Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Manote, kad kažkas pavogė kažkieno muziką, tekstą, idėją? Nesidrovėkite ir skelbkite garsiai!

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
4Blackberry
2017 m. spalio 13 d. 20:47:25 2017-10-13 20:53:04

Hmm, šitų dviejų grupių ne per seniausiai klausiausi, taigi pažiūrėkim.. 

Na nežinau, gal mano ausis nėra tokia įgudus, kad pastebėčiau kažką įtartino.

Atsakyti
Konditerijus
2017 m. spalio 13 d. 20:38:38

Editors - The Phone Book; nugvelbė

https://www.youtube.com/watch?v=B8leM1N6zKw

The Simiths - The Charming Man

https://www.youtube.com/watch?v=cJRP3LRcUFg

Atsakyti
Very_crazy_enough
2017 m. spalio 13 d. 11:02:11

https://www.soundsjustlike.com/3583/tom-petty-the-heartbreakers-sounds-like-tracy-chapman/

2017 m. rugsėjo 21 d. 05:41:36 2017-09-21 16:37:38

čia koveris, ne vagystė; juk Anties įrašuose pažymima, kad tai MenAtWork daina. tas pats su dainomis "TaipTaipTaip" (Trio "DaDaDa") ir "Sveika, aš myliu" (the Doors "Hello, I love you")

Atsakyti
p_ruta_
2017 m. rugsėjo 19 d. 20:46:49
Rutonė
2017 m. rugpjūčio 14 d. 00:08:33 2017-08-14 00:28:24

Prikomentavom čia nemažai... Šiaip manau, kad tokių projektų kaip "Kelias į žvaigždes" Nr. kažkelintas net nagrinėt nėr ko. Kaip ir visos (ar beveik visos) Valinsko ir Co. "produkcijos" - nebent būtų įdomu, iš ko ir ką "pasiskolino" ta "firma". 

Kitas dalykas - turiu atsiimt savo priekaštą savo mylimiems lemon joy. Dėl "Ylang ylang". Pasirodo, ne iš dėdės Dieterio (Bohleno) pasiskolinta. Daina turi daaaug ilgesnę istoriją. Nenustebsiu, jei šaknys dar giliau. Aišku, dainų tekstai skiriasi, bet pagrindinis priedainio motyvas keistokai sutampa....

Konkrečiam atvejui - įsijunkit kažkur nuo 21:40 (nors net man buvo įdomu sužinoti kai ką naujo/seno, ko nežinojau... Aišku, daug daugiau buvo tokių, kur žinojau kuo puikiausiai. Arba nieko nebuvau girdėjusi apie tuos, kurie padarė coverius)

Aišku, "lemonų" ir "modernų" versijos skamba panašiausiai....

+bonus - Skolintos dainos Nr. 1 ir Nr. 2:

P.S. Kokio nusivylimo sulaukiau iš savo žmogaus, kai peržiūrėjom pastaruosius du video rinkinius... "Tai ką, lietuviai praktiškai nieko savo nesukūrė?..." Sakyčiau, kone retorinis klausimas...

Atsakyti
Very_crazy_enough
2017 m. liepos 8 d. 14:32:25

paėmė priedainį iš

2017 m. liepos 2 d. 14:04:03

abi dainos rimuoja SNIEGas ir NIEKas (ir dar figūruoja kai kurie panašumai)

2017 m. birželio 23 d. 12:05:58

ir

2017 m. birželio 16 d. 06:45:35

is

ne vagyste, o tik inspiruota - skolinys, koks skirtumas, kam eis bapkes

2017 m. birželio 8 d. 11:03:37 2017-06-08 11:19:17

sumokės milijonus už vagystę

sumokėjo 7,4 milijonus už vagystę

2017 m. birželio 2 d. 11:47:56

iš užsienietiško standardto:

Those Were The Days

Good composers borrow; great composers steal.

2017 m. gegužės 13 d. 18:24:49

2017 m. gegužės 13 d. 17:39:40 2017-05-13 18:46:59

iš 

2017 m. vasario 28 d. 12:19:48

sitos dvi lietuviskos melodijos yra nugriebtos nuo uzsienietisku dainu, kuriu pavadinimai man jau sukasi ant liezuvio galo, bet dabar negaliu pasakyti tu pavadinimu - nebent galeciau greitai prisiminti, gal kas galetu man padeti?

