčiau, jei būčiau išgirdęs per radiją, o ne Eurovizijoj. Tikrai graži baladė.

Juodkalniečiams, beje, labai sunkiai vietą radau ir vis mėčiaus kažkur tarp trečio ir antro dešimtukų pradžių. Sunku kažkaip ir lygint su kitais kūriniais ten. Tikrai įdomus, bet kažko man pritrūko, kad aukščiau kiltų. O vat gruzinai man įspūdžio nepadarė. Rokas, gražu, bet man kiek per daug chaoso. 

O Kipras, taip, labai gražiai į mano stilių pataikė. Kadaise buvo maNga panašiam amplua, bet Minus One, sakyčiau, sužavėjo net labiau. 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
velniux
2016 m. gegužės 9 d. 20:09:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man tai jos abi vienodai tragiškos. Vienur kažkokia princesė barbė, kitoj šiaip Donskovas {#}

Jo, nu nepernešu aš to latviško bumčiko niekaip. Turi jis gerą balsą, bet ir tas negelbsti.

Man tai visai nebloga baladė Izraelio. Nėra kažkas ypatingo, bet visai nieko prieš būčiau kartas nuo karto girdėt ir Eurovizijai pasibaigus.

Azerbaidžano, žinok, vos iki 2-3 nepritempiau. Nu šakės kaip ten gerai varo pana. Ir melodija puiki. Nebūtų šūdinas banalus tekstas, tai dar aukščiau gal būčiau įdėjęs. 

 

O dėl Francescos, taip, aš kai sužinojau, kad ji važiuoja, tai praktiškai nelabai net įsivaizdavau, kas galėtų ją išstumt iš pirmos vietos. Bet vat, atsirado. Ir iš šalies, iš kurios bene mažiausiai galėtum tikėtis. 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
4Blackberry
2016 m. gegužės 9 d. 20:03:59 2016-05-09 20:05:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš turbūt daugmaž pritarčiau tik dėl Italijos (vieta ir mano atitinka) ir Čekijos. Bent tai, kad į top10 įeina. Kiti mėgstamiausi arba gale, arba gerokai per vidurį (nors ne visi, kai kurie top20 zonoje) :D


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Crazyz
2016 m. gegužės 9 d. 19:25:00 2016-05-09 20:43:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, vienareikšiškai prasčiausia šių metų dainą turbūt San Marino, Austrijos tikrai šiek tiek geresnė :D

o LATVIJA, kai nuleidai ant žemės, bus top-5 be abejonės, viena geresnių dainų, kurią ir po Eurovizijos galima klausyti :)

btw, Izraelio daina man asmeniškai viena prasčiausių, na niekaip...

4-Azerbaidžianas, nustebinai :D

Aišku, o labiausiai nustebinai 2 vieta :D iš tavęs tikėjausi jai pirmos :)


Atsakyti
Oblina
2016 m. gegužės 9 d. 18:48:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dėl pirmos vietos, tai visiškai sutinku {#} 


Atsakyti
einaras13
2016 m. gegužės 9 d. 18:08:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Oho, Albanija aštunta!? Aš po pirmų perklausų kėliau ją irgi aukštai, po to primušiau. Lenkijos 10 vieta man vis tiek nesimpatiškai atrodo. Daugiau mažiau žinodamas tavo muzikinį skonį, numaniau, kad Kiprą dėsi į aukštumas. Aišku, mano ir tavo nuomonės skiriasi pakankamai, bet tai daug geriau nei tipinis statistinių klausytojų topas, kur toliau prancūzų ir rusų dainos žmonės daugiau nieko nemato, o gruzinus ir juodkalniečius skuba sugrūsti į paskutines vietas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


R. Kelly R. Kelly
5,3

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 222
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 5312