Šiame filme specialiųjų efektų guru, režisierius ir prodiuseris Michaelas Bay‘us pažvelgė į ateitį. Beje, tai –jaunutės Scarlett Johanson debiutas mokslinės fantastikos filme. Jos partneris ekrane – garsusis britas Ewanas McGregoras. Abu jie gyvena utopinėje bazėje, XXI-ojo amžiaus viduryje. Kaip ir kiti šios griežtai kontroliuojamos vietos gyventojai, Linkolnas tikisi, kad bus išrinktas persikelti į „Salą“, paskutinę neužterštą vietą žemėje. Tačiau netrukus vyras sužino, kad visas jo gyvenimas yra melas, todėl kartu su savo gražuole drauge Džordan nusprendžia pabėgti iš bazės į jiems visai nepažįstamą pasaulį. Ar jie išvengs keršto? Ar galima laimėti tokias lenktynes su mirtimi?
---------------
2019-ieji. Linkolnas gyvena disciplinuotoje visuomenėje, izoliuotoje, nuolat stebimoje vietovėje. Atrodo, kad tai – vieninteliai po ekologinės katastrofos Žemėje išlikę žmonės. Visų svajonė – atsidurti Saloje, absoliučiai švarioje teritorijoje. Patekti ten galima tik laimėjus loteriją ir tapus išrinktuoju. Linkolnas gauna įrodymų, kad Sala... neegzistuoja. Jam kyla įtarimų, jog aplinkiniame pasaulyje kažkas ne taip. Kai jo mylimoji tampa išrinktąja, vaikinas ryžtasi bėgti.
---------------
Rež.: Michael Bay Vaid.: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi ir kiti.
00:15Kino žvaigždžių alėja. Nostalgija (Nostalghia)
Drama. Italija, Rusija. 1983 m. N-7. Rež. Andrej Tarkovskij. HD
Nojaus laivas (Noah) 2014 m. JAV. Rež.: Darren Aronofsky. Vaid.: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins, Emma Watson,, Nick Nolte. Veiksmo drama
Nojaus laivas (Noah) 2014 m. JAV. Rež.: Darren Aronofsky. Vaid.: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins, Emma Watson,, Nick Nolte. Veiksmo drama
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2020 m. kovo 20 d. 23:12:28
Auksta klase/High-Rise dabar, 00.20, per tv3
2018 m. vasario 22 d. 20:15:05
Šiandien 22.30 LNK rodo "Sala" (2005)
Šiame filme specialiųjų efektų guru, režisierius ir prodiuseris Michaelas Bay‘us pažvelgė į ateitį. Beje, tai –jaunutės Scarlett Johanson debiutas mokslinės fantastikos filme. Jos partneris ekrane – garsusis britas Ewanas McGregoras. Abu jie gyvena utopinėje bazėje, XXI-ojo amžiaus viduryje. Kaip ir kiti šios griežtai kontroliuojamos vietos gyventojai, Linkolnas tikisi, kad bus išrinktas persikelti į „Salą“, paskutinę neužterštą vietą žemėje. Tačiau netrukus vyras sužino, kad visas jo gyvenimas yra melas, todėl kartu su savo gražuole drauge Džordan nusprendžia pabėgti iš bazės į jiems visai nepažįstamą pasaulį. Ar jie išvengs keršto? Ar galima laimėti tokias lenktynes su mirtimi?
---------------
2019-ieji. Linkolnas gyvena disciplinuotoje visuomenėje, izoliuotoje, nuolat stebimoje vietovėje. Atrodo, kad tai – vieninteliai po ekologinės katastrofos Žemėje išlikę žmonės. Visų svajonė – atsidurti Saloje, absoliučiai švarioje teritorijoje. Patekti ten galima tik laimėjus loteriją ir tapus išrinktuoju. Linkolnas gauna įrodymų, kad Sala... neegzistuoja. Jam kyla įtarimų, jog aplinkiniame pasaulyje kažkas ne taip. Kai jo mylimoji tampa išrinktąja, vaikinas ryžtasi bėgti.
---------------
Rež.: Michael Bay Vaid.: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi ir kiti.
2017 m. spalio 18 d. 18:28:05
šiandien per LRT Kultūra būtinai žiūrėsim:
22:00 Elito kinas. Premjera. Stebuklų šalis (Wonderland)
Drama. Didžioji Britanija. N-14. (Originalo kalba)
2017 m. birželio 19 d. 10:45:47
Yra daug gerų filmų čia!
