Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Manote, kad kažkas pavogė kažkieno muziką, tekstą, idėją? Nesidrovėkite ir skelbkite garsiai!

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456 ... 9
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Konditerijus
2017 m. spalio 15 d. 10:34:02

Jeigu įdomu, galiu patikslinti: 2:30 iš The Smiths su 4:00 iš Editors.

2017 m. spalio 13 d. 20:47:25 2017-10-13 20:53:04

Hmm, šitų dviejų grupių ne per seniausiai klausiausi, taigi pažiūrėkim.. 

Na nežinau, gal mano ausis nėra tokia įgudus, kad pastebėčiau kažką įtartino.

2017 m. spalio 13 d. 20:38:38

Editors - The Phone Book; nugvelbė

https://www.youtube.com/watch?v=B8leM1N6zKw

The Simiths - The Charming Man

https://www.youtube.com/watch?v=cJRP3LRcUFg

2017 m. spalio 13 d. 11:02:11

https://www.soundsjustlike.com/3583/tom-petty-the-heartbreakers-sounds-like-tracy-chapman/

2017 m. rugsėjo 21 d. 05:41:36 2017-09-21 16:37:38

čia koveris, ne vagystė; juk Anties įrašuose pažymima, kad tai MenAtWork daina. tas pats su dainomis "TaipTaipTaip" (Trio "DaDaDa") ir "Sveika, aš myliu" (the Doors "Hello, I love you")

Atsakyti
p_ruta_
2017 m. rugsėjo 19 d. 20:46:49
Rutonė
2017 m. rugpjūčio 14 d. 00:08:33 2017-08-14 00:28:24

Prikomentavom čia nemažai... Šiaip manau, kad tokių projektų kaip "Kelias į žvaigždes" Nr. kažkelintas net nagrinėt nėr ko. Kaip ir visos (ar beveik visos) Valinsko ir Co. "produkcijos" - nebent būtų įdomu, iš ko ir ką "pasiskolino" ta "firma". 

Kitas dalykas - turiu atsiimt savo priekaštą savo mylimiems lemon joy. Dėl "Ylang ylang". Pasirodo, ne iš dėdės Dieterio (Bohleno) pasiskolinta. Daina turi daaaug ilgesnę istoriją. Nenustebsiu, jei šaknys dar giliau. Aišku, dainų tekstai skiriasi, bet pagrindinis priedainio motyvas keistokai sutampa....

Konkrečiam atvejui - įsijunkit kažkur nuo 21:40 (nors net man buvo įdomu sužinoti kai ką naujo/seno, ko nežinojau... Aišku, daug daugiau buvo tokių, kur žinojau kuo puikiausiai. Arba nieko nebuvau girdėjusi apie tuos, kurie padarė coverius)

Aišku, "lemonų" ir "modernų" versijos skamba panašiausiai....

+bonus - Skolintos dainos Nr. 1 ir Nr. 2:

P.S. Kokio nusivylimo sulaukiau iš savo žmogaus, kai peržiūrėjom pastaruosius du video rinkinius... "Tai ką, lietuviai praktiškai nieko savo nesukūrė?..." Sakyčiau, kone retorinis klausimas...

Atsakyti
Very_crazy_enough
2017 m. liepos 8 d. 14:32:25

paėmė priedainį iš

2017 m. liepos 2 d. 14:04:03

abi dainos rimuoja SNIEGas ir NIEKas (ir dar figūruoja kai kurie panašumai)

2017 m. birželio 23 d. 12:05:58

ir

2017 m. birželio 16 d. 06:45:35

is

ne vagyste, o tik inspiruota - skolinys, koks skirtumas, kam eis bapkes

2017 m. birželio 8 d. 11:03:37 2017-06-08 11:19:17

sumokės milijonus už vagystę

sumokėjo 7,4 milijonus už vagystę

2017 m. birželio 2 d. 11:47:56

iš užsienietiško standardto:

Those Were The Days

Good composers borrow; great composers steal.

2017 m. gegužės 13 d. 18:24:49

2017 m. gegužės 13 d. 17:39:40 2017-05-13 18:46:59

iš 

2017 m. vasario 28 d. 12:19:48

sitos dvi lietuviskos melodijos yra nugriebtos nuo uzsienietisku dainu, kuriu pavadinimai man jau sukasi ant liezuvio galo, bet dabar negaliu pasakyti tu pavadinimu - nebent galeciau greitai prisiminti, gal kas galetu man padeti?

