Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

APKLAUSA

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sveiki, žmonės. Pradėjau (labai daug) mąstyti apie individualios veiklos plėtimą ir jos ribų kūrimą. Veikla būtų labai plačios tematikos, liečianti įvairius gyvenimiškus subjektus, apie įvairias aktualijas Lietuvoje ir užsienyje, žinoma, daug dėmesio skiriama muzikai, tiek naujai, tiek senai, ir kitiems menams. Veiklos įgyvendinimo greitis, tvarka ir kokybė negali būti garantuota šiuo metu, bet su laiku gali susiformuoti. Taip pat niekaip negalima garantuoti, jog ji išsilaikys dėl tokių aplinkybių, kaip gyvenimo situacijos pasikeitimas arba visiškas žmonių nesidomėjimas. Kol kas mano klausimas jums būtų toks:

 

Kokie kontento pateikimo formatai jums būtų mieliausiai vartotini/kuriuos norėtumėte matyti?

 

a) video 

b) laisvas dienoraščio (kaip iki šiol)

c) podcastai

d) recenzijos

e) kita (pasiūlyti savo)

 

Dėl temų, jos dažniausiai bus atsirinktos mano, tačiau kai kuriais atvejais galėčiau atsižvelgti į vartotojų pageidavimus, jei tai sutaps su mano norais. Ir vėl, negaliu garantuoti, kad tokia tvarka laikysis, todėl norėčiau neleisti susikurti didelių lūkesčių. Viskas tik eksperimentai kol kas ir vizijos.

 
 2018 m. lapkričio 7 d.

 2018 m. gruodžio 12 d.
 2018 m. lapkričio 1 d.
 2018 m. spalio 23 d.

Komentarai (5)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
4Blackberry
2018 m. lapkričio 10 d. 13:47:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kodėl aš pagalvojau apie audio formas kaip potencialiai geras tokiai veiklai išpildyti, nes kai diskutavau su draugu šia tema, jis sako, kad klausytis yra daug lengviau nei skaityti kažkokius ilgus tekstus, ir automatiškai pamaniau, kad didesnei daliai žmonių informaciją lengviausia priimti klausa - tai reikalauja mažiau pastangų ir laiko. Taipogi autoriui (jeigu moka gerai pakalbėti) daug taupiau būtų kurti video/podcastus, nei rašyti ilgas recenzijas, kurias galbūt pasieks mažesnis skaičius žmonių. 

Visi tie "bet" yra tiesiog bandymai pasiteisinti, kodėl negaliu to daryti. O kodėl negali to daryti, tai manau, visada tik dėl to, kad trūksta noro. Mano nuomone, vienintelis svarbus indikatorius imtis kokios nors veiklos žmogui yra noras. Jeigu noro yra pakankamai, tada atsiranda ir motyvacija, o su motyvacija atsiranda valia, jėgos, fantazijos, ir laiko atrandi kažkaip stebuklingai. Puikiai suprantu, kad sunku suderinti kelias skirtingas veiklas, kai darbas ir kita veikla yra nesusijusios. Su tuo turiu patirties. Dabar studijuoju dalyką, kuris reikalauja labai daug laiko ir jėgų, kadangi studijos galbūt 90% yra fizinis darbas - praktika. Tai labai gali išsunkti jėgas, ypač norint siekti geriausių rezultatų. Ir vis tiek tai netrukdo man daryti dar kažką kito.

