Aš gal anksčiau panašiau mąsčiau, bet šiemet supratau, kad visi metų laikai yra vienodai gražūs ir vienodai reikalingi, ir yra tik požiūrio kampas, iš kurio gali juos vertinti.

Man atrodo yra priežasčių rudenį ir žiemą subjaurinti, jei jau visi ją taip bjaurina. Aš nemėgstu rudens ir dar baisiau nemėgstu žiemos, tai yra gamtos mirties ir stagnacijos laikas, nieko tame
2025 m. lapkričio 21 d. 12:43:43
Ar koveristu kombinatu negali kas nors
Pracheckinti ar jie sumoka coveriuojamiems/uzdengiamiems ju nugaru tikriesiems autoriams
Kiek litu gavo Enya?
Jei as buciau Michaelas Dzeksonas as is Prano Dzeksono nurezciau 75% pelno uz biliszino vakara
Anokia cia reklama, tik statistika kiek coveriu pasirodo LT per ateinancias tris dienas:
18 val. koncertas „Vivaldi in Rock“, VDU didžioji salė (Kaunas)
19 val. koncertas „The Beatles Show“, Kauno Kultūros Centras (Kaunas)19.45 val. koncertas „Sade and jazz“, „Downtown Piano Lab“ (Vilnius)19 val. „Coldplay & Imagine Dragons Experience“ koncertas, „Twinsbet“ arena (Vilnius)PENKTADIENIS, lapkričio 21 d. 18 val. koncertas „Michael Jackson in Jazz“, Šv. Kotrynos bažnyčia (Vilnius)
2025 m. gegužės 11 d. 12:23:54
Ar jusu nenervuoja tribute bands ir ju koncertavimas?
Mano giliu isitikinimu nereikia tokiu. Susirenka zmones ir paklauso irasu, ramiai issiskirsto. Nereikia darkyti muzikos net jeigu sukaktis arba gimtadienis
Pvz Ciurlionis. Kam ji grot cover grupems jei galima diskotekoj paklausyti jo is irasu. Toks ir yra pagerbimo (tribute) aktas kazkas parepuoja kazkas pasneka apie ji. Kazkas nupiesia jo piesinio koveri???
Nesamones. Kam piesti taip kaip Ciurlionis jeigu taip piesia tik Ciurlionis. koks cia MK pagerbimas jei visi bandys piest ir grot kaip jis. Nepagerbimas absoliutus
Arba depeche mode vakaras. Kam priveisia, prisikviecia i ji Depeche Mode koveristu gauja
Sukaktis ar gimtadienis sventa svente kokia- Leiskit originalius irasus. Fuck tribute bands under the covers!!!