Deep Purple, bet šiaip aš nesuprantu pagal kokius kriterijus bandoma suporuoti šias grupes, nes tai skirtingos muzikos grupės, dėl to bandyti jas lyginti yra kvaila, tarkim aš Deep Purple lyginčiau su kokiais Rush, o Black Sabbath su Judas Priest.
Black Sabbath. No contest šitoj vietoj. Deep Purple gerbiu kaip grupę daug davusią roko muzikai, bet su BS (dviprasmiškai atrodantis trumpinys, ypač žinant, kad šią grupę galėtum apibūdinti tik teigiamais epitetais) tiesiog nesilygina praktiškai jokiu esminiu muzikos aspektu.
Renkuosi Black Sabbath, nes tai viena mano mėgstamiausių grupių, labai stiprios, dinamiškos ir efektingos dainos, labai patinka ryški ir įspūdinga Ozzio asmenybė ir mano manymu, jie yra didesnės legendos už Deep Purple.
Aš savo balsą atiduodu Deep Purple, nes jo šalutinis bliuzroko poveikis padarė muziką įdomesnę ir vargonai praskaidrino jų muziką. Black Sabbath man visais laikais buvo šaltas metalas ir jie neatrodė tokie įspūdingi, lyginant su Deep Purple arba Led Zeppelin (kurie taip pat laikomi sunkiojo roko pradininkais)
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2014 m. lapkričio 5 d. 13:38:15
Deep Purple, bet šiaip aš nesuprantu pagal kokius kriterijus bandoma suporuoti šias grupes, nes tai skirtingos muzikos grupės, dėl to bandyti jas lyginti yra kvaila, tarkim aš Deep Purple lyginčiau su kokiais Rush, o Black Sabbath su Judas Priest.
2014 m. lapkričio 5 d. 01:55:58
Black Sabbath. No contest šitoj vietoj. Deep Purple gerbiu kaip grupę daug davusią roko muzikai, bet su BS (dviprasmiškai atrodantis trumpinys, ypač žinant, kad šią grupę galėtum apibūdinti tik teigiamais epitetais) tiesiog nesilygina praktiškai jokiu esminiu muzikos aspektu.
2014 m. lapkričio 5 d. 00:56:39
Deep Purple vs. Black Sabbath 4:6
2014 m. lapkričio 4 d. 23:57:22
Black Sabbath. :)
2014 m. kovo 19 d. 19:15:19
Renkuosi Black Sabbath, nes tai viena mano mėgstamiausių grupių, labai stiprios, dinamiškos ir efektingos dainos, labai patinka ryški ir įspūdinga Ozzio asmenybė ir mano manymu, jie yra didesnės legendos už Deep Purple.
2013 m. lapkričio 29 d. 00:24:16
Nu, bet ir palygink tu man šitaip. Pasigedau argumento, kad BS yra žymiai geriau už DP, nes Ian Gillan nebuvo tinkamas BS, bet buvo tinkamas DP.
2013 m. lapkričio 28 d. 21:34:49
Nesu didelis gerbėjas nei tų nei tų, bet be jokios abejonės SABATAI. Purpulus esu perklausęs, bet nepaliko jokio didesnio įspūdžio.
Vėl lygu :)
2013 m. lapkričio 28 d. 16:10:07
Aš už Deep Purple, bet šiaip abi geros grupės
2013 m. lapkričio 27 d. 21:31:36
Opa, lygu lygu:
Deep Purple vs. Black Sabbath 3:3
2013 m. lapkričio 27 d. 21:26:38
Už Sabbath!
2013 m. lapkričio 27 d. 18:39:08
Aš už Black Sabbath, prie playlist reikėtų pridėti jų "Into the Void"
2012 m. gruodžio 30 d. 17:23:36
Deep Purple vs. Black Sabbath 3:1
2012 m. liepos 20 d. 22:36:54
Juodasis Šabas
2012 m. liepos 20 d. 14:52:36
Deep Purple vs. Black Sabbath 3:0
2012 m. liepos 20 d. 11:29:36
Deep Purple, bet tik per plonytį plaukelį
.
2012 m. liepos 19 d. 23:15:32
Oooooooooooiii...Sunku sunku sunku...
Purple ar Sabbath??? Mistreated ar Iron Man ???? Patinka abi grupes...Taciau,nors Purple atradau ne taip ir seniai,bet ji man labiau prie sirdies..As uz DP...
2012 m. liepos 19 d. 22:19:05
Na, dabar aš sukursiu palyginimo dvikovą.
Kaip manote, kurie sunkiojo roko meistrai (beje, ir pradininkai) yra geresni. Arba tiesiog, kurie turi daugiau jūsų simpatijų.
Aš savo balsą atiduodu Deep Purple, nes jo šalutinis bliuzroko poveikis padarė muziką įdomesnę ir vargonai praskaidrino jų muziką. Black Sabbath man visais laikais buvo šaltas metalas ir jie neatrodė tokie įspūdingi, lyginant su Deep Purple arba Led Zeppelin (kurie taip pat laikomi sunkiojo roko pradininkais)