2017 m. vasario 21 d. 14:45:01

nors anokia cia vagyste, jei abu autoriai susitare

2017 m. vasario 13 d. 19:53:20 2017-02-13 20:02:20

Žvelgiant į šių dienų muzikos "kepyklas", galima būtų pastebėti pasikartojimų tendenciją...                                           Antra vertus, visa, kas "nauja" - gerai užmiršta sena.  Jei dar giliau kapstysim, tai aplankys "nušvitimas" (ypač studijuojančius "muzikologus"), kad, pasirodo, dar Johann'as Sebastian'as viską, kas tik buvo/yra/bus įmanoma, JAU yra sugrojęs (ne tik "iš kairės į dešinę", bet ir atvirkščiai, ir dar "skersai" bei "išilgai").                                                   O dabartiniai "kompozitoriai/prodiŪZeriai", taupydami laiką, "kepa gabalus" tiesiog naudodamiesi jau kažkieno "iškeptais" kompiuteriniais sample'ais, dėliodami juos, kaip kokius puzzle gabaliukus, ir skelbdamiesi tų "produktų" autoriais...  Tad, nenuostabu, kad daugelis tų puzzle "produktų" panašūs vieni į kitus (gal tik kokie "gabaritai" ar tempas skiriasi, kalba kita, mergų ilgomis kojomis ant "podiumo" daugiau ir t.t.), nes juos visus iš to paties "maišo" traukia.                                                                                                                                                               Originalių muzikos kūrėjų (netgi pasauliniu mastu) beveik nebeliko. Kur ausį bepasuksi - tik "koveriai" ir "remiksai" ant bangos.  Lietuva - ne išimtis. Mūsų baloje originalumo - trupiniai. Per "dėžutę" rodomų "šou" geriau nė nežiūrėt - gresia "užsiciklinimo" sindromas, kuriuo jau serga 99.99% ten ten besistaipančiųjų, vienas kitą pagiriančių ir pagarbinančių dalyvių/eGZperDų/žiuri/muzikoloPų...  Liūdna, bet "(su)serga" visi... Klausimas - ar pavyks (kada nors) "persirgt"... (?)                                                                                                                                                               - - -                                                                                                                                                      VaJe, kiek dau prilojau... Darbas toks - loti/kritikuoti (argumentuotai). O jūs dėmesio nekreipkit, eikit sau, kaip koks (avinų) karavanas toliau... Pamįslik tik, amsi čia kažkoks "naujokas"... :) 

2017 m. vasario 13 d. 18:32:38

nors Pupo nekaltybės šiuo požiūriu irgi neįžvelgiu {#}

italai - iš italų,Umberto Tozzi - Ti Amo,

kaip

švedai - iš švedų: Roxette - Come back before you leave įdainis - iš Abba - Lay All Your Love On Me

Lietuva - maža šalis, kad lietuviai - iš lietuvių, nors ką ten mes žinome, kas EUmigracijoj ten vyksta {#}

2017 m. vasario 13 d. 18:21:25

filips kirkorovs [bez fonogrammas] nuskriaudė klaipėdietį Mino paimdamas ne tik dainą, bet ir jos pavadinimą

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Static-X Static-X
6,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:43 - 4Blackberry
Smagu, kad pasveikai Ir kad išsisprendė šitas music.lt detektyvas
17:09 - Silentist
O as jau galvojau kad visi cia pries mane susimoke
17:02 - edzkaa1
Būtų užtekę pabandyti pakeisti pavadinimą, na, bet pabandžiau padaryti, kad nepasikartotų, lyg nesugadinau ko nors kito, grupės atsidarinėja..
17:02 - edzkaa1
Taip kad, Silentist raminkis, jokio čia sąmokslo ar kriminalo nebuvo ir niekas nieko netrynė
17:01 - edzkaa1
O visas reikalas tame, kad sistemai nepatiko dienoraščio pavadinimas, nes jame buvo žodis grupė ir po jo toliau skaičius, tai sistema suprato, kad čia grupė su tokiu id, o ne dienoraštis ir negalėjo atidaryti
17:01 - edzkaa1
Sorry, sirgau su 39, nelabai norėjosi kažką čia aiškintis.. kol dar supratau kame problema ir apie ką išvis kalba eina per visus neaiškius kaltinimus ir užuominas..
16:31 - Silentist
Ir raudono fordo jau nera...
01:37 - einaras13
Jei dar kažkas turit kažkokių pageidavimų dėl įtraukimo į LT TOP 30 ar music.lt TOP 40, raštelkit. Tik svarbu, kad daina būtų nesena ir bent truputį žinoma (o ne turinti 36 peržiūras)
01:36 - einaras13
Pasinaudosiu savo naglumu ir iškelsiu iš naujo savo aktualius komentarus.

DjVaids, Victoria – Švyturys jau pridėta į music.lt ir ateinantį savaitgalį debiutuos LT TOP 30.
23:30 - 4Blackberry
Jo, neverta buvo diskutuoti. Dabar pasilaidojo svarbios žinutės
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 250
  Iš viso užsiregistravę: 73677
  Naujausias narys: MilleVares
  Šiandien apsilankė: 1283