Spalio 7 d. apie 9 val. 14 min. Vilniuje, Karių kapų g., Antakalnio kapinėse, pastebėta, kad ant paminklo išraižytas užrašas „Lietuvoje išdavikams ne vieta“. Surinkta medžiaga pagal LR BK 312 str. 1 d.
70 jau. Senis laikosi, įtakingas - to nenuneigsi. Visi jau apie jį kalba. Labai prieštaringai vertinamas, ir bent jau Vilniuje ketvirtadienį neabejotinai bus saliutai. (man jis nėra priešas, todėl nelinkesiu jam mirties, man jis nėra draugas, todėl nelinkesiu ir sėkmės)
Nesuprantu, kam mums kiši tą pabaisą? Šio silikoninio-botoksinio monstro galo laukia visas normalus pasaulis, nes kol toks pamišėlis gyvas, tikrai pasaulio pabaiga visai šalia.
Silicon? Botox? Rumours!
70 jau. Senis laikosi, įtakingas - to nenuneigsi. Visi jau apie jį kalba. Labai prieštaringai vertinamas, ir bent jau Vilniuje ketvirtadienį neabejotinai bus saliutai. (man jis nėra priešas, todėl nelinkesiu jam mirties, man jis nėra draugas, todėl nelinkesiu ir sėkmės)
Nesuprantu, kam mums kiši tą pabaisą? Šio silikoninio-botoksinio monstro galo laukia visas normalus pasaulis, nes kol toks pamišėlis gyvas, tikrai pasaulio pabaiga visai šalia.
Kaltės jausmas, kuomet sakoma, kad dėl tam tikro savo poelgio, žodžių ar minčių, nešiojuosi akmenį ant širdies, galiausiai gali virsti akmeniu ant tavo kapo, kadangi tokie jausmai ypač tai prišaukia. Kaltę reikėtų paleisti, atsiprašyti tų, kuriuos skaudinome ir lygiai taip pat atleisti kitiems.
interneto vartotojai gali prieštarauti tokių stebėjimo priemonių įdėjimui ir informacijos saugojimui, išjungę „slapukų“ (angl. cookies) rinkimą svetainėse, tačiau tik nedaugelis tuo pasinaudoja.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2022 m. spalio 27 d. 11:58:31
2022 m. spalio 25 d. 09:39:52
Manau, Lietuvoje teisėsauga vis grieztes ir grieztes. Be Law Tighter
https://m.diena.lt/naujienos/lietuva/politika/bilotaite-r-pocius-pradejo-smeizto-kampanija-pries-ministerija-ir-mane-1100277
2022 m. spalio 20 d. 16:56:39
https://www.lrt.lt/naujienos/verslas/4/1792184/salies-gyventojai-jau-gali-teikti-paraiskas-del-kompensaciju-uz-tarsiu-sildymo-katilu-keitima
2022 m. spalio 9 d. 20:09:37
Prieš 10 metu Vilniaus Lukiškių aikštėj buvo atidengta John Lennon smelio skulptūra su užrašu Imagine
2022 m. spalio 9 d. 20:07:04
Spalio 7 d. apie 9 val. 14 min. Vilniuje, Karių kapų g., Antakalnio kapinėse, pastebėta, kad ant paminklo išraižytas užrašas „Lietuvoje išdavikams ne vieta“. Surinkta medžiaga pagal LR BK 312 str. 1 d.
https://vilnius.policija.lrv.lt/suvestines/2022-10-07-ivykiu-suvestine
2022 m. spalio 9 d. 12:52:34
Nu jo, liūdna tikrai nebuvo. Gaila, padariniai per menki.
2022 m. spalio 7 d. 07:51:55
Thom Yorke gi šiandien irgi švenčia gimtadienį! Liūdna nebus
2022 m. spalio 7 d. 07:33:47
Silicon? Botox? Rumours!
2022 m. spalio 6 d. 19:54:15
2022 m. spalio 6 d. 14:00:10
2022 m. spalio 1 d. 14:35:56
Čia greičiausiai pačių ukrainiečių skelbiami skaičiai. Jie bus išpūsti, jais mažiau reikėtų tikėti. Ukrainiečių aukų turbūt yra daugiau, rusų – mažiau.
2022 m. spalio 1 d. 13:02:53
Ukrainian Civilians - 5,996
Ukrainian Soldiers - 10.000
_________
Russians: 70,000–80,000 killed and wounded
2022 m. rugsėjo 18 d. 14:22:04
Sutapimas. Kaip tik sau aktualią nauja laida pasiklausiau!
2022 m. rugsėjo 18 d. 00:35:20
Kaltės jausmas, kuomet sakoma, kad dėl tam tikro savo poelgio, žodžių ar minčių, nešiojuosi akmenį ant širdies, galiausiai gali virsti akmeniu ant tavo kapo, kadangi tokie jausmai ypač tai prišaukia. Kaltę reikėtų paleisti, atsiprašyti tų, kuriuos skaudinome ir lygiai taip pat atleisti kitiems.
https://www.tv3.lt/naujiena/gyvenimas/parapsichologe-aiskina-kokius-zmones-uzklumpa-vezys-n934192
2022 m. rugpjūčio 1 d. 17:57:06
2022 m. rugpjūčio 1 d. 00:26:25
Vilbara'89... Ach, nostalgija prisimenant ir issipildant visiems "pirmiesiems kartams"
https://www.lrytas.lt/verslas/rinkos-pulsas/2017/04/09/news/sovietmecio-svajoniu-parduotuves-dolerines-duris-atverdavo-ne-visiems
2022 m. liepos 26 d. 19:52:10
interneto vartotojai gali prieštarauti tokių stebėjimo priemonių įdėjimui ir informacijos saugojimui, išjungę „slapukų“ (angl. cookies) rinkimą svetainėse, tačiau tik nedaugelis tuo pasinaudoja.
https://anomalija.lt/2022/07/vokietijos-atlikto-tyrimo-rezultatai-sokiruoja-facebook-zino-ka-veikiate-internete-net-jeigu-nesate-prisijunge/
2022 m. liepos 25 d. 20:08:26
https://www.lrytas.lt/pasaulis/ivykiai/2022/07/25/news/s-lavrovas-rusijos-tikslas-nuversti-ukrainos-prezidenta
2022 m. liepos 19 d. 02:40:33
2022 m. liepos 9 d. 23:34:07
Karo išvakarėse valanda kalbėjęs Vladimiras Putinas pasakė keletą įdomių dalykų apie planus:
https://kremlin.ru/events/president/news/67828/videos