Pasisakysiu dar is priesingos barikadu puses.. Tokie zmones daznai tesugeba nors akyse elgtis padoriai draugiskai bet uz akiu dergtis,apjuodinti,apkalbeti. (Ziurint kurlink nukreiptos jos stiprybes) Todel gerai butu kad reglamentuotu jog invalidai noredami gaut vaistu toliau: prie interneto galetu jungtis pateike invalidumo pasa ir laidavima kad irodytu darantys kazkoki visuomenei naudinga darba nei valkiotis interneto platybese ir paradizuoti.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2025 m. vasario 26 d. 17:07:09
Pasisakysiu dar is priesingos barikadu puses.. Tokie zmones daznai tesugeba nors akyse elgtis padoriai draugiskai bet uz akiu dergtis,apjuodinti,apkalbeti. (Ziurint kurlink nukreiptos jos stiprybes) Todel gerai butu kad reglamentuotu jog invalidai noredami gaut vaistu toliau: prie interneto galetu jungtis pateike invalidumo pasa ir laidavima kad irodytu darantys kazkoki visuomenei naudinga darba nei valkiotis interneto platybese ir paradizuoti.
2025 m. sausio 11 d. 21:36:54
2022 m. gegužės 4 d. 09:24:26
2022 m. kovo 29 d. 09:21:45
2022 m. kovo 28 d. 08:35:30
Jazz pianistas Michel Petrucianis
2022 m. kovo 28 d. 08:31:23
Holivudine produkcija
Rainmanas, Įsimylėti iš pirmo žvilgsnio, Forrestas Gampas
2022 m. kovo 28 d. 08:27:16
Filmai
Notradamo kuprius Kvazimodas
2022 m. kovo 28 d. 08:24:07
Kokiu turite pavyzdžių, kai neigalieji/invalidai, su fizine ar protinę negalia, geresni ir pranoksta sveikuosius?
Pvz. multikai, Zuikis ir Vėžlys, Ezopo pasakecios
Atitikmuo, ežys ir strutis, Krylovo pasakecios