| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | L'amour ToujoursGigi D'Agostino |
||||
| malia | You Spin Me Round (Like a Record)Dead or Alive |
||||
| PLIKASS | In the DarkTiesto |
||||
| DjVaids | Love RemembersGeorge Benson |
||||
| Alvydas1 | Sickle and PeaceMastodon Susitiksime Gdanske |
||||
| Very_crazy_enough | Christmas Don't Be LateShe & Him |
2025 m. gruodžio 14 d. 21:42:46
Oi, jau nuo keturiolikos metu tokius vis uzkandziaudavau. Geltonus labai prisimenu o juodu beveik nesu neva valges. Taigi juodieji.
Turbo ar donaldo kramtoma guma?
2025 m. gruodžio 14 d. 20:59:54
Trečiadienis. Antradienis tiesiog pirmadienis, bet blogiau (nes nesi atsigavęs po savaitgalio). Trečiadienį aš turiu galimybę dirbti iš namų (bent jau šį pusmetį), tai man ta diena patinka.
2025 m. gruodžio 14 d. 20:20:06
Sniegas
Mylimesne diena antradienis ar treciadienis (kodel)
2025 m. gruodžio 14 d. 19:08:12
Vienareikšmiškai team Wham! - Last Christmas. Man jos kaip tas velnias ir angelas ant kiekvieno peties (ir aš renkuosi angelą).
Lietus ar sniegas?
2025 m. gruodžio 14 d. 19:00:22
Spalvota. Rinkčiausi dvispalvę. Bent jau tokią turiu. OK, Kalėdos ant nosies, taigi...
Wham! – Last Christmas
ar Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You?
Turiu savo nuomonę šiuo klausimu ir vargiai ar kada ją pakeisiu, bet dabar reikškitės jūs. Numanau, kad tai dvi mėgstamiausios / nekenčiamiausios kalėdinės dainos. Taigi....
2025 m. gruodžio 14 d. 00:22:08
Zodziu, Einarai, dabar atsakyt galima tik ... "Atsakyti galima tik kas trečiam". Reikia laukt kitu 8 aktyviu diskusijose music.lt nariu
2025 m. gruodžio 13 d. 22:42:11
Primenu temos taisykles
2025 m. gruodžio 13 d. 22:37:27
Išpampę žmonės atrodo blogiau.
Spalvota kalėdinė girlianda ar vienspalvė?
2025 m. gruodžio 12 d. 08:39:21
Elektriskai
Kada blogiau grozio prasme
Kai zmogus pernelyg
1. Ispampes (kaip kiaule)
2. Nukares (kaip dveselena)
2025 m. gruodžio 2 d. 23:39:40
Cia nufilmuota, irasyta i cd, arba sudalyvaut gyvai, ar ne?
Daznu atveju rinkciausi trumpus koncus. Man patiko doorsu absolutely live. Dar patiko klausyt ir ziuret keleta kitu kaip yessongs.yesshows bet geriau nesikankint visais atvejais. Concerts in china tiesa jarre dar patiko is ilguju 2cd
Ka cia sugalvot dabar...
Phobiju phobija baisiau ar baime negyviems kunams?
2025 m. lapkričio 30 d. 23:06:08
100 metų nuostabus ikimirtinis gyvenimas ir 0 pomirtinio gyvenimo... kažkaip net jei ir yra tas metafizinis pasaulis, nejaučiu didelio susidomėjimo juo.
Vienos geros grupės /atlikėjo 90 min koncertas ar trijų gerų grupių / atlikėjų koncertai po 30 min?
2025 m. lapkričio 30 d. 16:12:18
Senoves Roma ups Graikija
________
Sekmadienio sv.Klausimas:
100 metu nuostabus ikimirtinis gyvenimas ir 0 pomirtinio gyvenimo
100 metu nolife ikimirtinio gyvenimo ir amzinybe pomirtinio gyvenimo palaimoje
2025 m. lapkričio 30 d. 01:48:40
Senovės Graikija.
Tada... Graikija ar Turkija?
2025 m. lapkričio 30 d. 01:19:02
Pats geriausias priešas
Senovės Graikija ar Senovės Roma?
2025 m. lapkričio 29 d. 04:36:26
ivairiarasiai turistai su tavim
Pats geriausias priesas (zudo smaiksciai, skrupulingas, kilnus kaip erelis, blaivus kaip stiklas, tvirtas kaip plienas)
Pats blogiausias draugas (silpnas, nesaugo paslapciu, paveda kai pazada, veluoja i pasimatymus, atidelioja, nesuteikia paramos)
2025 m. lapkričio 20 d. 10:46:11
Moraliskai pernelyg sunkus pasirinkimas.
Ok. Kitas lengvas klausimas:
cold as hell istustejusi vidurvasario Palanga viesbutyje su nepageidaujamais baltais zmonem?
prakaituotos Kaledos with no sno
tarkim laikinojoje sostineje pavyzdziui Gdanske turistu pribambasintame motelyje kur 4 dviaukstes lovos kambaryje ir ivairiarasiai turistai su tavim?
2025 m. lapkričio 18 d. 09:27:42
Juoda
Kam visiskai nepritartumet:
1)visu mentalu priverstiniam kastravimui?
2)visu zmogzudziu ir vagiu galvu ir ranku amputavimui?
2025 m. lapkričio 13 d. 18:58:09
Ačiū Einarui už edukaciją. Kaip ten bebūtų su saldikliais, man posakis „saldu – gardu“ netinka. Nesvarbu, saldu nuo cukraus, medaus ar saldiklių.
Ir vėl man dilema – ir tuos, ir anuos mėgstu spręst, tai teko pasukt galvą, kam atiduot pirmenybę. Vis dėlto laimi sudoku – skaičių kalba universalesnė. Japonišką ar arabišką kryžiažodę ne bet kas galės įveikt, su su skaičiais paprasčiau. Jie visose kalbose vienodi (na bent teeoriškai turėtų būt).
Juoda ar balta kava?
2025 m. lapkričio 13 d. 02:43:51
Saldiklių toksiškumas yra tragiškai menkas, reikėtų nuolatos juos vartoti be saiko, kad jų toksiškumas pasireikštų žmogui. O saldiklius vartot be saiko labai sunku, nes jie dažniausiai yra šimtus kartų saldesni už cukrų. Pagrindinė kritika mokslo pasaulyje paskutinius metus buvo dėl studijų pelytėse ir kituose gyvūnuose, pastebėjus, kad saldiklių vartojimas išaugina apetitą, dėl ko galiausiai suvartojama daugiau kalorijų negu kad vartojant cukrų ir tai lemia svorio augimą, o ne kritimą. Bet kiek teko skaityti, žmonių tyrimuose tokio efekto praktiškai nėra stebima. Tas yra minima šitoje apžvalgoje.
Tad grynai dėl medicininių priežasčių saldikliai yra geriau negu cukrus (pagal šiai dienai sukauptus mokslinius duomenis). Aš vis tiek renkuosi cukringus produktus, nes aš absoliučiai nekenčiu saldiklių skonio.
Groti. Nepaisant balso stygų universalumo, vokalas yra vienas mažiausiai mano mėgstamų instrumentų. Man daug labiau patinka siauresni, labiau apibrėžti įvairių kitų instrumentų tonai.
Sudoku ar kryžiažodžiai?
2025 m. lapkričio 12 d. 14:35:28
Man irgi atrodo, kad daug cukraus geriau nei sintetika.
Pramoninis sandėlis man mielesnis širdžiai. Prabangos dalykai apskritai ne man. Bet truputi paragauti jų kartais visai nieko.
Dainuoti ar groti?