Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
4Blackberry | ![]() Gazpacho Labai skirtingi vibe\'ai pas mus visus... |
||||
malia | ![]() Depeche Mode |
||||
einaras13 | ![]() A Forest Of Stars Sukryžiuoti pirštai už naują A Forest of Stars albumą netolimoj ateityje. |
||||
DjVaids | ![]() Martina McBride |
||||
Sahja | ![]() Nu Virgos (VIA Gra) |
||||
PLIKASS | ![]() 30 Seconds to Mars |
||||
Silentist | ![]() M83 |
2025 m. liepos 25 d. 17:32:30
Žemaitaitis.
Aragornas ar Legolasas?
2025 m. liepos 25 d. 17:16:31
Tinginys (Kristidonelaicio Metuose)
Kuris butu blogesnis prezidentas:
Zemaitaitis ar Paluckas?
2025 m. liepos 25 d. 12:00:43
Which one and why not?
2025 m. liepos 24 d. 22:33:03
Nu jo, būtų beprotybė rinktis dykumą, ypač vasarą. O džiunglėse techniškai turbūt lengviau būtų išgyventi (nors ir nežinau koks būtent kiekis gyvių yra gazilijonas).
2025 m. liepos 24 d. 20:43:49
Nespresk apie knyga is virselio.
Kietas virselis tik tam kad nesusuktu nieks
Baudziauninkas prickus ar tinginys jonas vingius?
2025 m. liepos 24 d. 18:22:31
Džiunglės (mane jau mentaliai žudo mintis neturėti priedangos nuo Saulės ir neturėti vandens resurso, net jei džiunglėse gyvena gazilijonas mane nužudyti ketinančių gyvių)
Kietas viršelis ar plonas viršelis?
2025 m. liepos 24 d. 14:24:12
Jaunimas...
2025 m. liepos 24 d. 14:06:58
Aišku, kad įmanoma, koks čia klausimas... Darosi absurdiškiau vis.
Dykuma ar džiunglės?
2025 m. liepos 24 d. 13:54:04
Medžioti.
Draugystė tarp vyro ir moters įmanoma ar neįmanoma?
2025 m. liepos 24 d. 13:22:26
Būti agresoriumi >:)
Jei jau tokiais užsiimame, tada aš paklausiu...
Medžioti ar būti medžiojamu?
2025 m. liepos 22 d. 00:10:25
Žemuogės.
Būti auka ar agresoriumi?
2025 m. liepos 21 d. 23:01:32
Trečias variantas - abi nuostabios !
Žemuogės ar mėlynės ?
2025 m. liepos 21 d. 01:50:52
Varnas
Oficiali Lietuvos vėliava (trispalvė) ar istorinė Lietuvos vėliava (su vyčiu)?
2025 m. liepos 20 d. 22:02:56
Spygliuočiai.
Varnas ar vilkas?
2025 m. liepos 15 d. 01:48:41
Skaičiau LABAI įdėmiai, o kad nesupratau, tai jau atsiprašau, nors nežinau ką dėl to reikėtų kaltinti... Selektyvų passive aggresiveness..? Įdomu. Tiesą sakant, rašant komentarą taip nesijaučiau, tad šiuo atveju likom vienas kito lygiaverčiai nesupratę :)
2025 m. liepos 15 d. 01:30:46
Nieko nesupratai mano komentare, ačiū už įdėmų skaitymą. Ir taip, mano komentaras lygiai taip pat reikalingas kiek tavo komentaras ar Konditerijaus komentaras. Jaučiu selektyvų passive aggresiveness mano atžvilgiu ir aš to nepaliksiu nereplikavęs, kad ir kaip galbūt tau norėtųsi.
2025 m. liepos 14 d. 23:47:28
Tavo pateikti pavyzdžiai visiškai nesisieja su meilės ir draugystės konceptais. Jeigu jie nėra simbiozės dalis, tada negali būti ir hierarchijos dalis - pats sakei, kad meilė be draugystės greičiausiai negali egzistuoti. Trumpai pasakius, konsensuso čia neprieisim, ir iš esmės tau nepritariu, Konditerijui pritariu. Beje, Konditerijus jau kuo puikiausiai apibendrino viską ir uždarė temą, tad čia buvo visiškai bereikalingi komentarai
2025 m. liepos 14 d. 17:39:05
Nu nereikia dabar prisi****nėti prie kažkokių smulkmenų. Juk nesakai ant šikančio arklio, kad čia vyksta meilė. Arba ant konvejeriu važiuojančio pirkinių krepšelio, kad čia yra meilės išraiška. Tai man yra lygiai tiek pat apibrėžtį turintis žodis iš ŽODYNO (nes žodynas yra žodžių visuma), kiek ir visi kiti žodžiai, anarchijai terminų vartojime aš nesimpatizuoju. Man meilė ir draugystė nėra simbiozės dalis, man tai yra hierarchijos dalis: meilė yra stipresnis, aukštesnis dalykas nei draugystė, period. Grįžtu prie teiginio, jog tai yra dviejų skirtingų naudojamų žodynų (TAIP, IR TOLIAU VARTOSIU ŠĮ ŽODĮ) kolizija, kuriai mums dabar kompromiso nebūtina ieškoti, kaip ir Konditerijus siūlo.
Siūlau grįžti prie žaidimo
2025 m. liepos 14 d. 14:35:52
Šauniai dalinatės. Galima argumentuoti ir vieną, ir kitą. Ir gali būti, kad pats klausimas nėra draugiškas... Tiesiog lupte lupa iš tavęs subjektyvumą per patirtis.
Labai artimas Einaro vienas iš dviejų apie lapuočius ir spygliuočius. Gali sekti pasakas apie meilę ir draugystę, bet bent žinai, koks yra savas miškas.
2025 m. liepos 14 d. 09:31:56
Niekas nesiginčija dėl žodyno. Nors jeigu tokį dalyką kaip meilė matai tik kaip žodyno apibrėžimą, tada gal kiek liūdnoka... Šita diskusija prasidėjo dėl to, kad aš bandžiau įsigilinti į tai, ko Konditerijus iš tikrųjų bandė klausti. Mano point'as yra tas, kad meilė ir draugystė galbūt net neturi būti dilema, vienas pasirinkimas iš dviejų, nes abu dalykai koegzistuoja kartu vienoje kokioje nors simbiozėje, priklausmai nuo santykio. Bet galbūt ir aš per daug jau analizuoti pradėjau...