2017 m. balandžio 2 d. 12:27:03
kitą sekmadienį, balandžio 9 per LRT:
21:55 Premjera. Tuštybės mugė (Vanity Fair)
Drama. JAV, Didžioji Britanija, Indija. 2004 m. N-7. Rež. Mira Nair. HD. 00:15 Kino žvaigždžių alėja. Nostalgija (Nostalghia) Drama. Italija, Rusija. 1983 m. N-7. Rež. Andrej Tarkovskij. HD____________________
Man sunku susivokti, kaip jiems taip lengva susivogti.
2017 m. balandžio 1 d. 11:17:03
siandien per LNK
13:25 Trumano šou
2017 m. kovo 22 d. 15:58:47
šešt. LRT2 21:30 Kino žvaigždžių alėja. Premjera. Žmogus, kurio nebuvo (The Man Who Wasn't There)
Kriminalinė drama. JAV, Didžioji Britanija. 2001 m. N-14. Rež. Joel Coen, Ethan Coen. sekm. 0.15-02:10 kartojimas per LRT____________________
Man sunku susivokti, kaip jiems taip lengva susivogti.
2017 m. kovo 11 d. 13:45:59
sianakt per TV1:
01:15-03:50 Patikimas piemuo (Good Shepherd, The). Rež.: Robert De Niro. Vaid.: Matt Damon, Angelina Jolie, Robert De Niro. JAV. 2006. Istorinė drama.
2017 m. kovo 1 d. 16:43:20
2017 m. vasario 28 d. 21:43:09
2016 m. gruodžio 18 d. 19:40:59
Už 20 minučių per LRT
21:00 Premjera. Ana Karenina (Anna Karenina)
2016 m. gruodžio 4 d. 09:51:12
Už 10 min per LNK !
2016 m. lapkričio 1 d. 19:42:07
o tuo tarpu filmas netikintiesiems - tokiu pačiu metu:
Šiandien 21:10 per TV3:
Aplink pasaulį per 80 dienų (2004 ... Jackie Chan, Steve Coogan, Cecile De France, Robert Fyfe, Jim Broadbent ir kiti.)
2016 m. spalio 27 d. 11:55:48
LNK 2016-11-01 Antradienį
Russell Crowe ir Emma Watson
Muzika: Kronos Quartet (ir Clint Mansel)
2016 m. rugsėjo 10 d. 21:07:57
šeštadienį, šiandien per LRT
23:00 Premjera. Anapus visatos (Across The Universe)
dainos: Girl
Hold Me Tight
All My Loving (From "Across The Universe" Soundtrack)
I Want To Hold Your Hand (From "Across The Universe" Soundtrack)
With A Little Help From My Friends
It Won't Be Long (From "Across The Universe" Soundtrack)
I've Just Seen A Face (From "Across The Universe" Soundtrack)
Let It Be (Long Version)
Come Together (From "Across The Universe" Soundtrack)
If I Fell
Dear Prudence
Flying
Blue Jay Way
I Am The Walrus (From "Across The Universe" Soundtrack)
Being For The Benefit Of Mr. Kite
Because
Something (From "Across The Universe" Soundtrack)
Oh! Darling (From "Across The Universe" Soundtrack)
Strawberry Fields Forever (From "Across The Universe" Soundtrack)
Revolution
While My Guitar Gently Weeps
Across The Universe (From "Across The Universe" Soundtrack)
Helter Skelter (From "Across The Universe" Soundtrack)
Happiness Is A Warm Gun (From "Across The Universe" Soundtrack) [feat. Salma Hayek]
Black Bird (From "Across The Universe" Soundtrack)
Hey Jude (From "Across The Universe" Soundtrack)
Don't Let Me Down
All You Need Is Love
Lucy In The Sky With Diamonds (From "Across The Universe" Soundtrack) by Bono
2015 m. gruodžio 25 d. 21:12:19
20:55 - 00.05 Hobitas. Smogo dykynė (TV3)
2015 m. gruodžio 24 d. 13:10:06
paminėtini du šventinės programos filmai:
21:30 Pi gyvenimas (TV3)
ir
Samsara
2015 m. gruodžio 24 d. 06:16:59
Šiandien per LNk 9:50. Pirmoji dalis.
2015 m. gruodžio 12 d. 18:20:37
19:30 vienas namuose 2 per teletris, uz 10 min!!!
2015 m. spalio 31 d. 23:05:34
Gal jau verčiau LRT 23:05 Didis grožis, Drama. Italija, Prancūzija. 2013 m. N-14. Rež. Paolo Sorrentino.