Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ex circumstantiis. Paranojiko priepuoliai (V dalis)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiandien jaučiuosi kuo puikiausiai. Nebesivarginu dėl to, kas lenda į galvą, nes tai tiesiog ignoruoju. Dabar galutinai išsiaiškinau, kad mano blaivaus proto sumaištį sukėlė baisioji nuobodybės rutina. Taip, taip, ta pati, kuri kiekvieną žmogų bent kairės pėdos nykščiu buvo palietus.

Ką man daryti dabar? Verkti? Ne, reikia ieškoti tos gelbėtojos didenybės VEIKLOS. Bet nesinori nieko daryti - mane sukrečia kiekvieno mano mėgstamo atlikėjo mirtis. O dabar mirė visas autoritetas - vienas mėgstamiausių klavišininkų. Taigi, einu pasiruošti gedului...

Varpas gaus už šiek tiek daugiau nei pusvalandžio - tada bus kuo puikiausias vidurnaktis... Vienas geriausių mano gyvenime. Todėl, kad tai, kas vyksta šiandien, viskas gera ir gražu. Kaip pasaulėžiūrą, reginius ir garsus kartais įtakoja nuotaika. Kartais gali tai pasirodyti šlykštu, o kitą kartą - nuostabu. Aišku, daugiausia ir visą tai vyksta ex circumstantiis (dėl aplinkybių). Bet šiuo metu jokios aplinkybės manęs neįtakoja... O gal... šiuo metu aplinkybės nėra labai geros ir netgi negeros, bet vis dar puikiai emocionaliai jaučiuosi.

Mane persekioja paranoja. Du nerealūs sutapimai kankina mano mąstysenos centrus:

1. Juk šiandien ryte dar klausiau Jon'o Lord'o puikių klavišinių partijų, o dabar sužinau, kad jis mirė... Sutapimais tikiu tik labai retai, bet to asmenine pranašyste irgi nesinori vadinti...

2. Vakare vakar, prieš užmigdamas, sau pasakiau: rytoj būsiu geros nuotaikos. Privalau tokiu būti. Tai ir atsitiko...

Nejaugi aš tikras pranašas? - juokauju, nes sutapimų pilna. Nejaugi šiandiena privers mane patikėti sutapimais. O gal tai tik paranojiko priepuoliai?..

Šiandien mėgstu mušti... daiktus (?). Tai sugaudžia varpas, tai suskamba lėkštės ir ąsočiai, tai sutrinksi stalai... Asmeninio jausmų išliejimo meno forma? Aš šiandien esu laimingas beprotis. Nors bepročiai juk laimingiausi žmonės pasaulyje ir už jo ribų... Nors už ribų negalioja sąvoka: egzistencija, bet vis tiek, priverčia pamąstyti ir susidomėti: ką reiškia neegzistuoti... Kažkaip neįtikima, mes, žmonės, gyvename keturiose dimensijose ir mums tiesiog neįmanoma suprasti, ką reiškia nulis dimensijų. Nes to ir negalima įsivaizduoti, to niekada negalėsime patirti. Būti už egzistencijos ribų neįmanoma. Tai prieštarauja mokslui.

Oi, nukrypau į sąmonės srautus ir vėl savo gyvenime jaučiu mokslo priešpriešą. Kodėl, atrodytų, prieš metus žavėjausi kiekviena formulės raide, kiekvienu atradimu, ir apskritai - visu mokslu. O dabar - menas visagalis... Net nekenčiamiausią dailę pradedu mėgti. Sutapimas (vėl nesinori tikėti): būtent daugelis pasikeitimų įvyko tada, kai užsiregistravau music'e. Tai kas pakeitė mano pažiūras: intelektualių žmonių virtuali bendruomenė ar pirmieji nukrypimai paauglystės link. Na, čia paini dilema ir nesistengsiu jos atpainioti. Mano gyvenime išvis pradeda dėtis nesuvokiami dėsniai. Tai - paauglystė, ir dabar aš jau tuo totaliai neabejoju.

O, jau 7000 reitingo taškų. Nu, music'e, kaip vienoje iš galybės gyvenimo sričių, man sekasi. Ir nors atrodytų, kas tie reitingo taškai, bet jų kasdienis kitimas mane žavi ir neaišku kodėl? Na, šiandien aš kodėlčiukas ir tiesiog jau nebesuprantu savo raštų ir klausimų esmės. Išvis, ar kas nors turi esmę, nes aš linkęs nieko nebesuvokti. Aš - laimingas beprotis, ir tai man patinka. Dabar drįstu sakyti, kad mano gyvenimas nusisekęs ir gražus.

Skiriu šį dienoraštį 4Blackberry, vienai artimiausių man narių music'e.

O dabar, paminėkime mano didžiulio autoriteto mirtį gražiomis jo legendinės grupės dainomis:




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Jon Lord
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Deep Purple
 2012 m. liepos 16 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2012 m. liepos 17 d. 14:50:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Skyriau dėl to, kad kartą paminėjai, kad šiuo metu rašau trumpus ir lengvai perskaitomus dienoraščius. Dabar aplankė įkvėpimas... Ir apie rutiną dar anądien kalbėjom, taigi, užtęsiau temą...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
4Blackberry
2012 m. liepos 17 d. 14:47:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Štai kodėl taip norėjai, kad perskaityčiau {#} Vis skaitau tą juodą paryškintą eilutę ir galvoju, ar jas rodo tik mano akys, nors tų žodžių iš tiesų nėra. Tikrai nustebau. Ačiū tikriausiai reikia pasakyti :D

Žinai, labai pritariu dėl tos minties, kas pakeitė tavo pažiūras. Man lygiai taip pat, dėl music.lt :)


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Rita Ora Rita Ora
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 315
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 463048