Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2025 m. kovo 8 d. 01:21:58
Homo sovieticus? Klausia kas buvo anais laikais geriau.
Na cia labai asmeninis poziuris. Ar cia verta ilgetis ar ne, ziurint kaip dabar sekasi. Bet visi pirmi bandymai, kurie negris. Pirmas sokis, pirmas bucinys, pirma guma, pirmas prezerva... pirmi magnetofonai, kamuoliai, dviratis, juros stovykla. kramtoskes, sigaretes, svirkstai. O dabar viskas tik update+update+update. Visgi visi pirmi bandymai buvo tada. (Isskyrus feisbuka, interneta. mobileka, sedmaisi, samakata, kebaba, drona).
Atradimo dziaugsmas. Mokemes kaip nuo vokieciu save ir savo vaikus ginsim. kaip laivus japonu numusinesim fasistu lektuvus. Visko dar bus kas bus dar ateityje issipildys tik nereikia ziuret kad viskas baigta arba svajoniu lygyje
2025 m. vasario 7 d. 20:04:25
Anksciau buvo madinga gatvese - draugovininkai. (Dabar visi turi krutesni suni, policijos remejo padejeja, tai tamsiame akligatvyje apsaugos nereikia).
Bet pasiilgstu tu laiku kai gatvese budedavo saugos tarnyba, seniau - milicininko padejejas su raudonu raisciu. (Panasiai kaip keleivio kontrole tik chuligano kontrole). Draugovininkas. Tai cia yra vienas didelis pliusas sovietmeciui. (Betvarkes maziau, xuligonizmo)
Kas jie buvo?
"Savanoriška liaudies družina, įvairiai verčiama kaip Savanoriška liaudies gvardija, Liaudies savanorių būriai, Liaudies savanorių milicija ir kt. buvo savanoriški būriai viešajai tvarkai Sovietų Sąjungoje palaikyti, panašūs į kaimynystės sargybą. Programa buvo paleista iš naujo Rusijoje."
2022 m. kovo 8 d. 12:48:28
2022 m. kovo 8 d. 12:44:24
Vienintele graziu emociju turinti sovietine svente - kovo baranka