Taip, mintis labai gera. Būtų galima tiesiog aktyviau komunikuoti apie ateinančius koncertus ir tartis kaip būtų galima derinti kelionę, jeigu taip gautųsi pigiau ir patogiau. Tik šioje svetainėje nepastebėjau, kad matytųsi daug einančių į tuos koncertus, todėl manau, kad viską reikėtų daryti Facebook'e.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Rutonė
2018 m. lapkričio 10 d. 07:18:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Susimąsčiau. Turbūt dienoraščio forma. Nes kažką klausyt man sunku būtų - vis kažką klausau - radijo ar šiaip įrašų. Tematika? Su tuo jau sunkiau, nes mūsų tiek mažai, kad vos ne kiekvienas galėtumėm "kuruot" sau įdomią sritį, bet... Va tas BET ir stabakdo. Aš, pavyzdžiui, gal ir galėčiau imtis ko nors, bet fantazija neišneša, kas kam būtų įdomu ir kaip suderint su darbu (nors dabar, pakeitus darbą, krūvio mažiau, visgi negaliu darbo vietoje skirti dėmesio kažkam, nesusijusiam su darbu).  Bet kokiu atveju smagu, kad nors ko bandoma imtis, rodoma kažkokia iniciatyva. Jei sumąstysiu ką genialaus, parašysiu dar, kokių temų norėtųsi. Kol kas tokia mintis neduoda ramybės - būsimi koncertai ir kam aktualu, kelionės į juos. Kad galima suderinti kelionę, ieškot pakeleivių, galinčių pavežti, norinčių važiuoti ir t.t. Kol kas tiek pamąstymų.


Atsakyti
4Blackberry
2018 m. lapkričio 9 d. 16:16:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Labai dėkui už nuomonės pareiškimą. Bus atsižvelgta.

 

Dėl statistikos, tai yra kažkas apie ką ir aš buvau pagalvojusi, tačiau deja, tik pagalvoti ir tegaliu šioje vietoje.

 

Filmai greičiausiai pasitaikys ir ne tik iš 21 a., o senesni, kadangi tikrai yra puikių neatrastų ir neįvertintų (ar pakankamai neįvertintų) darbų 20 a. Dokumentinių filmų apie muziką idėja labai patinka, kaip ir topo sudarymas. 


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Silentist
2018 m. lapkričio 8 d. 19:30:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ai, o iš temų tai norėčiau daugiau 21ame amžiuje sukurtų filmų (o taip pat ir jų muzikos) recenzijų - kaip temoje paskutinis matytas filmas arba dokumentiniai filmai apie muziką ir metiniai filmu top10-ukai


____________________
Jeigu Jūs dirbate daug, o uždirbate mažai, tai pabandykite dirbti mažai ir gal uždirbsite daug. Jeigu ne, tai darbas – ne Jūsų sritis. (Juozas Erlickas)
Atsakyti
Silentist
2018 m. lapkričio 8 d. 19:22:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

B. Dienoraščiai.. 

Viskas patinka kaip iki siol, tik norėtųsi statistikos, kiek žmonės kartu atsiverčia kokia nors kilpa turinčią daina


____________________
Jeigu Jūs dirbate daug, o uždirbate mažai, tai pabandykite dirbti mažai ir gal uždirbsite daug. Jeigu ne, tai darbas – ne Jūsų sritis. (Juozas Erlickas)
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


OutCold OutCold
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:26 - DjVaids
(1947-11-12*2024-06-12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų autoriaus Michailo Jablonskio mirtį parašė Radžis.
15:25 - DjVaids
„MIŠA, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo srities profesionalas! ILSĖKIS RAMYBĖJE UŽUOJAUTA ŠEIMAI…(1947-11-12*2024-06- 12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų a
15:24 - DjVaids
Mirė estrados hitų autorius Michailas Jablonskis. Jautria žinute socialiniuose tinkluose pasidalijo atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.
@@@
„MIŠ A, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo sritie
01:13 - Silentist
Never rest in pis kristijonas bartoshevicius
00:46 - Silentist
Dbr dar is naujienu: tas kur su zaliais akiniais pasizymejes seimunas bartoshevicius siom dienom teisiamas uz 4 azuoliuku tvirkinima.
00:14 - DjVaids
Sulaukusi 80 metų mirė viena populiariausių Prancūzijos popmuzikos žvaigždžių Françoise Hardy,

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/kult ura/muzika/mire-prancuzu-pop-m uzikos-ikona-francoise-hardy-2 84-2257294?utm_medium
23:19 - Silentist
Rest in peace Francoise Hardy
Rest in social peace Navickiene
18:07 - Silentist
Anksciau mano parapijoje buvo toks klubukas. dabar Gal Kai silta Viskas vyksta stovyklose.festivalike. o internetas aisku neigiamas veiksnys
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 884
  Iš viso užsiregistravę: 73401
  Naujausias narys: ok9tax
  Šiandien apsilankė: 80515