2017 m. vasario 21 d. 14:45:01

nors anokia cia vagyste, jei abu autoriai susitare

2017 m. vasario 13 d. 19:53:20 2017-02-13 20:02:20

Žvelgiant į šių dienų muzikos "kepyklas", galima būtų pastebėti pasikartojimų tendenciją...                                           Antra vertus, visa, kas "nauja" - gerai užmiršta sena.  Jei dar giliau kapstysim, tai aplankys "nušvitimas" (ypač studijuojančius "muzikologus"), kad, pasirodo, dar Johann'as Sebastian'as viską, kas tik buvo/yra/bus įmanoma, JAU yra sugrojęs (ne tik "iš kairės į dešinę", bet ir atvirkščiai, ir dar "skersai" bei "išilgai").                                                   O dabartiniai "kompozitoriai/prodiŪZeriai", taupydami laiką, "kepa gabalus" tiesiog naudodamiesi jau kažkieno "iškeptais" kompiuteriniais sample'ais, dėliodami juos, kaip kokius puzzle gabaliukus, ir skelbdamiesi tų "produktų" autoriais...  Tad, nenuostabu, kad daugelis tų puzzle "produktų" panašūs vieni į kitus (gal tik kokie "gabaritai" ar tempas skiriasi, kalba kita, mergų ilgomis kojomis ant "podiumo" daugiau ir t.t.), nes juos visus iš to paties "maišo" traukia.                                                                                                                                                               Originalių muzikos kūrėjų (netgi pasauliniu mastu) beveik nebeliko. Kur ausį bepasuksi - tik "koveriai" ir "remiksai" ant bangos.  Lietuva - ne išimtis. Mūsų baloje originalumo - trupiniai. Per "dėžutę" rodomų "šou" geriau nė nežiūrėt - gresia "užsiciklinimo" sindromas, kuriuo jau serga 99.99% ten ten besistaipančiųjų, vienas kitą pagiriančių ir pagarbinančių dalyvių/eGZperDų/žiuri/muzikoloPų...  Liūdna, bet "(su)serga" visi... Klausimas - ar pavyks (kada nors) "persirgt"... (?)                                                                                                                                                               - - -                                                                                                                                                      VaJe, kiek dau prilojau... Darbas toks - loti/kritikuoti (argumentuotai). O jūs dėmesio nekreipkit, eikit sau, kaip koks (avinų) karavanas toliau... Pamįslik tik, amsi čia kažkoks "naujokas"... :) 

2017 m. vasario 13 d. 18:32:38

nors Pupo nekaltybės šiuo požiūriu irgi neįžvelgiu {#}

italai - iš italų,Umberto Tozzi - Ti Amo,

kaip

švedai - iš švedų: Roxette - Come back before you leave įdainis - iš Abba - Lay All Your Love On Me

Lietuva - maža šalis, kad lietuviai - iš lietuvių, nors ką ten mes žinome, kas EUmigracijoj ten vyksta {#}

2017 m. vasario 13 d. 18:21:25

filips kirkorovs [bez fonogrammas] nuskriaudė klaipėdietį Mino paimdamas ne tik dainą, bet ir jos pavadinimą

2017 m. vasario 11 d. 15:45:57

1990

gudriai paėmė iš

1984

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Nino Rota Nino Rota
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

01:23 - einaras13
Sakiau, kad senbuviai svečiuose retas dalykas. Music'iečiai juos kaip popiežių sutikinėja
22:13 - 4Blackberry
Labas, Konditerijau. Damn, pasijaučiau kaip žvaigždė, sveikinuos čia su visais... Bet šiaip labai miela, ačiū už sutikimą
20:46 - Konditerijus
Sveika sugrįžus!
18:42 - 4Blackberry
Labas ir jums, gerb. Silent'ist'ai
17:22 - Silentist
Wellness wis dar yra Diewo uzmirstoj dickynej Willtea
12:35 - 4Blackberry
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
12:33 - 4Blackberry
Bet vis dėlto, nepaneigsi, kad tai išlieka unikali vieta internetinėje erdvėje. Vienintelė tokia. Ir vis tiek smagu, kad žmonės kaip Einaras, Alvydas, dar kas nors, ją dar bando puoselėti.
12:31 - 4Blackberry
Kiek nykoka tai dar lengvai pasakyta, manau. Galima visaip šitą vietą pavadinti - Dievo užmiršta dykyne, fosiline iškasena, post-apokaliptiniu pasauliu, dar kaip nors...
11:39 - einaras13
Nu čia kaip ir anksčiau, kiek nykoka. Tik protarpsniais vienas kitas senas narys vis užsuka ir vėl pradingsta. Bet koks toks sugrįžimas atrodo kaip didelis pagyvėjimas.
11:01 - 4Blackberry
Jei tik vėl nedingsiu dar tiek pat laiko.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 229
  Iš viso užsiregistravę: 73647
  Naujausias narys: ArethaByl
  Šiandien apsilankė: 17238